شرمنده داداش ولی ظاهرا حرفت رو عوض کردی؟! توی پست قبلی گفته بودی که RGH اصلا دیسک نمیشناسه الان میگی فقط وقتی میشناسه که فیرمور درایو متناسب با دیسک باشه؟!
شرمنده داداش ولی ظاهرا حرفت رو عوض کردی؟! توی پست قبلی گفته بودی که RGH اصلا دیسک نمیشناسه الان میگی فقط وقتی میشناسه که فیرمور درایو متناسب با دیسک باشه؟!
نوید جان میخوای بیای دمه مغازه منو بزنی تا خیالت راحت بشه؟!
باوو دعوا نداریم با هم که....................
من به خاطر این گفتم نمیشناسه چون الان عمده کاره من دستگاه های اسلیمی هستش که درایوشون هـک نمیشه،الان تمام اسلیم های تو بازار1175 و باندل هستن و LT نمیخورن ،اگه درایو های دیگه باشه میشناسه،من به خاطره جهت گیری ذهنیم رو اسلیم هایی که این چند وقت RGH کردم اون حرفو زدم،اگه شما رو به اشتباه انداختم معذرت میخوام......................
در کل معروفیت این RGH تو ایران به خاطر همین دستگاه های باندل و 1175 و درایو هایی بود که LT نمیخوردن..................
وگرنه RGH کلا خیلی دردسر داره،هزینش هم زیاده،خوده من برای هر دستگاه 70 میگیرم از مغازه دار،شما دیگه حساب کن اون چقد از خریدار بیچاره میگیره،تازه هارد هم باید بخره.............
یا علی............
Last edited by Alex Fera; 23-08-2012 at 15:13.
دوستان متخصص رایت بازی ! و داپلی
با آکارد رم 32 میشه رایت زد ؟ سوختن و این چیزا نداره؟ واسه رایت معمولی و 97% میگم...
این مدل:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن...
سلام
یه سوال داشتم شاید خنده دار باشه به حر حال سوال دیگه.
میخواستم بدونم ایکس باکس 360 هم با دسته هم هر کاری که ما با دست انجام میدیم در داخل تلویزیون نشون میده.
الان داشتم صفحات قبلو میخوندم که اینو دیدم . منم یه مدتیه کنسولم اینجور شده بود که فکر کردم درایو عیب داره ولی وقتی چند بار بازیا رو روی کنسولای دیگه تست کردم دیدم مشکل از بازی و نحوه رایتشونه که truncate رو به اسم Burnermax به مردم میفروشن و وفتی داخل کنسول میزاری یا کار نمیکنه یا وسط بازی میپره بیرون یا توی عملیات نصب میگه dvd خش داره یا باید تمیز بشه در صورتی که dvd کاملا تمیزه هیچ خشی روش نیس ولی من با همون روش اجرای بازی های truncate رو هارد اینا رو هم نصب کردم فقط کافیه قبل از نصب بازی روی هارد یا فلش مموری یه اهنگ پخش کنید و بازی رو واسه نصب بزارید که مشکل حل میشه
سلام
دیروز یه جا دیدم X360 Slim 4GB رو با کینکت ، کپی خور و درایو لایتون میداد 725
چطور میشه؟؟؟
4 گیگ بدون کینکت 655 هستش................
کجا دیدید این 725 با کینکت رو؟!
مغازه
طرف زیاد سر در نمیاورد
ازش می پرسیدم می گفت خودت سواد داری؟زیرش نوشته
زیرشم هیچی نبود
فکر کنم کپی خور نبوده
شایدم از قیمتا خبر نداره![]()
بابا کسی جواب منو نمیده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)