تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3122 از 4105 اولاول ... 212226223022307231123118311931203121312231233124312531263132317232223622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,211 به 31,220 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

سلام
    1 تیر اعزامم هست
    نیروی دریایی ارتش
    پادگان آموزشی سیرجان
    از این پادگان شناختی دارین؟
    چیز هایی که خوندم و شنیدم میگه ظاهرا جای خوبی نیست
    یه سوال دیگه
    درجه های سربازان وظیفه در ارتش برای مدارک کاردانی، کارشناسی و ارشد چطور هست؟
    اين پادگان هر چى باشه فقط دو ماه انجا خواهيد بود اگر مى خواهيد جاى خوبى تقسيم شويد از همين الان به فكر پارتى باشيد با توجه به اينكه نيرو دريايي نسبت به ديگر نيروها محدوديت پادگان زيادى دارد
    براى كاردانى گروهبان دوم و در صورتى دوره كد داشته باشند گروهبان يكم
    ليسانس گروهبان يكم در برخى موارد ستوان سوم
    فوق ليسانس ستوان دوم
    پزشك وظيفه ستوان يكم

Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
    Last edited by mani6606; 10-06-2015 at 12:26.

2. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام
    برای برادرمن حدود 1 ماه طول کشید . اما کارت پایان خدمت حداقل 5 روزه میاد
    امیدوارم زودتر بیاد...
    واسه گرفتن پاسپورت لازمش دارم ....

4. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

اين پادگان هر چى باشه فقط دو ماه انجا خواهيد بود اگر مى خواهيد جاى خوبى تقسيم شويد از همين الان به فكر پارتى باشيد با توجه به اينكه نيرو دريايي نسبت به ديگر نيروها محدوديت پادگان زيادى دارد
    براى كاردانى گروهبان دوم و در صورتى دوره كد داشته باشند گروهبان يكم
    ليسانس گروهبان يكم در برخى موارد ستوان سوم
    فوق ليسانس ستوان دوم
    پزشك وظيفه ستوان يكم

سلام
    من چند تا مشکل پزشکی دارم ولی متاسفانه فقط در حد معاف از رزم بودن که اقدامی نکردم برای این مورد
    یه مشکلی که دارم و میترسم اذیتم کنه مشکل رباط های مچ هردو پای من هست که باعث شده راه رفتن چند دقیقه ای و دویدن من همراه با درد باشه
    فقط کفش اسپرت می پوشم و احتمالا پوشیدن پوتین برام خیلی خیلی سخته
    به نظر شما اگر برای معاف از رزم اقدام کنم تاثیری داره؟ چون شنیدم معاف از رزم در بعضی پادگان ها فایده ای نداره و مثل سربازان عادی با آن ها رفتار میشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه سرهنگ معمر قذافی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014
    محل سكونت
    IslamicShitPublic

پيش فرض

درود

معافیت اعصاب و روانی که بره پاسپورت میخواد اقدام کنه مثل گواهی نامه شامل 3تا5سال اقدام پس از صدور کارت نمیشه که؟

پ ن: گرفتن پاسپورت چند روز طول میکشه؟ چه اقداماتی داره و چه مدارکی رو میطلبه؟ تشکر

آخر فروم باز Arashdn's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

معافیت اعصاب و روانی که بره پاسپورت میخواد اقدام کنه مثل گواهی نامه شامل 3تا5سال اقدام پس از صدور کارت نمیشه که؟
    معافیت من کفالت هست ، این مورد رو دقیقا نمیدونم

پ ن: گرفتن پاسپورت چند روز طول میکشه؟ چه اقداماتی داره و چه مدارکی رو میطلبه؟ تشکر
    معمولا 2 هفته ای میاد و مدارک خیلی خاصی نمیخواد ، یه فرم و چند تا کپی و چند تا فیش باید واریز بشه فقط

8. این کاربر از Arashdn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

خب دوستان منم امروز رفتم پزیرش سپاه برا برج 6 گرفتم... با کلی اشنا و پارتی و رابط !

جالب بود که مصاحبه هم داشت!!

