من چندبار این کارو کردم سرعت به حداکثر رسید اما چندبار دیگه هم سرعت از اونی که بود اومد پایینتر!اصلا به مودم مربوط نمیشه وقتی با کانکشن وصل میشه. می خواستم بدونم هنوز هم اگر وسط دانلود سرعت کم باشه dc کنید سرعت میره بالا؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من چندبار این کارو کردم سرعت به حداکثر رسید اما چندبار دیگه هم سرعت از اونی که بود اومد پایینتر!اصلا به مودم مربوط نمیشه وقتی با کانکشن وصل میشه. می خواستم بدونم هنوز هم اگر وسط دانلود سرعت کم باشه dc کنید سرعت میره بالا؟
دوستان یه سوال.
آیا کسایی که الان 512 شاتل دارن میتونن سرویس 2 مگ شاتل بگیرن یا اونا فقط برای اداراته؟ نامه میخواد یا همون نامه قبلیه کافیه؟
منم نمیدونم شما با چه منطقی این حرفو رد میکنی
بهم بگو سرعت سرویس های آرت چرا مثل اکو بالا نیست ؟
چرا هیچکس در ساعات غیر رایگان از افت سرعت گله نمیکنه اما در ساعات رایگان همه شاکی هستن ؟
سرعت آرت برای این بالا نیست چون محدودیت حجمی نداره که البته داره اما مثلا نداره
تهران اکو 2 مگ نداره . شما باید با بخش فروش شهری که هستید تماس بگیرید.
سلام
2 روزه الافم کرده
اول گفت 4 شنبه میام وصل میکنم
نیومد گفت 5 شنبه صد در صد میام نیومد
هیچ راهی نداره خودم وصلش کنم؟
لطفا جوابمو بدین
سرویس 512 هم ماله ادارات هست اما اگه به شکلی شما قبلا 512 گرفتی فقط برو شرکت و بگو من قبلا 512 داشتم و الان می خوام 2 مگ بگیرم تا بهت بدن وگرنه اگه حساس شن گیر میدن واسه نامهدوستان یه سوال.
آیا کسایی که الان 512 شاتل دارن میتونن سرویس 2 مگ شاتل بگیرن یا اونا فقط برای اداراته؟ نامه میخواد یا همون نامه قبلیه کافیه
به دانشجو ها هم 2 مگ میدن
چرا راحت می تونید خودتون نصب کنید مودمتون چیه؟
مودمم d- link 200
اموزش دقیق کانفیگ کردنشو واسم بزارین ممنونتون میشم
امروز رفتم سرویس آرت 1 رو به اکو 2 مگ تبدیل کنم هر کاری کردم نماینده منطقه راضی نمیشد اکو 2 مگ بده !
نامرد فقط می گفت اکو آفیس 2 مگ میدیم ولی اکو معمولی نه ! من هم بیخیال شدم دیگه .
کاملا خودشون هم می دونن اکو 2 مگ بهترین سرویسشون هست نسبت به قیمت و تو هر منطقه ای نمیدن.
این اکو 2 مگ دیگه چیه؟!
تو سایتشون که از 512 بیشتر نداره!!!
2 مگ فقط آفیس مگه نیست؟
هم اکنون 102 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 102 مهمان)