تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3124 از 4428 اولاول ... 2124262430243074311431203121312231233124312531263127312831343174322436244124 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,231 به 31,240 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه Erfandotm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا یه موردی هست - دوستان راه حل بدند
    من الان دو مگ گرفتم و خدایی سرعتم خوبه
    اما مشکل اینه که در طول روز وبگردیم زیاده و در طول 13 روز 3 گیگ خریدم. این یعنی حداقل در ماه باید 27 تومن اضافی بر 24 تومن پول بدم یعنی میشه ماهی 50 تومن !
    حالا میخوام بدونم که :

1- بهتر نیست برم بگم خط رو روی 512 ببندن که هم از دو مگ خارج اش نکنن و هم هزینه اش بیاد پایین تر تا یه کم پول گیگ های خریداری در مقایسه با ماهی 24 تومن ، ازش در بیاد ؟ یا اینکه میگید فرقی نداره و ارزش نداره ؟

2- بچه هایی که مثل من وبگردی دارند ، تو همین مایه ها مثلا 7 گیگ در ماه اضافه پول میدند یا من به نظرتون زیادی دارم مصرف می کنم ؟
    من سوال دومتو جواب میدم : نه زیاد مصرف نمیکنی ، منم یکیم مثل خودت! کلی خرج وبگردیم میشه فقط ! با اینکه تمام دانلودام شبانس!

2. این کاربر از Erfandotm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه behzadee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان

قعطی وصلی دارید یا نه ؟؟؟؟؟

منم قطعی و وصلی دارم

4. این کاربر از behzadee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من هم شاید بخوام از صبانت کوچ کنم
    کسی از مشهد هست؟
    متوسط دانلود شبانه تون چقدره؟
    قیمت و هزینه اش رو هم بگید لطفا
    و با تورنت که مشکل نداره؟ چون بیشتر دانلود من با تورنت
    ممنون

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

سرویس جدید کمتر از 3 ماه نمیده پارس ؟!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

عزیز این باگ سیستم ایناست به این راحتیا نمیتونن این باگ رو بردارن شما تا همون حدود 7:15 بذاری حله
    خودم خیلی وقته تا این ساعت دانلود میذارم سعی کنید بیشتر از این تایم کانکت نباشید تا این مشکلات پیش نیاد
    یه نکته دیگه اینه که مثلا اگه ساعت 7:5 نت رو disconnect کنید دیگه تا ساعت 7:15 رایگان نیست واز حجمتون کم میکنه
    یک دنیا ممنونم از شما قشنگ جواب تمام سوالاتم رو گرفتم کاش همه اینطوری راهنمایی میکردن. چون دیشب بعد از هفت خودش دیسی شده واسم کنتور انداخته از این به بعد باید به این قضیه دقت کنم.
    Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    یه چیز دیگه هم که من چند بار تجربه کردم این بود که تو اون 10 تا 15 دقیقه بعد از ساعت 7:00 اگه دانلود جدید شروع بشه، از حجم سرویست کم می‌کنه. اما اگه فایلت از قبل از ساعت 7:00 شروع به دانلود شده باشه، تو این چند دقیقه فرجه بابت اون از حجمت کم نمی‌شه. البته من که الآن از خیر این چند دقیقه گذشتم. چون بعضی وقتا بدجور ضدحال می‌زد. 3 گیگ ترافیک ماهیانه چیه که بخوام مثلاً 500 مگش رو تو 10 دقیقه از دست بدم. واسه همینم ریسک نمی‌کنم.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

ممنونم. مگه سرویس 128 روی 4 مگ نیستش؟؟؟ خوب سرعت دانلودش رو چند میشه؟؟؟ من همین که سرعتم بالا باشه و پینگ بالا نداشته باشه کافیه که برای استفاده تو تالارهای صوتی مشکل نداشته باشم. البته نامحدود میخواستم بگیرم مخابرات به صرفه هست که به درد نمیخوره برای شرکت های خصوصی هم گرونه. البته تو یه تالار صوتی که صحبت میشه نمیدونم صدا چقدر حجم رو استفاده میکنه؟؟؟ البته حجم های ای دی اس ال 3 هزار تومان هست مبین نت باید 8000 الی 10000 بدم به صرفه نیستش میشه 3گیگ ای دی اس ال گرفت.
    128 محدود حجمی برای بعضیا روی 9مگ بسته شده. الآن هر کی سرویس جدید می‌خره از پارس‌آنلاین، سرویسش رو پیش‌فرض روی 4مگ می‌بنده بعد اگه مشترک خودش پیگیری کنه ارتقا می‌دن به 9مگ. سرعت دانلود 4مگ تو شرایط مطلوب باید بین 450 تا 500 کیلوبایت در ثانیه تغییر کنه.

تا حالا از تالارهای صوتی استفاده نکردم. اما فکر می‌کنم که کیفیت صداشون نباید بیشتر از یه mp3 با کیفیت خوب باشه. واسه استریم کردن آنلاین یه فایل mp3 خوب که معمولاً 128kbps هستن، یه سرویس 256kbps هم کفایت می‌کنه. اما با توجه به قطعی و بالا پایین شدن لحظه‌ای سیستم و همین‌طور به خاطر این که یه بخشی از پهنای باند هم ممکنه واسه نقل و انتقال اطلاعات غیر از صوت استفاده بشه، به نظرم 512kbps باید کاملاً جواب بده. البته این باید رو هر دو طرف دانلود و آپلود برقرار باشه. تو سرویس‌های adsl پارس‌آنلاین معمولاً طرف دانلود بالاست (مثلا 4مگابیت در ثانیه 8 برابر پهنای باند 512kbps می‌شه که خیلی زیاده) و تو دریافت صدا مشکلی پیش نمی‌آد. اما ارسال یا آپلود معمولاً روی 512kbps بسته می‌شه که ممکنه یه وقتایی مشکل‌ساز بشه و صدا کمی قطع و وصل بشه.

