شما داداش از همون پادگان آموزشی مستقیم می رین یگان...اگ قبلن آموزشی دیده باشین...نیاز به آموزشی نیست....این ک همون یگان قبلی مغرفی بشید برا منم سواله؟؟؟؟
شما داداش از همون پادگان آموزشی مستقیم می رین یگان...اگ قبلن آموزشی دیده باشین...نیاز به آموزشی نیست....این ک همون یگان قبلی مغرفی بشید برا منم سواله؟؟؟؟
سلام دوستان
رسیدن کارت معافیت چند روز طول میکشه؟
داداش تو شمال یه آفتابه بیشترم داشته باشی تاثیر داره .. نمیدونم درجهت چی میشه ولی اگه همون دروبر بیافتی درجه خیلی مهمه سعی کن یجوری تا اونجا که میشه خودتو بالا بکشی... ایشاالله که گیر ادم عقده ای نمی افتی ولی در کل این روزا اونجا هوا شرجیه هرچی ک با خودت میبری لباس مباس یه یدک هم داشته باش حواست به اب آشامیدنیت هم باشه .. ضمنا ابلیموهم با خودت ببر که اب و ابلیمو تو اون هوا شفاس ..پودر بچه رم فراموش نکن ..
دوستان من سهمیه مازاد خوردم. این خوبه یا بد؟
روز اول که میرم به همین آدرس باید موهام رو کوتاه کرده باشم؟
وسایل چطور وسایل شخصی رو باید همون روز اول ببرم؟
سلام
برای برادرمن حدود 1 ماه طول کشید . اما کارت پایان خدمت حداقل 5 روزه میاد
دوستان در مورد پادگان خاتمي يزد كسي اطلاعات داره؟چجور پادگانيه سخت گيرن يا نه معاف ار رزم بودن تاثير داره تو اون پادگان؟مدرك دانشگاهي دارم...
دوستان سلام
بنده تازه دفترچه پست کردم لیسانس برق هم هستم
اعزامی 1/8 خوردم
حالا میخواستم ببینم سپاه منو پذیرش میکنه و برای پذیرش سپاه باید کی اقدام کنم.
چهار سال هم بسیجی فعال دارم.
شما باید بری سپاه شهرتون اونجا شرایط خودت رو بگی اونا بهت میگن . برای خاتم هم می تونی اقدام کنی البته اگر شرط معدل رو داشته باشی. حتما شرایط کاری خاتم رو پرس و جو کن بعد ثبت نام کن.
سلام
1 تیر اعزامم هست
نیروی دریایی ارتش
پادگان آموزشی سیرجان
از این پادگان شناختی دارین؟
چیز هایی که خوندم و شنیدم میگه ظاهرا جای خوبی نیست
یه سوال دیگه
درجه های سربازان وظیفه در ارتش برای مدارک کاردانی، کارشناسی و ارشد چطور هست؟
پادگان راحت و خوبى است و به هتل خاتمى معروف است
از همين الان براى پذيرش اقدام كنيد
البته يكى از شرايط ان داشتن يا گذروندن دوره تكميلى است
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
هم اکنون 10 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 10 مهمان)