تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3121 از 4428 اولاول ... 2121262130213071311131173118311931203121312231233124312531313171322136214121 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,201 به 31,210 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

SNR باید رویه چند باشه ؟

کدوم رو ملاک برای اینکه ببینیم بالاتر میکشه خط ؟

این عدد هر کدوم رویه چند باشه خوبه؟

پارس انلاین مشکل قطعی نداری؟ هر 10 دقیقه اینترنت قطع میشه ولی همه چراغ وصله باید خاموش روشن کنی تا وصل بشه این مشکل علتش چیه ؟ باید چیکار کنم؟ زنگ میزنم میگه تو اینجا وصلی مشملی نداره...
    هر چی عدد SNR داون‌استریم بالاتر باشه یعنی وضعیت خطت بهتره؛ البته تو همون سرعتی که برات بستن. اگه مشخصات خطت اجازه بده (یعنی فاصله‌ات از مرکز مخابراتی خیلی زیاد نباشه و نویز خط هم کم باشه) شرکت خدمات‌دهنده می‌تونه سرویست رو بالاتر ببنده. البته با این کار SNR خطت میاد پایین و ممکنه مشکل پیدا کنی. مرز SNR برای داو‌ن‌استریم عدد 6db هستش. ولی تو این حد احتمال قطعی و وصلی زیادتر می‌شه.

اون قطعی مداوم اگه مشکل از مودمت نباشه، ممکنه از مرکز مخابراتی باشه. چون خیلی از مشکلات از این دست واقعاً ربط مستقیم به ISP ندارن و معمولاً تجهیزاتی که تو مخابرات هست ایراد دارن. به هر حال باز هم از پشتیبانی پیگیری کن. حتی اگه لازم شد ازشون بخواه که پورتت رو برات عوض کنن. ممکنه ایراد از پورتی باشه که بهت تو مرکز مخابرات تخصیص دادن.

2. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

اقا شما چطوری با پشتیبانی تماس میگیرین ؟؟؟
    من که با شماره 82201 تماس می گیرم بعد از اینکه هفت خان رستم رو سپری می کنم میگه باید پیغام بزارین!!!! میشه یکی توضیح بده؟
    پشتیبانی قاعدتاً 24 ساعته باید فعال باشه. من هر بار با این شماره تماس گرفتم مشکلی نداشتم. البته یه وقتایی صفش خیلی شلوغ می‌شه. اما بالاخره یکی اون ور بوده که جواب بده. بعضی وقتا هم وقتی زنگ می‌زنی و شماره تلفن خطت رو می‌دی، بلافاصله یه پیغام می‌ده که مرکز شما دچار مشکل و در حال رفع مشکل هستیم و قطع می‌شه. این که پیغام بزارین شاید تو ساعتی زنگ می‌زنی که پشتیبانی رفته گلاب به روتون دست به آب یا خسته شده داره چرت می‌زنه گذاشته رو پیغام‌گیر.

4. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان یه شرکت اینترنتی وجود نداره که تعداد رضایتش بیشتر از نا رضایتی هاش باشه؟؟؟؟؟ یعنی باید افسوس خورد به این وضعیت کشور در قرن تکنولوژی.
    الان من میخواستم پارس آنلاین بگیرم اینجا هم که همه می نالن. من موندم چیکار کنم. من بیشتر سرعت برام مهم هستش برای اینکه در تالارهای صوتی شرکت میکنم مشکل قطع و وصلی نداشته باشم و سرعت دانلودم بالا و باز شدن صفحات سریع باشه
    دوست عزیز، البته منکر این قضیه نیستم که یه چند ماهی هست که وضعیت اینترنت داغون‌تر شده. اما این که اینجا و تو این تالارها می‌بینی که اکثراً ناراضی هستن، چون کسانی که رضایت دارن از سرویسشون، معمولاً اینجا نمی‌آن یا اگر هم تو این تالارها بیان کمتر نظر می‌دن. واسه همینم تو این تالارها حال و هوا بیشتر اعتراضه و نارضایتی.

کیفیت سرویس هم خیلی بستگی به شهر و مرکز مخابراتی داره. نمی‌شه یه حکم کلی راجع به کیفیت ایننرنت شرکت‌ها داد. شما اگه دنبال دانلود شبانه نباشین، تو پارس‌آنلاین شما اگه یه سرویس حجمی حداقل با سرعت 512kbps بگیرین و درخواست بدین سرویس‌تون رو برای گیم تنظیم کنن، احتمالاً مشکل قطع و وصلی به طور حاد پیدا نمی‌کنین. البته این جوری باید برای حجم ترافیکتون هزینه بدین.

