بنده هم 2 3 روزه سرویسم افتضاح شده و هنوز هم مشکل پابرجاست.
بنده هم 2 3 روزه سرویسم افتضاح شده و هنوز هم مشکل پابرجاست.
من امروز نامحدود 1 مگ پارس آنلاین گرفتم. با اینکه SNR دانلود/ اپلودم 33 هست و خط روی 4 مگ بسته شده سرعت دانلود به شدت متغیره و خیلی کم به نهایتا 400 کیلوبایت/ثانیه میرسه.
کسی نامحدود داره بتونه بگه اوضاع براش چطوریه ؟
udp هنوز برای من هر چند ثانیه دی سی میشه ارتباط
[QUOTE="R E Z A";8220231]سلام .
توی مودم سیمفونی از کجا میشد تعیین کرد که چند تا دستگاه میتونن به wifi به صورت همزمان وصل بشن ؟
الان صفحه اول مودم من این شکلی شده ، کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ من فقط برای reboot کردن مودم وارد صفحه مودم میشم و از وقتی اینطور شده ادرس رو دستی توی address bar میزدم
به این شکل ([URL]http://192.168.1.136/resetrouter.html[/URL]) حالا میخواستم بدونم ادرس اون قسمت از تنظیمات که بالا اشاره کردم رو کسی بلده ؟ یا اینکه چطور میشه مشکل پایین رو حل کرد که همه ی گزینه های تنظیمات مودم رو نشون بده ؟!
(ادرس ای پی رو خودم عوض کردم )
[/QUOTE]
دوست عزیز برای پیدا کردن ip مودم دستور ipconfig رو در قسمت start>run>cmd وارد کن آیپی روبرروی Default Gateway آیپی مودم گرفته شده است. که هم می تونید از طریق تنظیمات کارت شبکه و هم از داخل مودم تنظیماتش رو درست کنید. و 253 تا device رو می شه متصل کرد.
[URL="http://www.net4u.ir/uploads/files/modem/symphony_wireless_4xxx_help.pdf"]اینجا [/URL]رو هم به نگاه بنداز.
Last edited by iran7000; 13-05-2014 at 14:32.
سلام .دوست عزیز برای پیدا کردن ip مودم دستور ipconfig رو در قسمت start>run>cmd وارد کن آیپی روبرروی Default Gateway آیپی مودم گرفته شده است. که هم می تونید از طریق تنظیمات کارت شبکه و هم از داخل مودم تنظیماتش رو درست کنید. و 253 تا device رو می شه متصل کرد.
![]()
ممنون ولی مشکل اصلی من اینه که وقتی وارد صفحه تنظیمات مودم میشم توی ستون سمت چپ فقط Device info هست و بقیه موارد نیستش :
در صورتی که باید اینطوری باشه :
![]()
شاید فریم ورک مودم شما مشکل پیدا کرده. وقتی از پشت مودم ریست می کنی باز هم همین صفحه رو میاره.
دوست عزیز آن صفحه کش شده هست و یا اینکه دسترسی به ستینگ مودم از طریق WIFI دچار مشکل هست
یا کش مرورگر خود را خالی کنید یا از طریق مرورگر دیگری وارد مودم شوید
در نهایت اگر رفع نشد مودم را ریست سخت افزاری کنید
تست همین الان
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
ساعات رایگان پینگ 50 تا 80...دانلود افتضاح 60 کیلو
سرویس 2 مگ سه ماه
دیروز مشترک پارس آنلاين شدم
یک ماهه محدود 512 پنج گیگ
اول خطم رو روی ۹ مگ بستن اما نویز شدید داشتم بعدش بردن ۴ مگ، خیلی بهتر شد
همه چی اوکی بود تا اینکه ساعت شد ۲ بامداد
آقا چشت روز بد نبینه یا بهتر بگم شبه بد نبینه
تا ساعت از دو گذشت، من که با راهنمایی های دوستان این تاپیک برای دانلود شبانه اومده بودم پارس و دوستان گفتن دانلود شبانه پارس خوبه
دیدم سرعت دانلود روی ۸ کیلو بایت هستش
من ۷ لینک همزمان از سرور ایران از سایت اکسپرس لیچ گذاشتم تو صف idm
اما مجموع سرعتم به 10 کیلو هم نرسید
باز دمه مخابرات گرم با همه دردسر هاش سرعت در روز و شبش با هم فرقی نداشت، پارس خیلی کلاهبرداره
آخه چطور ميشه که دقیقا از ساعت دو به بعد اینقدر سرعت افت کنه
تو رو خدا دوستان نگین که همزمان با شما خیلی های ديگه هم دانلود می کنن
آخه لینک از سرور ایران اونم ۷ تا همزمان با idm فقط باید 10 کیلو سرعت داشته باشه
شما ساكن كجايي؟
خيلي نگران نباش منم دست كمي از تو ندارم البته كل استان قم دسته كمي از سرعت تو ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)