مشاور خدمت سربازی mani6606's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

سلام
    من چند تا مشکل پزشکی دارم ولی متاسفانه فقط در حد معاف از رزم بودن که اقدامی نکردم برای این مورد
    یه مشکلی که دارم و میترسم اذیتم کنه مشکل رباط های مچ هردو پای من هست که باعث شده راه رفتن چند دقیقه ای و دویدن من همراه با درد باشه
    فقط کفش اسپرت می پوشم و احتمالا پوشیدن پوتین برام خیلی خیلی سخته
    به نظر شما اگر برای معاف از رزم اقدام کنم تاثیری داره؟ چون شنیدم معاف از رزم در بعضی پادگان ها فایده ای نداره و مثل سربازان عادی با آن ها رفتار میشه
    شما بايد در روزهاي اول كه وارد پادگان شديد با فرمانده يگان صحبت كنيد تا اجازه دهد شما به درمانگاه برويد انجا مشكل خودتون رو مطرح كنيد اگر مدارك پزشكى مثل سنوگرافى داريد به همراه داشته باشيد او مى تواند شما را به كميسيون پزشكى معرفى كند ، علاوه بر معاف از رزم يك نوع معافيت داريم به نام معاف از پوتين يعني سرباز تا پايان خدمت يا با كفش است (همانند كفش هاي پرسنل كادر ) يا با دمپايي است و در ورزش و رژه و تمرين هاي ميداني شركت نمى كند
    معاف از رزم كاربردي ندارند چون تفكر قالب اين است كه اين معافيت براي زمان جنگ است پيشنهاد من اين است قبل از اعزام يك كف طبى تهيه كنيد

11. این کاربر از mani6606 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت ultra2014's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام
    امروز برگ سفیدم اومد، 1394/04/01 تاریخ اعزام و مرکز آموزش مالک اشتر اراک (نیروی انتظامی) افتادم.
    تو اینترنت تحقیق کردم، دیدم همه می گن جای خوبیه؛ واقعا خوبه حالا؟؟؟ آخه تو این هوای گرمو و ماه رمضان، باید خیلی سخت بگذره.
    من شنیدم که می گم بعد آموزشیش تقسیماش خیلی بده؟؟؟
    کلا کسی اگه اونجا بوده یا خبری داره، لطفا راهنمایی کنه.
    ممنون

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    تبریز، شهر اولین ها

پيش فرض

من همین قبل از عید کسری گرفتم . 40 ماه فعال داشتم به حساب شما باید حدود 3 ماه کسری میگرفتم ولی 5 ماه گرفتم! الانم قانون همینه و تغییری نکرده فقط سقف کسری تا 6 ماه هست!!
    شاید یکماه برا کسایی باشه که زیر 40 ساعت فعالیت صالحین داشته باشن؟؟!
    من برای آ.شرقی آخرین بار که یکی از دوستان مدتی قبل استفاده کرد باز به همین روال بود.

جالب این بود که اونقدر کش دادن سر مسایل مسخره که حدود 40 روز از کسری من پرید یعنی 40 روز بیشتر از زمانی که باید خدمت می کردم خدمت کردم.

فعالیت صالحین که اگه نداشته باشی حوزه قبول نمی کنه، جدیدا باید فعالیت صالحین داشته باشی و در فرم جای مخصوص برای خودش داره.

این جدیده که توی جلسه ایی خصوصی با کارمندای دفاتر پلیس +10 بیان شده. دلیلی که نداره کارمندش دروغ بگه !!

چرا قابلیت اجرایی نداره ؟ هرچیزی اینجا ممکنه شاید حتی برای مدتی این طرح اجرا بشه.
    دوست عزیز

اولا کارمندان پلیس +10 و خود پلبس +10 اصلا کاره ای نیستن و فقط دفتر خدماتی برای کارهای انتظامی هستند، حتی در پروسه پیشنهاد و تصویب این مسایل نظام وظیفه نیز کاره ای نیست و مسئله ای هست بین مجلس و رهبری و ستاد کل نیروهای مسلح و چند جای دیگه که نظر میدن.

بحث بعدی اینکه نیازی به این کار نیست، کادر را مجبور میکنند 3-5 سال بره مرز، سرباز جای خود داره، میبرن 18 ماه کار و بیگاری و بی خوابی میکشن.

اینها همه شایعات و... که آخر هیچ کدوم هم اجرایی نمیشه.

دوستان وقت به خیر.چقدر تفاوت هستش بین دیپلم و لیسانس و ارشد در سربازی؟من خوزستانم میخواستم بدونم معمولا اموزشی کجا میرن؟
    پ
    در حالت کلی:
    در ارتش تفاوت زیاده...
    در سپاه تفاوت به درجه و... کمتره و مسایلی هست که اونها بیشتر تاثیر گذارتر هست.
    در ناجا در آموزش تفاوت زیاده ولی در یگان تفاوت خاصی نیست مگر شرایط و جاهای خاص

ممنون
    راجع به برگه سبز دوره تکمیلی بسیج چطور؟الان که من افتادم ارتش برای اینکه بتونم کسری اونو بگیرم باز هم باید بعد از آموزشی نامه اشتغال به خدمت ببرم یا دوماه کسری اون رو میتونم زودتر اقدام کنم؟
    چه کسر بسیج و چه برگ سبز با هم رسیدگی میشه و باهم بعد رفتن به یگان اقدام کنید.

دوستان من سهمیه مازاد خوردم. این خوبه یا بد؟

روز اول که میرم به همین آدرس باید موهام رو کوتاه کرده باشم؟
    وسایل چطور وسایل شخصی رو باید همون روز اول ببرم؟
    چند روز قبل توضیح دادم، مقداری از مازادها در روزهای آخر تقسیم میشن و وقتی میرن نظام وظیفه عده ای مشخص هستند که کجا تقسیم میشن، باقیمانده هم طبق نیاز و... تقسیم میشن... کسی که نظام وظیفه استان پارتی خوبی داشته باشه و شانس بیاره و توسط سیستم در روزهای آخر تقسیم نشده باشه میتونه اعمال نفوذ کنه.

اینکه کجا تقسیم بشین معلوم نیست ولی اعزام همان روز هست در نتیجه باید وسایل شخصی حتما باشه چون احتمال داره مرخصی ندن و در مورد کچل کردن به خودتون بستگی داره اگه مرخصی ندن با همان ماشینی که سر 200-300 نفر را میزنن موهای شما را نیز کچل میکنن.

دوستان سلام
    بنده تازه دفترچه پست کردم لیسانس برق هم هستم
    اعزامی 1/8 خوردم
    حالا میخواستم ببینم سپاه منو پذیرش میکنه و برای پذیرش سپاه باید کی اقدام کنم.
    چهار سال هم بسیجی فعال دارم.
    اولیت پیدا کردن پارتی خوب باشه.

سلام
    امروز برگ سفیدم اومد، 1394/04/01 تاریخ اعزام و مرکز آموزش مالک اشتر اراک (نیروی انتظامی) افتادم.
    تو اینترنت تحقیق کردم، دیدم همه می گن جای خوبیه؛ واقعا خوبه حالا؟؟؟ آخه تو این هوای گرمو و ماه رمضان، باید خیلی سخت بگذره.
    من شنیدم که می گم بعد آموزشیش تقسیماش خیلی بده؟؟؟
    کلا کسی اگه اونجا بوده یا خبری داره، لطفا راهنمایی کنه.
    ممنون
    بله از آموزشگاههای خوب ناجا هست، شاید بهترین نباشه ولی خوبه، در ناجا بهترین میشه گفت ولیعصر تبریزه که پادگان نیست و آموزشگاهه بیشتر.

ولی توجه کنید برای آموزش و خدمت خوبه، به هر حال خدمت خود سختی هایی داره که باید تحمل کرد.

تقسیمات هم به شنیده ها و... بستگی نداره و بر اساس نیاز و... انجام میشه.

14. 3 کاربر از ice_man_sh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی با مدرک لیسانس مهندسی شیمی بدترین اتفاقی که میتونه براش بیوفته از نظر تقسیم شدن چی میتونه باشه؟
    یه سوالم اینکه نمیشه قبل از ارسال دفترچه یه جایی باشه که بعد از معاینه کامل بگه واسه معافیت چه شانسی دارم؟ (یه ذره لاغر اندامم و ...)
    ممنون
    Last edited by pedram-007; 10-06-2015 at 17:05.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •