تو پارس انلاين فرقي نمي كنه هر طرحي بگيري روي 4 مگ ميبندن ودر صورت درخواست تا 9مگ افزايش ميدن
تو پارس انلاين فرقي نمي كنه هر طرحي بگيري روي 4 مگ ميبندن ودر صورت درخواست تا 9مگ افزايش ميدن
سلام دوستان، بنده میخوام از شهراد کوچ کنم پارس آنلاین، مرکز مخابراتمم سعادتمند(4424) هست، سرعت بالا هم برام مهم هست، میخوام ببینم کیفیت سرویس پارس آنلاین تو این مرکز چطوره؟ 2 مگابیتش خوبه؟ سرویس دو مگابیت رو روی چه سرعتی میبندند؟
برای سرویس های نامحدود هم به همین صورت هست ؟
نه نامحدود ها سرعت واقعی رو اعمال میکنن مهم هم نیست خط روی چند باشه بلکه از طریق اکانتیک تعریف شده هست
سلام .
توی مودم سیمفونی از کجا میشد تعیین کرد که چند تا دستگاه میتونن به wifi به صورت همزمان وصل بشن ؟
الان صفحه اول مودم من این شکلی شده ، کسی تا حالا همچین مشکلی داشته ؟ من فقط برای reboot کردن مودم وارد صفحه مودم میشم و از وقتی اینطور شده ادرس رو دستی توی address bar میزدم
به این شکل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) حالا میخواستم بدونم ادرس اون قسمت از تنظیمات که بالا اشاره کردم رو کسی بلده ؟ یا اینکه چطور میشه مشکل پایین رو حل کرد که همه ی گزینه های تنظیمات مودم رو نشون بده ؟!
(ادرس ای پی رو خودم عوض کردم )
![]()
نه دروغه . برای من که خرابه هنوز .
دوستان کسی تجربه استفاده از ۲۵۶ نامحدود پارس آنلاین نداره ؟
سلام دوستان وضعیت خط کلا چطوره از نظر نویز و غیره؟؟....در حال حاظر تا چند مگ بدون مشکل میتونه ساپورت کنه؟...اگه خطم مشکل داره از چه طریقی میتونم مشکل رو کامل برطرف کنم که پورتم بدون مشکل روی 9 مگ ساپورت بشه؟
[IMG][/IMG]
مال من بهبود پیدا کرده
steam origin , ... انلاین نمیشدن ولی حالا مشکلشون حل شده
وضعیت خطتون خوب نیست و نهایتا همین 4 مگ رو ساپورت میکنه.
اگر از سیم های ورودی درب منزل هم همین وضعیت رو داشته باشید کاریش نمیشه کرد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)