تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3127 از 3745 اولاول ... 212726273027307731173123312431253126312731283129313031313137317732273627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,261 به 31,270 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اگه اینجوری شما میگین باشه که خیلی خوبه. فقط من این بسته های یک ساعتی رو توی سایت ایرانسل ندیدم. ماهانه و 3 و6 ماهه و یک ساله بود
    البته سرویس جدیدشون رو میگم که نوشته با مودم های LTE کار میکنه فقط
    از اپلیکیشن ایرانسل من.

سلام
    بحث مودم ها و اینترنت ایرانسل تو تاپیک مربوطه انجام بشه
    موفق باشید
    حق دارین ولی در مورد آسیاتک بحث کنیم؟؟ چی داره که بحث کنیم نه نوآوری نه سرویس درست حسابی نه کیفیت نه سرعت در مورد چیش بحث کنیم
    داریم از ایرانسل اینجا بحث میکنیم تا آسیاتکی ها در جریان باشن تو چه منجلابی گیر افتادن و خبر ندارن.

2. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2016

پيش فرض

از اپلیکیشن ایرانسل من.

حق دارین ولی در مورد آسیاتک بحث کنیم؟؟ چی داره که بحث کنیم نه نوآوری نه سرویس درست حسابی نه کیفیت نه سرعت در مورد چیش بحث کنیم
    داریم از ایرانسل اینجا بحث میکنیم تا آسیاتکی ها در جریان باشن تو چه منجلابی گیر افتادن و خبر ندارن.

جواب سخن حق سکوت است و بس

سرویس من 10 مگ هست سرعت شبانه دانلود من در ساعت رایگان شده 250 تا هست به زور این ماه 155گیگ دانلود کردم (هر روز 6 ساعت مودم روشن باشه)
    با توجه به قیمت این سرعت وهزینه استهلاک قطعات دیگه اصلاً صرف نمی کنه.دیگه شورشو در اووردن .

4. این کاربر از SS_WORLD_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

از اپلیکیشن ایرانسل من.

تاپیک ایرانسل همیشه خودش در صدر ناپیک ها هست

6. این کاربر از Armin.Computer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

تو باشگاه مشتریان شما هم قسمت <مشخصات> رو حذف کردن؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

اینم میزارم چون اعصابم خورد شد یدونه نرم افزار netcarshow رو گوشیم نصب کردم نمیتونم راحت ازش استفاده کنم سرعتارو خودتون ببینین تو عکس ولی با ایرانسل اصلا نمیفهمی عکسا کی اومد. یه سوال از دوستان داشتم احیانا عکسا مشکل شرعی نداره که؟؟ آخه با پراید مقایسه میکنم حشری میشم شاید از همینه که سرعت ارتباط با سایت netcarshow.net تک رقمیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه footballist's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    نوشهر

پيش فرض

اینم میزارم چون اعصابم خورد شد یدونه نرم افزار netcarshow رو گوشیم نصب کردم نمیتونم راحت ازش استفاده کنم سرعتارو خودتون ببینین تو عکس ولی با ایرانسل اصلا نمیفهمی عکسا کی اومد. یه سوال از دوستان داشتم احیانا عکسا مشکل شرعی نداره که؟؟ آخه با پراید مقایسه میکنم حشری میشم شاید از همینه که سرعت ارتباط با سایت netcarshow.net تک رقمیه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اینطوری فک نکنید که تو خارج هم اینطوری نیستشا.تکنولوژی lte خیلی سریعتر از adsl .این تفاوت سرعت تو ذاتشون.تو خارج هم adsl رو با سرعت ۱۵ مگابیت به بالا میدن بدون محدودیت حجمی.ما اینجا سرعتش رو داریم ولی هنوز از لحاظ حجم،محدودیم.سریعترین سرعت اینترنت هم فک کنم با خطوط فیبر نوری هست که تو اصفهان دیدم اوردن.اونها lte هم میزارن تو جیبشون.

کاربر فعال انجمن Tornado2800's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    GB

پيش فرض

سلام
    اگر مشکل لود نشدن برخی عکسهارو دارید
    به خاطر تست فیلترینگ مثلا هوشمند هست که اختلالالتی رو ایجاد کرده به خصوص در اینستاگرام
    و خودشونم تایید کردند

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام
    اگر مشکل لود نشدن برخی عکسهارو دارید
    به خاطر تست فیلترینگ مثلا هوشمند هست که اختلالالتی رو ایجاد کرده به خصوص در اینستاگرام
    و خودشونم تایید کردند
    خیر عکسا میاد ولی یه ۲-۳ دقیقه ای طول میکشه با فیلترشکن خیلی بهتر میشه با ایرانسل نمیفهمم عکسا کی میان انگار تو گالری گوشی داری سیر میکنی
    مشکل از تک کانکشنه که تک رقمیه تو تلگرام و اینستاگرام هم این مشکل هست یدونه فایل ۲ مگی رو من اصلا نمیتونم تو تلگرام دانلود کنم چون با سرعت تک رقمی دانلودش میکنه. این مشکل هم از زمانی که مرکزمونو بهینه کردن پیش اومده قبلا خیلی بهتر بوددشاید هم از فیلترینگه هوشمند و اینترنت ملی باشه که غیرمستقیم میگن از سایتای خارجی استفاده نکنین

12. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت game-of-death's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2016

پيش فرض

دوستان میشه یه راهنمایی بکنید
    من چند ماه پیش در تاریخ 95/1/22 اقدام به تمدید سرویس ( به صورت آنلاین ) کردم که بار اول تراکنش ناموفق بود اما برای بار دوم با موفقیت !
    وجهی که باید از حسابم کسر میشد 531.964 ریال میشد اما آسیا تک هر دو بار اقدام به کسر وجه از حساب بنده کرده با تماس با امور مشترکین 1544 به من گفتن وجه مزبور ظرف مدت 24 ساعت به حساب شما برگشت داده ‌مي‌شه اما برگشت داده نشد از من شماره کارت بانکی و شماره شبا هم گرفتن حال پس از گذشت 5 ماه و تماس های مکرر هیچ وجهی برگشت داده نشده شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟

پروفشنال elvish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

دوستان میشه یه راهنمایی بکنید
    من چند ماه پیش در تاریخ 95/1/22 اقدام به تمدید سرویس ( به صورت آنلاین ) کردم که بار اول تراکنش ناموفق بود اما برای بار دوم با موفقیت !
    وجهی که باید از حسابم کسر میشد 531.964 ریال میشد اما آسیا تک هر دو بار اقدام به کسر وجه از حساب بنده کرده با تماس با امور مشترکین 1544 به من گفتن وجه مزبور ظرف مدت 24 ساعت به حساب شما برگشت داده ‌مي‌شه اما برگشت داده نشد از من شماره کارت بانکی و شماره شبا هم گرفتن حال پس از گذشت 5 ماه و تماس های مکرر هیچ وجهی برگشت داده نشده شما جای من بودید چیکار میکردید؟؟؟
    آقا بیکاری مگه؟ زنگ نزن به 1544 اعصاب خودت رو خراب می کنی و با پول تلفن هزینه تمدید رو دوباره از دست میدی.

بجاش به سامانه 195 شکایت کن و مشکلت رو توضیح بده قشنگ.(با هر مدرک که داری)

پشتیبانی نفهم آسیاتک هیچوقت مفید نبوده ولی هروقت شکایت کردم به 195 مثل ... ازش ترسیدن و چندساعته مشکل رو رفع کردند.

ایشالا رفع شه مشکلت

15. 2 کاربر از elvish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •