سلام دوستان
برگ سفیدم اومد
آموزشی افتادم آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا...ادرسشم اتوبن بسیج سه راه تختی ...
چطوره؟
سلام دوستان
برگ سفیدم اومد
آموزشی افتادم آموزشگاه شهدای وظیفه نزاجا...ادرسشم اتوبن بسیج سه راه تختی ...
چطوره؟
دوستان الان تو سایت نظام وظیفه بود یا جای دیگه یادم نیست نوشته بود کسایی که مازاد باشن روز اعزام مشخص میشه و اگر جا نباشه و به دوره بعدی موکول بشن و اون مدتی که عقب افتاده هم جز خدمتشون حساب میشه این صحت داره ؟؟؟
یعنی من تیر ماه اعزامم و مازاد خوردم اگه جا نباشه و بیوفتم شهریور این دو ماه که عقب افتاده رو برام حساب میکنن ؟؟؟
بالاخره برگه سفید منم امروز اومد.
آموزشی افتادم شهید خضرایی نیرو هوایی ارتش![]()
نه داداش چنین چیزی نیست...شما از روزی که به پادگان آموزشی خودتان را معرفی می کنید روز شمار خدمتتان شروع میشهاگ مازاد خوردی و دوست داری بری خدمت..هرجور شده داداش نذار عقب بیوفتی
الان ارور میده. شنیه ان شالله آپدیت میشه
همین طوره عزیز . یکی از هم دوره ای های آموزشی من هم همین موزذ براش پیش اومده بود . تو برگه نوشته بودن 2 ماه خدمت .
خداروشکر یکی پیدا شد که 01 باشه
اینطور که دوستان میگن جای بدی نیست. جز پادگان های آموزشی خوب نیروی زمینی ارتشه.
اقا اینم یه جا دیگه دیدم اینجوری که باشه خدا کنه جا نمونه
این مطلب رو از یه سایتی اوردم
من خودم کد مازاد داشتم. همان روز تقسیم در یگان هایی که خالی مانده اند سربازها تقسیم می شودند. واضح است پادگان های سپاه و و زارت دفاع از پیش پر شده اند و کدهای مازاد اکثراً در ارتش و نیروی انتظامی تقسیم می شوند. ما را هم سه دسته کردند و بر حسب ایستادن در صف، بین پادگان های نیروی هوایی ارتش، نیروی زمینی ارتش و نیروی انتظامی تقسیم شدیم!
- من رفتم پادگان گفتن جای خالی نداریم برای اعزام بعدی بیایید.
- دو ماهی که بین دو اعزام هست هم جزو سربازی حساب می شود ولی در اعزام بعدی هیچ دلیلی ندارد که دوباره در همان یگان اولیه تقسیم بشوید. اگر بار اول افتادید سپاه و به علت پر بودن پادگان اعزامتان جابجا شد شاید دفعه ی بعد در نیروی انتظامی تقسیم شوید.
اينطور باشه بعد اون روزايي كه منتظريم جز خدمت حساب نميشه؟
منم تير اعزامم و مازادم.
Sent from my iPhone using Tapatalk
هم اکنون 19 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 19 مهمان)