تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3125 از 3745 اولاول ... 212526253025307531153121312231233124312531263127312831293135317532253625 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,241 به 31,250 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه adreno's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من ساعتم رو با time.ir تنظیم کردم و به جز موقعی که سیستم به جای 31 شهریور 30 شهریور ساعت رو کشید عقب مشکل دیگه ای ندیدم

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

از دیروز تا الان حتی ریز مصرف هم نمیده که بشه تشخیص داد ساعتشون چجوریه
    الان تست کردم مشکلی نداره (بازه یه هفته انتخاب کردم) تاریخو اکثر مواقع سیستم نمیاره خودتون باید از بالای پنل تنظیم کنین

من ساعتم رو با time.ir تنظیم کردم و به جز موقعی که سیستم به جای 31 شهریور 30 شهریور ساعت رو کشید عقب مشکل دیگه ای ندیدم
    اگه از dns ایران استفاده میکنین میتونین آدرس pool.ntp.org رو تو سیستمتون تنظیم کنین اگه dns خارجی هست از ir.pool.ntp.org میتونین استفاده کنین که سرویس ساعت جهانی هست و رایگان که نزدیکترین سرور رو براتون پیدا میکنه!

3. این کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرعت شبانه چند هست سرور داخلی و خارجی هر دو

فرستاده شده از HUAWEI GRA-UL10ِ من با Tapatalk
    Last edited by gem2623; 24-09-2016 at 05:48.

کاربر فعال انجمن سرویس دهنده های اینترنت
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

مشارکت آسیاتک در طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن سال 1395

به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، با توجه به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی مردم عزیز کشورمان در سرشماری نفوس و مسکن سال 1395، این شرکت جهت مشارکت دراین طرح ملی و حضور فعال در گسترش فعالیتهای دولت الکترونیک، اقدام به ارائه شرایط ویژه برای مشترکین آسیاتک که اطلاعات خود را از تاریخ 3 الی 24 مهرماه به صورت الکترونیکی در سامانه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت کنند، نموده است که به شرح زیر اعلام می گردد:

ترافیک ورود و ثبت نام در سامانه فوق برای کلیه مشترکین آسیاتک به صورت رایگان محاسبه خواهد شد. مشترکین آسیاتکی برای بهره­مندی از ترافیک رایگان به هیچ عنوان در طی مراحل ثبت نام نباید از فیلترشکن یا نرم افزارهای تغییرIP استفاده نمایند.
    پس از اتمام سرشماری و بعد از تائیدات مرکز آمار ایران درخصوص ثبت موفق اطلاعات فرم ثبت نام آنلاین، بسته ترافیک هدیه به آسیاتکی هایی که با IP آسیاتکی در بازه زمانی اعلام شده اقدام به تکمیل اطلاعات آماری خود کرده و در سرشماری آنلاین شرکت نموده اند هدیه داده خواهد شد.
    در مدت زمان برگزاری سرشماری، مسابقات متنوعی برای مشترکین سرویس های آسیاتک برگزار و اطلاع رسانی می شود و به برندگان مسابقات به قید قرعه، جوایز ارزنده ای اهدا خواهد شد. جایزه هر مسابقه نیز در زمان برگزاری آن اعلام می گردد.
    لازم به توضیح است برای استفاده از این امکان لازم است کاربران سرویس های حجمی آسیاتک گزینه "دانلود پلاس" را در پنل کاربری 1544 خود فعال نموده و پس از خاموش و روشن کردن مودم اقدام به استفاده از سرویس خود نمایند، مشترکین سرویس های نامحدود نیاز به فعالسازی گزینه دانلود پلاس ندارند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز IVAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

چنان نوشته "ترافیک رایگان" مثل اینکه موقع ثبت نام 4-5 گیگ حجم مصرف میشه

7. 3 کاربر از IVAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

مشارکت آسیاتک در طرح ملی سرشماری نفوس و مسکن سال 1395

به گزارش روابط عمومی شرکت انتقال داده های آسیاتک، با توجه به فراهم شدن امکان ثبت نام اینترنتی مردم عزیز کشورمان در سرشماری نفوس و مسکن سال 1395، این شرکت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    والا از بی تدبیری بعضی ها سرورشون اونقد ضعیفه که واسه هر مرحله باید یه ساعت وقت بزاری. از اون مهمتر اعصابه که باید داغونش کنی تا هضم کنی چرا یه ذره برات ارزش قائل نشدن تا بتونی راحت بری سرشماری رو انجام بدی؟؟؟

پروفشنال electronic0nt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

اگه نباشه جاش خالی می مونه Torch Bearer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

من یک گیگ باکس 5 روزه خریدم، با وجودی که حجم و مهلت زمانی هم داشتم ولی الان که روز آخره کلا دیگه نشونش نمیده!
    قبلا حتی وقتی یک گیگ باکس تموم میشد بازم اون عقربه‌هاش می‌موند، الان اصلا فهمیده نمیشه چقدر از حجم اون مونده و چقدر میتونم مصرف کنم.
    کس دیگه ای این مشکلو نداره؟

0101010101 Armin.Computer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013
    محل سكونت
    دنیای تکنولوژی

پيش فرض

سلام
    دوستان این آدرس

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

واسه من این Error رو میده

The page cannot be displayed. Please contact the administrator for additional information.

ولی با ایرانسل مشکلی نداشت

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

This IP is being shared among many domains.
    To view the domain you are looking for, simply enter the domain name in the location bar of your web browser.

این چه مسخره ایه دیگه؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •