تو سايت پارس قسمت تعرفه ها هم نوشته که ترافیک ارسالی محاسبه نمیشه
این هم مصرف خودم که می بینید ترافیک ارسالی کم نشده
![]()
تو سايت پارس قسمت تعرفه ها هم نوشته که ترافیک ارسالی محاسبه نمیشه
این هم مصرف خودم که می بینید ترافیک ارسالی کم نشده
![]()
تو سایت خودشون نوشته رایگان " بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است."
یعنی تو قسمت گزارش ترافیک ارسالی رو 0 می زنه؟
اره دقیقا مثل همین عکسی که دوستمون بالا گذاشتن
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
عزیز صفر نمیزنه ترافیک ارسالی رو محاسبه میکنه ومی نویسه اما از ترافیک کلی کم نمیکنه
عزیز این باگ سیستم ایناست به این راحتیا نمیتونن این باگ رو بردارن شما تا همون حدود 7:15 بذاری حله
خودم خیلی وقته تا این ساعت دانلود میذارم سعی کنید بیشتر از این تایم کانکت نباشید تا این مشکلات پیش نیاد
یه نکته دیگه اینه که مثلا اگه ساعت 7:5 نت رو disconnect کنید دیگه تا ساعت 7:15 رایگان نیست واز حجمتون کم میکنه
Last edited by saeed ssd; 11-05-2014 at 17:08.
یک دنیا ممنونم از شما قشنگ جواب تمام سوالاتم رو گرفتم کاش همه اینطوری راهنمایی میکردن. چون دیشب بعد از هفت خودش دیسی شده واسم کنتور انداخته از این به بعد باید به این قضیه دقت کنم.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
ممنونم. مگه سرویس 128 روی 4 مگ نیستش؟؟؟ خوب سرعت دانلودش رو چند میشه؟؟؟ من همین که سرعتم بالا باشه و پینگ بالا نداشته باشه کافیه که برای استفاده تو تالارهای صوتی مشکل نداشته باشم. البته نامحدود میخواستم بگیرم مخابرات به صرفه هست که به درد نمیخوره برای شرکت های خصوصی هم گرونه. البته تو یه تالار صوتی که صحبت میشه نمیدونم صدا چقدر حجم رو استفاده میکنه؟؟؟ البته حجم های ای دی اس ال 3 هزار تومان هست مبین نت باید 8000 الی 10000 بدم به صرفه نیستش میشه 3گیگ ای دی اس ال گرفت.
سلام دوستان
قعطی وصلی دارید یا نه ؟؟؟؟؟
نه همه چی آرومه![]()
آقا یه موردی هست - دوستان راه حل بدند
من الان دو مگ گرفتم و خدایی سرعتم خوبه
اما مشکل اینه که در طول روز وبگردیم زیاده و در طول 13 روز 3 گیگ خریدم. این یعنی حداقل در ماه باید 27 تومن اضافی بر 24 تومن پول بدم یعنی میشه ماهی 50 تومن !
حالا میخوام بدونم که :
1- بهتر نیست برم بگم خط رو روی 512 ببندن که هم از دو مگ خارج اش نکنن و هم هزینه اش بیاد پایین تر تا یه کم پول گیگ های خریداری در مقایسه با ماهی 24 تومن ، ازش در بیاد ؟ یا اینکه میگید فرقی نداره و ارزش نداره ؟
2- بچه هایی که مثل من وبگردی دارند ، تو همین مایه ها مثلا 7 گیگ در ماه اضافه پول میدند یا من به نظرتون زیادی دارم مصرف می کنم ؟
Last edited by zaza2z; 11-05-2014 at 18:48.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)