تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3128 از 3745 اولاول ... 212826283028307831183124312531263127312831293130313131323138317832283628 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,271 به 31,280 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

..حذف شود..
    Last edited by amin885; 16-05-2018 at 04:26.

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

خیر عکسا میاد ولی یه ۲-۳ دقیقه ای طول میکشه با فیلترشکن خیلی بهتر میشه با ایرانسل نمیفهمم عکسا کی میان انگار تو گالری گوشی داری سیر میکنی
    مشکل از تک کانکشنه که تک رقمیه تو تلگرام و اینستاگرام هم این مشکل هست یدونه فایل ۲ مگی رو من اصلا نمیتونم تو تلگرام دانلود کنم چون با سرعت تک رقمی دانلودش میکنه. این مشکل هم از زمانی که مرکزمونو بهینه کردن پیش اومده قبلا خیلی بهتر بوددشاید هم از فیلترینگه هوشمند و اینترنت ملی باشه که غیرمستقیم میگن از سایتای خارجی استفاده نکنین
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خب اینجا هم میلیون ها تومن به باد رفت...!

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای خونه دانشجوییمون اسیاتک ۱مگ گرفتم.شبانه ۸۰ بیشتر نمیده.خط رو ببرم رو ۱۰ تا چقدر بالا میره؟بالای ۵۰۰ میره؟الان گرگانم.کلا شبانه ۱۰ مگ چطوره؟

4. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام دوستان
    من برای خونه دانشجوییمون اسیاتک ۱مگ گرفتم.شبانه ۸۰ بیشتر نمیده.خط رو ببرم رو ۱۰ تا چقدر بالا میره؟بالای ۵۰۰ میره؟الان گرگانم.کلا شبانه ۱۰ مگ چطوره؟
    من امروز مشترک آسیاتک شدم و اینترنت 10 مگم فعال شد . با وجود اینکه تو تمام ips هایی که بودم پینگم زیر 30 بود اما متاسفانه تو آسیاتک پینگم شد 95 . سرعت دانلود روز هم نهایتا 550 بود با نوسان فراوان . تایم رایگان رو تست میکنم فردا بهتون اطلاع میدم ...

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

امروز اینترنتم وصل شد .خدای من چرا آسیاتک اینقدر کیفیتش پایینه . پینگ بالا همراه با سرعت دانلود پایین .
    من به خاطر دانلود رایگان از های وب اومدم سمت اسیاتک اما با این شرایط اگر دانلود رایگانش خوب نباشه اخر ماه از آسیاتک میرم ....

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

امروز اینترنتم وصل شد .خدای من چرا آسیاتک اینقدر کیفیتش پایینه . پینگ بالا همراه با سرعت دانلود پایین .
    من به خاطر دانلود رایگان از های وب اومدم سمت اسیاتک اما با این شرایط اگر دانلود رایگانش خوب نباشه اخر ماه از آسیاتک میرم ....
    کافی بود ص آخر این فروم رو میخوندی تا اینجوری از چاله تو چاه نیفتی برات ابراز تاسف میکنم ایشالا این کیفیت پایین برات زیاد عذاب آور نباشه.

8. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

من امروز مشترک آسیاتک شدم و اینترنت 10 مگم فعال شد . با وجود اینکه تو تمام ips هایی که بودم پینگم زیر 30 بود اما متاسفانه تو آسیاتک پینگم شد 95 . سرعت دانلود روز هم نهایتا 550 بود با نوسان فراوان . تایم رایگان رو تست میکنم فردا بهتون اطلاع میدم ...
    سلام،چطور بود؟راضی بودید؟

10. این کاربر از footballist بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه meysam2578's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام
    اگر مشکل لود نشدن برخی عکسهارو دارید
    به خاطر تست فیلترینگ مثلا هوشمند هست که اختلالالتی رو ایجاد کرده به خصوص در اینستاگرام
    و خودشونم تایید کردند
    نه دوست عزیز . سایت هایی مثل اینستاگرام یا فیسبوک از پروتکل امنیتی HTTPS استفاده میکنن و به هیچ عنوان نمیشه فیلترینگ هوشمند رو در مورد اون ها اعمال کرد . سایت هایی که پروتکل https رو دارن . به هیچ وجه امکان نداره که بخشی از محتوای اون رو سانسور کرد . و اینا همش تبلیغاته .

12. 2 کاربر از meysam2578 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2016

پيش فرض

سلام،چطور بود؟راضی بودید؟
    سلام
    در کمال تعجب تایم رایگانش فوق العاده بود .سرعت دانلود شبم بین 700-800kb بود و پینگم شده بود 44. من از ترس اینکه سرعتم رو share نکنند 700 مگ بیشتر دانلود نکردم . البته این سرعت دانلود شاید به علت خلوتی مرکز مخابراتی من باشه که کارشناس آسیاتک هم دیروز داشتم باهاش صحبت میکردم همین رو گفت و البته اینکه کسانی که اطراف من اینترنت دارند ،آسیاتک کم دارند و اون هایی هم که دارند بیشتر مغازه دار هستن و صبح دانلودی ندارند و در اخر هم کیفیت خط ...
    الان ساعت 3 بعدازظهر هم تو speedtest تست گرفتم پینگ شد 48 و سرعت دانلود شد 600kb . به نظر میاد تو آسیاتک هرچی به غروب و اوج شلوغی نزدیک تر میشیم سرعت دانلود میاد پایین و پینگ تا 90-100 بالا میره درست بر خلاف های وب که همیشه پینگم 23-25 بود و سرعت دانلودم هم خیلی خوب بود که شاید به علت یوزرهای کمترش بود.
    Last edited by shiia; 29-09-2016 at 15:13.

داره خودمونی میشه J!sSh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2016
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

سلام خدمت دوستان...

من کرج میشینم،
    سرویس 128 شاتل بهمراه دانلود شبانه دارم. الان یه سالی بود استفاده میکردم سرعتو برام رو 8 مگ بسته
    بودن یعنی با 1 مگ دانلود میکردم. دانلود شبانشم با اینکه از ساعت 1-2 سرعت کلا تعطیل میشه ولی بعدش همون سرعته صبحا رو میده
    و شبی راحت 15 ، 16 گیگی دانلود میشد.
    تو این 1.5 ماه اخیر مصرفم یکم بالا بود نزدیک 500 ، 600 گیگ دانلود کردم تا اینکه یه روز صبح بلند شدم دیدم خیلی کمتر از همیشه دانلود شده
    بعد دیدم نامردا سرعتمو کم کردن و رو 2 مگ فیکس کردن یعنی سرعت دانلودم اومده رو 250 کیلوبایت و شبا 3 ،4 گیگ بیشتر دانلود نمیشه
    همچین جدیداً شبا نتمو یه محدودیتی گذاشتن که قطع و وصل میشه هی.
    زنگ زدم پشتیبانی گفت محدودیت از مرکز اعمال شده اگه میخوای سرعتت 8 مگ بشه سرویس 8 مگ بخر.
    الان موندم سر 2 راهی میدونم اگه سرعت بالاتر بگیرم مثلا اگه سرویس 1 مگ بگیرم سرعتم بازم رو همون 2 مگی که الان هست فیکس میمونه و مثه قبل بیشتر
    نمیده بهم.
    زده به سرم سرویس 8 مگ آسیاتک که ماه 32000 تومان میفته بگیرم دانلود شبانشم 2 تا 8 هست
    ممنون میشم اساتید راهنمایی کنن سرعت شبانه آسیاتک چجوره؟
    ارزش داره بگیرم یا از شاتل سرعت بالاتر بگیرم شاید دلش بسوزه سرعتمو برگردونه؟
    خوشحال میشم میشم نظراتتونو بشنوم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •