تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3123 از 4105 اولاول ... 212326233023307331133119312031213122312331243125312631273133317332233623 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,221 به 31,230 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه #soreNa#'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی با مدرک لیسانس مهندسی شیمی بدترین اتفاقی که میتونه براش بیوفته از نظر تقسیم شدن چی میتونه باشه؟
    یه سوالم اینکه نمیشه قبل از ارسال دفترچه یه جایی باشه که بعد از معاینه کامل بگه واسه معافیت چه شانسی دارم؟ (یه ذره لاغر اندامم و ...)
    ممنون
    داداش نظر منو بخوای تو تقسیم ادم بیافته واسه ضد هوایی اونم با مدرک مهندسی شیمی خیلی ناجوره .. مورد داشتیم که اینو گفتمآ

ضمنا طبق قانون جدید نهایت میتونی واسه استایل معاف از رزمی بگیری
    Last edited by #soreNa#; 10-06-2015 at 17:14.

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی با مدرک لیسانس مهندسی شیمی بدترین اتفاقی که میتونه براش بیوفته از نظر تقسیم شدن چی میتونه باشه؟
    یه سوالم اینکه نمیشه قبل از ارسال دفترچه یه جایی باشه که بعد از معاینه کامل بگه واسه معافیت چه شانسی دارم؟ (یه ذره لاغر اندامم و ...)
    ممنون
    اگر شما در ناجا باشيد بدترين اتفاق تقسيم در مرز است
    در ارتش اكثر بچه هاى ليسانس يا فوق كاراى دفترى دارند
    خير ،
    داداش نظر منو بخوای تو تقسیم ادم بیافته واسه ضد هوایی اونم با مدرک مهندسی شیمی خیلی ناجوره .. مورد داشتیم که اینو گفتمآ
    دوست عزيز!
    شما در ارتش كمترين وظيفه اى ليسانس يا فوق خواهيد ديد كه مرتبط با رشته تحصيلى اش خدمت مى كند

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk

3. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

خير ،

دوست عزيز!
    شما در ارتش كمترين وظيفه اى ليسانس يا فوق خواهيد ديد كه مرتبط با رشته تحصيلى اش خدمت مى كند

برای افتادن تو ارتش فقط شانس دخیله؟ به غیر از داشتن پارتی! کلا احتمالش چقده؟
    اینایی که راهنمایی رانندگی می افتن چین؟ ارتش؟ ناجا؟‌چی؟

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

خير ،

دوست عزيز!

دوست عزیز دوستدارم 4 سال مهندسی شیمی بخونین بعد بیافتین ضد هوایی اونم برا تاسیسات اب سنگین اراک بعدا متوجه منظور من میشین
    یعنی سر مرز ببرن صد شرف داره به ضد هوایی اونم مخصوصا با مهندسی شیمی البته مورد بوده اوین هم افتاده و هزار قبرستون دیگه ..
    همه رشته ها محترمن و واقعا با لیسانس تو بعضی نقاط خدمت کردن نتیجهش افسردگی نافرم برای اون بنده خداس تو بعضی رشته ها هم چونطرف 4سال جون کنده مدرک گرفته فشارش بیشتره .. این جواب منم درراستای سوال این بنده خدا بود چون یکیو آمارشو دارم که جدیدا با همین شرایط همچین تقسیمی نصیبش شده و کلا 4 چرخش پنچرشده

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

1- پارتی برای ارتش باید پارتی باشه که بتونه در نظام وظیفه مرکز اعمال نفوذ کنه که خیلی سخته.

2-

راهور ناجا = راهنمایی و رانندگی ناجا = راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی

7. 2 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

دوست عزیز دوستدارم 4 سال مهندسی شیمی بخونین بعد بیافتین ضد هوایی اونم برا تاسیسات اب سنگین اراک بعدا متوجه منظور من میشین
    یعنی سر مرز ببرن صد شرف داره به ضد هوایی اونم مخصوصا با مهندسی شیمی البته مورد بوده اوین هم افتاده و هزار قبرستون دیگه ..
    همه رشته ها محترمن و واقعا با لیسانس تو بعضی نقاط خدمت کردن نتیجهش افسردگی نافرم برای اون بنده خداس تو بعضی رشته ها هم چونطرف 4سال جون کنده مدرک گرفته فشارش بیشتره .. این جواب منم درراستای سوال این بنده خدا بود چون یکیو آمارشو دارم که جدیدا با همین شرایط همچین تقسیمی نصیبش شده و کلا 4 چرخش پنچرشده
    دوست عزيز اين نظريه رو براى خودتون خواهشن نگه داريد
    يك روز خدمت كردن در مرز به خصوص شرق كشور مثل يك ماه است ، خدمت كردن در يك پادگان در در مركز شهر و داشتن كار دفترى بهتره يا مرزى كه ترس از حمله و درگير شدن با اشرار و قاچاق چى باشه؟ فكر كردى در مرز تجهيزات كامل بهتون ميدن؟ يك كلاش و يك تيربار نهايت اسلحه اى است كه شما خواهيد داشت، اگر شب به شما حمله بشه و براى دفاع از خودتون تيراندازى كنيد به ازاى هر گلوله كه استفاده مى كنيد مسول هستيد بايد براش جواب پس بديد اگر نتوانيد اثبات كنيد زندان و حبس دارد
    من خودم رشته ام برق است هر رشته سختى و مشكلات خاص خودش را دارد و قابل احترامه نمى دونم از كجاى صحبت من توهين ديديى، فكر كردى من ٢١ ماه خدمت مرتبط با رشته ام خدمت مى كردم؟ هر روز بايد به سرتيپ و سرهنگ و يك عده كادرى از خدا بي به خبر به خاطر امارى كه هيچ ارزشى نداشت جواب مى دادم به حدى فشار روانى داشت كه حاضر بودم برم پاسدارى بدم كه از شر اون مسوليت راحت بشم همه وظيفه ها ساعت ١٤ نهايت ١٥ خارج ميشدن من ساعت ١٨ ، من در دوپادگان در ايران براى چند ررز مامور بودم در بدترين انها حتى با امكانات كم حتى خدمت تحصيل كرده ها بهتر و راحتر از سرباز صفرها بوده
    اون بنده خدايي كه هم افسردگى گرفته ، بايد خودش رو از قبل براى سخترين شرايط محيا مى كرده در خدمت براى كسى فرش قرمز پهن نكردند ،
    بايد به پرسش افراد عقلانى جواب داد نبايد با احساسات افراد رو گمراه كرد

Last edited by mani6606; 10-06-2015 at 18:08.

9. 4 کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2006

دوست خوبم
    هر دوره هر ارگان يعنى ارتش و ناجا ( سپاه تحصيل كرده ها را فقط از طريق پذيزش مى گيرد اما سرباز صفرها رو به صورت عادى ) بر اساس نيازشون سرباز مى گيرند و نميشه امارى و درصدى رو به طور كلى گفت كه شانس كدوم بيشتره يا كمتره

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2006

----------------

تاريخ عضويت
    Mar 2015

پيش فرض

دوست عزيز اين نظريه رو براى خودتون خواهشن نگه داريد

نمیدونم، شاید اینطور باشه که شما میگی..
    تنها میدونم بحث سر این مسائل کمکی به حل مساله نمیکنه .. آره با حرفت موافقم کسی که میاد خدمت باید قبلش فکرشو کرده باشه .. واقعا درسته..
    آره صحبت سر اینه که شرایط برای هرکس نسبیه چون ادما و شرایط همیشه باهم فرق دارن.. فقط میتونم بگم اینحرفای آرمان گرا و ترگل ورگل درمورد تقسیم عادلانهو خدمت صادقانه فقط واس کتاباس جای خوب خدمتم واس یه عده سفارشیاس یه عده بی پشت و پناه و امید خدایی هم مث ما باس برن جون بدن.. درکلی علاوه بر بیخود بودن این فریضه مقدس (بی خود میگم چون استفاده درست از نیروی کاربلد و درس خونده نمیشه و اساس کار بر معرف و پارتی هست) باید گفت یک پدیده نصفه نیمه شانسی و نسبی برای افراده..

14. این کاربر از #soreNa# بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان پادگان هاشمی نژاد شیروان چطوره؟
    برای سربازای امریه با بقیه سربازا فرقی هست یا نه؟منظورم توی اموزشیه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •