تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3122 از 3347 اولاول ... 21222622302230723112311831193120312131223123312431253126313231723222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,211 به 31,220 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

مطمینی میشه؟ تو قوانین ترابرد نوشته باید برگردی اپراتور پایه
    من دائمی رایتل رو ترابرد کردم همراه اول و بعد 35 روز مستقیم از همراه اول ترابرد کردم ایرانسل.
    بعضی نمایندگی ها حالیشون نیست و حرف های مفت میزنن. به من دفتر حقوقی ایرانسل گفت 6 ماه باید صبر کنی ! رفتم نمایندگی دیگه بدون مشکل انجام داد. اپراتور فرستنده رو ایرانسل بزن موقع ترابرد به رایتل. از طریق سایتش ثبت کن و پست میشه دو سه روزه می رسه. تهران هم همون روز میفرسته.
    اون سه ماه رو فقط موقعی سیم کارت صفر میخری باید صبر کرد. احتیاج به بازگشت هم نیست و در سال هم دوبار میشه ترابرد کرد.

2. 3 کاربر از m2music بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

سیمکارتو معمولی رو به فورجی تبدیل کردم.. بعد چند ساعت 14 گیگ هدیه رو میده؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سیمکارتو معمولی رو به فورجی تبدیل کردم.. بعد چند ساعت 14 گیگ هدیه رو میده؟
    واسه من یک هفته و یک روز بعد.... شبا از ۱۰ ب بعد هم قطع میشه

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

عجب.چرا قطع میشه؟ سرعتم محدود میشه در روز؟

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

این چند هفته ای که 4G ایرانسل از ساعت 10 صبح تا آخرای شب به شدت دچار اختلال میشه من سوئیچ می کنم به 3G only و میشه گفت سرعت عالی میشه. شما هم از ده شب به بعد که میگین قطع میشه، سوئیچ کنید به حالت 3G ببینید همچنان قطعه

7. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2017

پيش فرض

سلام دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه. مشکلی که تازگیا باهاش مواجه شدم اینه که موقع مکالمه با ایرانسل وقتی شبکه به نسل دوم سوییچ می کنه یا اگه رو حالت 2G مکالمه کنی، کیفیت مکالمه وحشتناک افت پیدا میکنه و اصلا نمیشه صدای طرف مقابل رو به راحتی شنید!! این وضعیت تو هر دو حالت مکالمه داخل و خارج از شبکه مشاهده شده. جالبه که تنها یک نقطه نیست و بیشتر جاهای تهران این مشکل هست! من نمی دونم چرا اینطوری شده؟ جالب اینه که اگه شبکه رو روی 3G قفل کنی اصلا همچین مشکلی مشاهده نمیشه!
    کسی از دوستان این مشکل رو داره الان؟ تنها روی یک مدل گوشی هم نیست و روی چند مدل هم تست شده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه erfan.it's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

این چند هفته ای که 4G ایرانسل از ساعت 10 صبح تا آخرای شب به شدت دچار اختلال میشه من سوئیچ می کنم به 3G only و میشه گفت سرعت عالی میشه. شما هم از ده شب به بعد که میگین قطع میشه، سوئیچ کنید به حالت 3G ببینید همچنان قطعه
    قطع چیه ؟ تو خود پیام میگه که از ۱۰ شب تا ۲ صبح نمی تونید از اون ۱۴ گیگ استفاده کنید

Sent from my SM-J730F using Tapatalk

پروفشنال amin_v30's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    021

پيش فرض

دوستان سلام،برام sms تعویض سیم کارت قدیمی به 4g اومد،منم تعویض رو زدم،حالا هنوز بعد 10 روز به دستم نرسیده،زنگ زدم پشتیبانی،میگه پست آورده شما منزل نبودی،میگم خوب شماره مرسوله بدین خودم برم از پست بگیرم،هر دفه میگه طی 24 ساعت آینده باهاتون تماس میگیریم و کد رو میگیم!!
    من بخوام از اینا به 195 شکایات کنم تو سایتش اصلا اسم اپراتور ایرانسل نیست چرا،از کدوم قسمتش باید اقدام کنم؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه miss_ava7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

یه سوال! میگم چرا برنامه هایی مثل ایرانسل من یا همراه من موقع نصب اجازه دسترسی به موقعیت و حافظه و مخاطبین و دوربین و... این چیزها رو میخوان؟؟ من بعد از نصب همه این گزینه ها رو خاموش کردم ولی باز حس خوبی ندارم و دلیلی نمی بینم یه برنامه بخاد انقد دسترسی به اطلاعات گوشی داشته باشه :|
    این هم که مهربون شدن به خاطر دعوت از بقیه و نصب برنامه یه گیگ هدیه میدن مشکوکه.

Sent from my SM-G610F using Tapatalk

12. این کاربر از miss_ava7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها greatpouya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

سلام دوستان
    امیدوارم حالتون خوب باشه. مشکلی که تازگیا باهاش مواجه شدم اینه که موقع مکالمه با ایرانسل وقتی شبکه به نسل دوم سوییچ می کنه یا اگه رو حالت 2G مکالمه کنی، کیفیت مکالمه وحشتناک افت پیدا میکنه و اصلا نمیشه صدای طرف مقابل رو به راحتی شنید!! این وضعیت تو هر دو حالت مکالمه داخل و خارج از شبکه مشاهده شده. جالبه که تنها یک نقطه نیست و بیشتر جاهای تهران این مشکل هست! من نمی دونم چرا اینطوری شده؟ جالب اینه که اگه شبکه رو روی 3G قفل کنی اصلا همچین مشکلی مشاهده نمیشه!
    کسی از دوستان این مشکل رو داره الان؟ تنها روی یک مدل گوشی هم نیست و روی چند مدل هم تست شده.
    احتمالا پهنای باند روی نسل ۲، برای راه اندازی 3G 900، کاهش پیدا کرده، و اگر ایتطور پیش بره تا ۳ ۴ سال دیگر نسل ۲ خاموش میشه

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

14. 2 کاربر از greatpouya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •