تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3125 از 4428 اولاول ... 2125262530253075311531213122312331243125312631273128312931353175322536254125 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,241 به 31,250 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

آره داداش اصلا هم به قیافه اش نمیاد که این قدر حجم وبگردی بشه ! سرعت بالا میره توقع هم بالامیره ، دنبالش هزینه ات هم بالا میره
    باز حالا خوبه پس زیاد نیست و غیر عادی که یه وقت فکر کنم بی جنبه ام !
    دادا سرعت 60 تو روز هست که خوبه
    نصف شب سرعتت روی 40 و 30 یا شاید هم پایین تر شه
    چون خودم داشتم
    سرعته 2 مگ باز سرعتش نصف شب کم شه میشه 100 تا 120 کیلوبایت که خیلی عالی تره تازه همه ی اینا با در نظر گرفتن اینه که شما از یه سایت با سرور توپ و همچنین با لینک مستقیم دانلود می کنید اگه از اپلود سنتر ها و... بخواین دان کنید که اصن ولش کن !
    Last edited by djbehnam73; 12-05-2014 at 00:59.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

مرسی عزیز از جوابت

آره ، به قول شما میشه با 28 تومن 512 با 10 گیگ بگیرم ، اما دقیقا نکته ای که خیلی نگرانشم و خودت هم اشاره کردی همین موضوع کم شدنه سرعتمه. همین دو مگ هم وصل شد ، یک پشتیبانه باحال اونجا بنده خدا یک کله یک سایت با تیم ویوور تو سیستم ام بود تا همه چیز رو رسوند به حداکثره دریافت. میترسم برم رو 512 سرعت خراب باشه و برگردم رو 2 مگ دیگه نشه مثل اولش. تو ایران یک اشتباهه کوچیک کنی یهو کل زندگیت به باد میره . زندگی ما هم که نته !
    اینم هست که دارم با این کار سرعته اسمیم رو از 250 میکنم 64 ! یک کم این حرکت خطری میاد اما از اون سمت هم ما به تفاوت میشه ماهی 20 تومن ...
    یه پیشنهاد دیگه برات دارم. ولی شرطش اینه که بخوای طولانی مدت تو پارس‌آنلاین بمونی. من اگه جای تو بودم، همین سرویس 2مگ رو نگه می‌داشتم و اون حجم اضافه رو یه جا می‌خریدم. مثلاً یه 50 گیگ. این طوری اون 6گیگ اضافه هر ماهم می‌شد 13500 تومن. تازه 8 ماه هم تأمین بودم.

بدیش اینه که باید یه جا پولش رو بدی. خوب اگه بخوای بعد از یه مدتی از پارس‌آنلاین بری مجبوری این حجم اضافه رو زودتر مصرف کنی تموم شه.

3. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

یه پیشنهاد دیگه برات دارم. ولی شرطش اینه که بخوای طولانی مدت تو پارس‌آنلاین بمونی. من اگه جای تو بودم، همین سرویس 2مگ رو نگه می‌داشتم و اون حجم اضافه رو یه جا می‌خریدم. مثلاً یه 50 گیگ. این طوری اون 6گیگ اضافه هر ماهم می‌شد 13500 تومن. تازه 8 ماه هم تأمین بودم.

بدیش اینه که باید یه جا پولش رو بدی. خوب اگه بخوای بعد از یه مدتی از پارس‌آنلاین بری مجبوری این حجم اضافه رو زودتر مصرف کنی تموم شه.
    آره آقا این طرحت خیلی خوبه
    الان دیدم زده 50 گیگ 112 تومن ، اما همین میزان رو اگه بخوام خورد خورد بگیرم میشه 195 تومن ( هر گیگی 3900 میگیره پارس همیشه ) یعنی تفاوت میشه 83 تومن ! کم نیست اصلا
    این جوری هر ماه 10 هزار تومن دارم کمتر میدم و به قول شما هم 8 ماه یک ضرب حجم لازم رو دارم... واقعا این کار بهتره

و بدیش هم همون که گفتی واسه یکجا پول دادنه. اما در مورد رفتن از پارس فکر نکنم برم . چون واقعا تو ایران بهتر از پارس با شرایط الانش نیست. دیگه بخواد خیلی بد شه برمیداره شبانه اش رو محدود میکنه و فکر کنم سرعت رو فیکس کنه روی عدد اسمی که فکر نکنم دیگه هر شب زیر 250 واسه سرعت 2 مگ بیاد، که به نظرم بازم بهتر از خیلی آی اس پی های دیگه است.
    رقیبش شاتله که مزخرف تر از اون تو دنیا ندیدم. واسه 100 گیگ در ماه میگه باید ماهی 200 تومن پول بدی !!!
    ضمن اینکه باز به قول شما اگه هم خیلی بد شه پارس ، میزنم یک روزه ته 50 گیگ رو در میارم تموم شه بره.

برم قلکم رو بشکونم ببینم از توش 112 تومن در میاد ؟؟!!

مرسی عزیز

5. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

دادا سرعت 60 تو روز هست که خوبه
    نصف شب سرعتت روی 40 و 30 یا شاید هم پایین تر شه
    چون خودم داشتم
    سرعته 2 مگ باز سرعتش نصف شب کم شه میشه 100 تا 120 کیلوبایت که خیلی عالی تره تازه همه ی اینا با در نظر گرفتن اینه که شما از یه سایت با سرور توپ و همچنین با لینک مستقیم دانلود می کنید اگه از اپلود سنتر ها و... بخواین دان کنید که اصن ولش کن !
    داداش شما سرعته 2 مگ ات اسمیش میگی میشه 120 تا 180 برات !؟!

2 مگ تقسیم بر 8 = 250 که از این عدد دیگه نباید کمتر شه. تو روز هم که نه تنها از این عدد نباید کمتر شه ، بلکه باید بیشتر هم شه طبق انتظارات و کمتر شدنه میزان دانلود

شما الان شب و روزت با 2 مگ چنده ؟؟؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

پيش فرض

هر جا میرم سخن از پارس در میان است(اتوبوس ،دانشگاه،قدم زدن در خیابان،،دوستان و اینجا)
    البته همونطور که میدونین این سخنان کاملا منفین

8. 2 کاربر از 987321852 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه ali9095's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان لطفا تجربه خودتون رو از سرعت سرویس POL-256-U+ خصوصا در شیراز اعلام فرمایید.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام دوستان این خبر واقعیت داره؟ آیا واقعا درست شده؟

اختلال UDP اینترنت کشور حل شد

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات از رفع اختلال پروتکل UDP خبر داد. UDP یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در اینترنت است.
    به گزارش فارس، محمود واعظی گفت: در چند روز گذشته بخشی از کاربران از موضوع اختلال در پروتکل UDP ناراضی بوده اند.
    UDP مخفف User Datagram Protocol به معنی پروتکل کنترل انتقال، یک پروتکل ارتباطی اصلی مورد استفاده در شبکه ‌ای اینترنت است.
    وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: این نگرانی را به زیر مجموعه منعکس و پس از پیگیری‌های صورت گرفته، روز گذشته گزارش رفع این اختلال را دریافت کردم.
    وی علاوه بر طلب پوزش از اختلال به وجود آمده، گفت: خوشحال می شوم در اینگونه موارد مراتب از طریق سامانه پاسخگویی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شماره تلفن 195 اعلام شود.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

11. 2 کاربر از abolfazlwest72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

فووووووووووری

دوستان سایت پارس انلاین برام باز نمیشه چی کار کنم ؟

برای خرید شارژ غیر از اینترنت راهی دیگه هست ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Arsenal2012's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

فووووووووووری

دوستان سایت پارس انلاین برام باز نمیشه چی کار کنم ؟

برای خرید شارژ غیر از اینترنت راهی دیگه هست ؟
    واسه منم باز نمیشه از این طریق بزو بازه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. این کاربر از Arsenal2012 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    دنیای تالکین

پيش فرض

داداشی خدا خیرت بده . ممنون

16. این کاربر از sansa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •