من سوال دومتو جواب میدم : نه زیاد مصرف نمیکنی ، منم یکیم مثل خودت! کلی خرج وبگردیم میشه فقط ! با اینکه تمام دانلودام شبانس!
من سوال دومتو جواب میدم : نه زیاد مصرف نمیکنی ، منم یکیم مثل خودت! کلی خرج وبگردیم میشه فقط ! با اینکه تمام دانلودام شبانس!
منم قطعی و وصلی دارم
سلام دوستان من هم شاید بخوام از صبانت کوچ کنم
کسی از مشهد هست؟
متوسط دانلود شبانه تون چقدره؟
قیمت و هزینه اش رو هم بگید لطفا
و با تورنت که مشکل نداره؟ چون بیشتر دانلود من با تورنت
ممنون
سرویس جدید کمتر از 3 ماه نمیده پارس ؟!!![]()
یه چیز دیگه هم که من چند بار تجربه کردم این بود که تو اون 10 تا 15 دقیقه بعد از ساعت 7:00 اگه دانلود جدید شروع بشه، از حجم سرویست کم میکنه. اما اگه فایلت از قبل از ساعت 7:00 شروع به دانلود شده باشه، تو این چند دقیقه فرجه بابت اون از حجمت کم نمیشه. البته من که الآن از خیر این چند دقیقه گذشتم. چون بعضی وقتا بدجور ضدحال میزد. 3 گیگ ترافیک ماهیانه چیه که بخوام مثلاً 500 مگش رو تو 10 دقیقه از دست بدم. واسه همینم ریسک نمیکنم.
128 محدود حجمی برای بعضیا روی 9مگ بسته شده. الآن هر کی سرویس جدید میخره از پارسآنلاین، سرویسش رو پیشفرض روی 4مگ میبنده بعد اگه مشترک خودش پیگیری کنه ارتقا میدن به 9مگ. سرعت دانلود 4مگ تو شرایط مطلوب باید بین 450 تا 500 کیلوبایت در ثانیه تغییر کنه.
تا حالا از تالارهای صوتی استفاده نکردم. اما فکر میکنم که کیفیت صداشون نباید بیشتر از یه mp3 با کیفیت خوب باشه. واسه استریم کردن آنلاین یه فایل mp3 خوب که معمولاً 128kbps هستن، یه سرویس 256kbps هم کفایت میکنه. اما با توجه به قطعی و بالا پایین شدن لحظهای سیستم و همینطور به خاطر این که یه بخشی از پهنای باند هم ممکنه واسه نقل و انتقال اطلاعات غیر از صوت استفاده بشه، به نظرم 512kbps باید کاملاً جواب بده. البته این باید رو هر دو طرف دانلود و آپلود برقرار باشه. تو سرویسهای adsl پارسآنلاین معمولاً طرف دانلود بالاست (مثلا 4مگابیت در ثانیه 8 برابر پهنای باند 512kbps میشه که خیلی زیاده) و تو دریافت صدا مشکلی پیش نمیآد. اما ارسال یا آپلود معمولاً روی 512kbps بسته میشه که ممکنه یه وقتایی مشکلساز بشه و صدا کمی قطع و وصل بشه.
در مورد حجم مورد استفاده هم اگه کیفیت صدای رد و بدل شده همون 128kbps باشه، تو هر دقیقه کمتر از 1مگابایت حجم لازمه که تو 1 ساعت حداکثر 60 مگابایت میشه. اگه 20 درصد هم واسه نقل و انتقال دادههای دیگه لازم باشه، کلش تو 1 ساعت به 80 مگابایت هم نمیرسه. یعنی اگه شما تو یه تالار صوتی 1 ساعت مداوم صدا دریافت کنی قاعدتاً نباید بیشتر از 70 تا 80 مگابایت حجم مصرف کنی.
راجع به سرویس من به نظرم adsl حجمی برات میصرفه. مثلاً یه سرویس 512 با حجم ماهیانه 10 گیگ باید واسه 3 ساعت استفاده در روز تو تالار صوتی کفایت کنه.
دوستان سرویس بهتر از پارس سراغ دارین ؟؟؟؟؟
اول جواب سؤال 2: برای 4 تا 5 ساعت در روز وبگردی خیلی بالا نیست. اگه هر ساعت وبگردی 50 تا 60 مگابایت مصرف ترافیک داشته باشه روزی 5 ساعت 30 روز در ماه همین حدود 10 گیگ مصرف میشه.
جواب سؤال 1: ایده خوبیه. به شرطی که بعد از تبدیل سرویست به 512، افت سرعت خیلی زیادی پیدا نکنی. با توجه به این که پارسآنلاین سرویسای بیشتر از 128 رو روی 9مگ میبنده و تو ساعتهای غیررایگان هم معمولاً سرعتا رو محدود نمیکنه میتونی با پول یه سرویس 2مگ با 4 گیگ ترافیک و حدود 5000 تومن دیگه، یه سرویس 512 با 10 گیگ ترافیک بگیری.
Last edited by bilmazlar; 11-05-2014 at 23:58.
مرسی عزیز از جوابت
آره ، به قول شما میشه با 28 تومن 512 با 10 گیگ بگیرم ، اما دقیقا نکته ای که خیلی نگرانشم و خودت هم اشاره کردی همین موضوع کم شدنه سرعتمه. همین دو مگ هم وصل شد ، یک پشتیبانه باحال اونجا بنده خدا یک کله یک سایت با تیم ویوور تو سیستم ام بود تا همه چیز رو رسوند به حداکثره دریافت. میترسم برم رو 512 سرعت خراب باشه و برگردم رو 2 مگ دیگه نشه مثل اولش. تو ایران یک اشتباهه کوچیک کنی یهو کل زندگیت به باد میره . زندگی ما هم که نته !
اینم هست که دارم با این کار سرعته اسمیم رو از 250 میکنم 64 ! یک کم این حرکت خطری میاد اما از اون سمت هم ما به تفاوت میشه ماهی 20 تومن ...
آره داداش اصلا هم به قیافه اش نمیاد که این قدر حجم وبگردی بشه ! سرعت بالا میره توقع هم بالامیره ، دنبالش هزینه ات هم بالا میره
باز حالا خوبه پس زیاد نیست و غیر عادی که یه وقت فکر کنم بی جنبه ام !![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)