در مورد حجم مورد استفاده هم اگه کیفیت صدای رد و بدل شده همون 128kbps باشه، تو هر دقیقه کمتر از 1مگابایت حجم لازمه که تو 1 ساعت حداکثر 60 مگابایت می‌شه. اگه 20 درصد هم واسه نقل و انتقال داده‌های دیگه لازم باشه، کلش تو 1 ساعت به 80 مگابایت هم نمی‌رسه. یعنی اگه شما تو یه تالار صوتی 1 ساعت مداوم صدا دریافت کنی قاعدتاً نباید بیشتر از 70 تا 80 مگابایت حجم مصرف کنی.

راجع به سرویس من به نظرم adsl حجمی برات می‌صرفه. مثلاً یه سرویس 512 با حجم ماهیانه 10 گیگ باید واسه 3 ساعت استفاده در روز تو تالار صوتی کفایت کنه.

9. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

دوستان سرویس بهتر از پارس سراغ دارین ؟؟؟؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا یه موردی هست - دوستان راه حل بدند
    من الان دو مگ گرفتم و خدایی سرعتم خوبه
    اما مشکل اینه که در طول روز وبگردیم زیاده و در طول 13 روز 3 گیگ خریدم. این یعنی حداقل در ماه باید 27 تومن اضافی بر 24 تومن پول بدم یعنی میشه ماهی 50 تومن !
    حالا میخوام بدونم که :

1- بهتر نیست برم بگم خط رو روی 512 ببندن که هم از دو مگ خارج اش نکنن و هم هزینه اش بیاد پایین تر تا یه کم پول گیگ های خریداری در مقایسه با ماهی 24 تومن ، ازش در بیاد ؟ یا اینکه میگید فرقی نداره و ارزش نداره ؟

2- بچه هایی که مثل من وبگردی دارند ، تو همین مایه ها مثلا 7 گیگ در ماه اضافه پول میدند یا من به نظرتون زیادی دارم مصرف می کنم ؟
    اول جواب سؤال 2: برای 4 تا 5 ساعت در روز وبگردی خیلی بالا نیست. اگه هر ساعت وبگردی 50 تا 60 مگابایت مصرف ترافیک داشته باشه روزی 5 ساعت 30 روز در ماه همین حدود 10 گیگ مصرف می‌شه.

جواب سؤال 1: ایده خوبیه. به شرطی که بعد از تبدیل سرویست به 512، افت سرعت خیلی زیادی پیدا نکنی. با توجه به این که پارس‌آنلاین سرویسای بیشتر از 128 رو روی 9مگ می‌بنده و تو ساعت‌های غیررایگان هم معمولاً سرعتا رو محدود نمی‌کنه می‌تونی با پول یه سرویس 2مگ با 4 گیگ ترافیک و حدود 5000 تومن دیگه، یه سرویس 512 با 10 گیگ ترافیک بگیری.
    Last edited by bilmazlar; 11-05-2014 at 23:58.

12. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

اول جواب سؤال 2: برای 4 تا 5 ساعت در روز وبگردی خیلی بالا نیست. اگه هر ساعت وبگردی 50 تا 60 مگابایت مصرف ترافیک داشته باشه روزی 5 ساعت 30 روز در ماه همین حدود 10 گیگ مصرف می‌شه.

جواب سؤال 1: ایده خوبیه. به شرطی که بعد از تبدیل سرویست به 512، افت سرعت خیلی زیادی پیدا نکنی. با توجه به این که پارس‌آنلاین سرویسای بیشتر از 128 رو روی 9مگ می‌بنده و تو ساعت‌های غیررایگان هم معمولاً سرعتا رو محدود نمی‌کنه می‌تونی با پول یه سرویس 2مگ با 4 گیگ ترافیک و حدود 5000 تومن دیگه، یه سرویس 512 با 10 گیگ ترافیک بگیری.
    مرسی عزیز از جوابت

آره ، به قول شما میشه با 28 تومن 512 با 10 گیگ بگیرم ، اما دقیقا نکته ای که خیلی نگرانشم و خودت هم اشاره کردی همین موضوع کم شدنه سرعتمه. همین دو مگ هم وصل شد ، یک پشتیبانه باحال اونجا بنده خدا یک کله یک سایت با تیم ویوور تو سیستم ام بود تا همه چیز رو رسوند به حداکثره دریافت. میترسم برم رو 512 سرعت خراب باشه و برگردم رو 2 مگ دیگه نشه مثل اولش. تو ایران یک اشتباهه کوچیک کنی یهو کل زندگیت به باد میره . زندگی ما هم که نته !
    اینم هست که دارم با این کار سرعته اسمیم رو از 250 میکنم 64 ! یک کم این حرکت خطری میاد اما از اون سمت هم ما به تفاوت میشه ماهی 20 تومن ...

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

من سوال دومتو جواب میدم : نه زیاد مصرف نمیکنی ، منم یکیم مثل خودت! کلی خرج وبگردیم میشه فقط ! با اینکه تمام دانلودام شبانس!
    آره داداش اصلا هم به قیافه اش نمیاد که این قدر حجم وبگردی بشه ! سرعت بالا میره توقع هم بالامیره ، دنبالش هزینه ات هم بالا میره
    باز حالا خوبه پس زیاد نیست و غیر عادی که یه وقت فکر کنم بی جنبه ام !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •