تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3123 از 4428 اولاول ... 2123262330233073311331193120312131223123312431253126312731333173322336234123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,221 به 31,230 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

اگه نباشه جاش خالی می مونه saeed ssd's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دوستان در سایت پارس آنلاین در قسمت گزارش مصرف ترافیک ارسالی رو حساب می کنه و از حجم کم می کنه در صورتیکه باید ترافیک ارسالی رایگان باشه. آیا برای شما هم همین طور هست.
    تو سايت پارس قسمت تعرفه ها هم نوشته که ترافیک ارسالی محاسبه نمیشه
    این هم مصرف خودم که می بینید ترافیک ارسالی کم نشده

2. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بله
    حتی مخابرات هم ترافیک ارسالی رو حساب میکنه!
    فکر میکنم فقط شاتل هست که ارسال رایگانه!
    تو سایت خودشون نوشته رایگان " بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است."

برای من رایگان هست

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
    یعنی تو قسمت گزارش ترافیک ارسالی رو 0 می زنه؟

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تو سایت خودشون نوشته رایگان " بر اساس بند 3 مصوبه 152 سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، ترافیک ارسالی در تعرفه کلیه سرویس های فوق و بسته های ترافیک اضافی به صورت رایگان در نظر گرفته شده است."

اره دقیقا مثل همین عکسی که دوستمون بالا گذاشتن

5. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عزیز صفر نمیزنه ترافیک ارسالی رو محاسبه میکنه ومی نویسه اما از ترافیک کلی کم نمیکنه

7. این کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

کاملا موافقم ولی شبهای قبلش هیچ وقت کم نمیشد احتمالا ساعت سرورها رو دستکاری کردن که کسی بعد از هفت که سرعت زیاد میشه نتونه استفاده کنه قبلا من تا هفت و بیست هم زده بودم اوکی بود

داداش شما تا چه ساعتی دانلود کردی که هفتصد مگ ازت کم شد؟ این نامردا خودشون بعد از هفت رو رایگان گذاشته بودن الان برداشتن تقصیر ما چیه.

عزیز این باگ سیستم ایناست به این راحتیا نمیتونن این باگ رو بردارن شما تا همون حدود 7:15 بذاری حله
    خودم خیلی وقته تا این ساعت دانلود میذارم سعی کنید بیشتر از این تایم کانکت نباشید تا این مشکلات پیش نیاد
    یه نکته دیگه اینه که مثلا اگه ساعت 7:5 نت رو disconnect کنید دیگه تا ساعت 7:15 رایگان نیست واز حجمتون کم میکنه
    Last edited by saeed ssd; 11-05-2014 at 17:08.

9. 2 کاربر از saeed ssd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

عزیز این باگ سیتمشونه به این راحتیا نمیتونن این باگ رو بردارن شما تا همون حدود 7:15 بذاری حله
    خودم خیلی وقته تا این ساعت دانلود میذارم سعی کنید بیشتر از این تایم کانکت نباشید تا این مشکلات پیش نیاد
    یه نکته دیگه اینه که مثلا اگه ساعت 7:5 نت رو دیسکانک کنید دیگه تا ساعت 7:15 رایگان نیست واز حجمتون کم میکنه
    یک دنیا ممنونم از شما قشنگ جواب تمام سوالاتم رو گرفتم کاش همه اینطوری راهنمایی میکردن. چون دیشب بعد از هفت خودش دیسی شده واسم کنتور انداخته از این به بعد باید به این قضیه دقت کنم.

11. این کاربر از Memonex بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوست عزیز، البته منکر این قضیه نیستم که یه چند ماهی هست که وضعیت اینترنت داغون‌تر شده. اما این که اینجا و تو این تالارها می‌بینی که اکثراً ناراضی هستن، چون کسانی که رضایت دارن از سرویسشون، معمولاً اینجا نمی‌آن یا اگر هم تو این تالارها بیان کمتر نظر می‌دن. واسه همینم تو این تالارها حال و هوا بیشتر اعتراضه و نارضایتی.

کیفیت سرویس هم خیلی بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره. نمی‌شه یه حکم کلی راجع به کیفیت ایننرنت شرکت‌ها داد. شما اگه دنبال دانلود شبانه نباشین، تو پارس‌آنلاین شما اگه یه سرویس حجمی حداقل با سرعت 512kbps بگیرین و درخواست بدین سرویس‌تون رو برای گیم تنظیم کنن، احتمالاً مشکل قطع و وصلی به طور حاد پیدا نمی‌کنین. البته این جوری باید برای حجم ترافیکتون هزینه بدین.
    ممنونم. مگه سرویس 128 روی 4 مگ نیستش؟؟؟ خوب سرعت دانلودش رو چند میشه؟؟؟ من همین که سرعتم بالا باشه و پینگ بالا نداشته باشه کافیه که برای استفاده تو تالارهای صوتی مشکل نداشته باشم. البته نامحدود میخواستم بگیرم مخابرات به صرفه هست که به درد نمیخوره برای شرکت های خصوصی هم گرونه. البته تو یه تالار صوتی که صحبت میشه نمیدونم صدا چقدر حجم رو استفاده میکنه؟؟؟ البته حجم های ای دی اس ال 3 هزار تومان هست مبین نت باید 8000 الی 10000 بدم به صرفه نیستش میشه 3گیگ ای دی اس ال گرفت.

آخر فروم باز djbehnam73's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    یه جایی از همین کره ی خاکی !

پيش فرض

سلام دوستان

قعطی وصلی دارید یا نه ؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

سلام دوستان

قعطی وصلی دارید یا نه ؟؟؟؟؟

نه همه چی آرومه

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

آقا یه موردی هست - دوستان راه حل بدند
    من الان دو مگ گرفتم و خدایی سرعتم خوبه
    اما مشکل اینه که در طول روز وبگردیم زیاده و در طول 13 روز 3 گیگ خریدم. این یعنی حداقل در ماه باید 27 تومن اضافی بر 24 تومن پول بدم یعنی میشه ماهی 50 تومن !
    حالا میخوام بدونم که :

1- بهتر نیست برم بگم خط رو روی 512 ببندن که هم از دو مگ خارج اش نکنن و هم هزینه اش بیاد پایین تر تا یه کم پول گیگ های خریداری در مقایسه با ماهی 24 تومن ، ازش در بیاد ؟ یا اینکه میگید فرقی نداره و ارزش نداره ؟

2- بچه هایی که مثل من وبگردی دارند ، تو همین مایه ها مثلا 7 گیگ در ماه اضافه پول میدند یا من به نظرتون زیادی دارم مصرف می کنم ؟
    Last edited by zaza2z; 11-05-2014 at 18:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •