دوستان من یگانم لویزان هست و امروز یه نامه از ستاد نیرو اومده بود که فقط کسانی که تا 94/4/30 اعزام میشن طبق قانون سال 93، 21 ماه خدمت دارن و کسانی که بعد از اون تاریخ اعزام میشن خدمتشون طبق قانون جدید 24 ماه هست.
دوستان من یگانم لویزان هست و امروز یه نامه از ستاد نیرو اومده بود که فقط کسانی که تا 94/4/30 اعزام میشن طبق قانون سال 93، 21 ماه خدمت دارن و کسانی که بعد از اون تاریخ اعزام میشن خدمتشون طبق قانون جدید 24 ماه هست.
سلام دوستان، برای پر کردن ثبت سوابق بسیج ماهی چقدر باید داشته باشی؟ (30 ساعت؟ 40 ساعت؟ ...؟)
1 تیر باید بریم نظام وظیفه یا پادگان محل خدمت؟
روال اگه عوض نشده باشه 30 ساعت بود.
قانون جدید؟؟؟ قانون یهو کجا تصویب شد ؟؟؟
سلام
روز اول لازمه چیزی همراهمون ببریم؟
به جز کارت شناسایی و برگ اعزام؟
مرخصی اول دوره قطعی هست؟ میتونیم برگردیم و وسائلمون رو ببریم؟
خیلی چیزا عوض شده دادا، به من گفتن جدیدا دیگه بسیج دانش آموزی رو سپاه قبول نمیکنه و فقط مدت فعالیت پایگاه ها رو محاسبه میکنه. این سوابق هم ظاهرا 35-40 ساعت باید پر کنیم! نمیدونم چی میشه، خدا کنه لااقل 4 تا 5 ماه بگیریم![]()
در برگه سفيد هر جايي نوشته انجا باشيد
ممكنه مرخصى ندهند پس لوازم شخصى مورد نيازتون را به همراه داشته باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
اموزشی ما هم تموم شد ، کهریزک ، یگان ویژه ناجا ، پدرمون در اومد راسما ! 3 روز هم بخواطر استعلاجی بیشتر نگهمون داشتن بیگاری کشیدن![]()
افتادم فاتب خیابون پلیس ، ولی نامه ای برگه ای چیزی ندادن ، برم اونجا باید برم نیرو انسانی؟ از اونجا تقسیم میکنن یا نه یگانم کلا همونجاست؟
مرسی ممنون
سلام
وحید منم اونجام یادت باشه برام دس تکون بدی اونجا![]()
هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)