6. 2 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Memonex's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

دوستان من توقف دانلودم 7:07 بوده هر شب هم تا همین سایت میرفت چیزی ازم کم نمیشد الان شما عکس نگاه کنید ببینید چطور 50 مگو ازم دزدیدن !! یعنی فقط تو یه دقیقه کم شده اصلا با عقل جور در نمیاد اگه کسی میتونه دلیلشو بگه واقعا ممنون میشم

اگه نباشه جاش خالی می مونه azazaz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام دوستان من الان از صبانت سرویس دارم چند وقته واقعا افتضاح شده میخواستم ازتون بپرسم شما از پارس انلاین راضی هستید؟ سرویس رایگان شبانه اش خوبه؟ سرعتش رو چند هستش ؟ شبی چند گیگ دانلود دارید؟ ممنون

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من توقف دانلودم 7:07 بوده هر شب هم تا همین سایت میرفت چیزی ازم کم نمیشد الان شما عکس نگاه کنید ببینید چطور 50 مگو ازم دزدیدن !! یعنی فقط تو یه دقیقه کم شده اصلا با عقل جور در نمیاد اگه کسی میتونه دلیلشو بگه واقعا ممنون میشم

51.6 مگابایت در 1 دقیقه یعنی سرعت 880 کیلوبایت در ثانیه. تو ساعت غیررایگان که چیز عجیبی نیست. مگه این که شما تو ساعت غیررایگان این سرعت رو نداشته باشی. و گر نه واسه من که تو ساعت غیررایگان سرعتم به حداقل 950 کیلوبایت در ثانیه می‌رسه، تا 56 مگابایت در 1 دقیقه مصرف می‌شه.

10. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال رضا جنگنده's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    Skyrim

پيش فرض

سلام
    من شاید بخوام حدود 2 ماه دیگه از صبانت کوچ کنم.
    اینجا چطوره؟ راضی هستین؟ دانلود شبانه چطوره؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام دوستان من الان از صبانت سرویس دارم چند وقته واقعا افتضاح شده میخواستم ازتون بپرسم شما از پارس انلاین راضی هستید؟ سرویس رایگان شبانه اش خوبه؟ سرعتش رو چند هستش ؟ شبی چند گیگ دانلود دارید؟ ممنون
    اگه مطالب صفحه‌های قبل رو مرور کرده باشی، می‌بینی که ناراضی کم نیست. ولی کلاً بستگی به شهر و مرکز مخابراتی شما داره.

من الآن تهران مرکز آیت‌اله کاشانی هستم، سرویس 2مگ محدود. واسه من که خوبه. البته جدیداً وبگردی یه کم اذیت می‌کنه. ولی واسه دانلود خوبه. روزانه غیررایگان من سرعتم تا 980 کیلوبایت در ثانیه هم بالا می‌ره. شبانه‌اش هم واسه من خوبه. یعنی راضیم. رکورد 16 گیگ در یک شب هم داشتم. البته بعضی شبا هم 4 تا 5 گیگ. ولی متوسط شبی 6.5 تا 7 گیگ رو تو 5 ساعت شبانه می‌تونم بگیرم. اگه لینک مستقیم و به ویژه از سرورهای داخلی داشته باشی سرعت دریافتت خوبه.

اینجا کسایی هم بودن که با سرویس‌های پایین‌تر، مثلاً 256kbps همین حد سرعت رو داشتن. اما دوستانی هم بودن که سرویسشون مثل من بوده اما به زحمت شبی 2-3 گیگ رو تونستن دانلود کنن.

پینگ سرویسی که من دارم خوبه. سرورهای داخلی معمولاً زیر 70 و سرور 8.8.8.8 حدود 150 میلی‌ثانیه است.

در ضمن، پارس‌آنلاین نسبت به بقیه شرکت‌ها تو بحث فیل ترینگ سخت‌گیرانه‌تر عمل می‌کنه: پروتکل https کنده و برای بعضی سایت‌ها یا بالا نمی‌آد یه حداقل چند بار باید یه صفحه رو ریفرش کرد تا لود کنه.

13. 3 کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه zaza2z's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    Somewhere

پيش فرض

داداش واسه شما 50 مگ بوده ، برای من یهو دیدم 730 مگ زد خالی شده وسریع پیغام زد که حسابتو شارژ کن. اما از اونجایی که زدم دهنه دانلود رو سرویس کردم دیگه چیزی نگفتم بهشون !

15. این کاربر از zaza2z بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

[SIZE=3]
    سلام به همه

دوستان من اینترنتم واسه پارس هست و هم چنین

سرعتم 2 مگ می خوام ببینم این خوبه یا نه

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •