تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3121 از 3195 اولاول ... 2121262130213071311131173118311931203121312231233124312531313171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,201 به 31,210 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز یه ایکس باکس 360 4 گیگ خریدم کلیم بازی گرفتم خدارو شکر همرو بدون اشکال اجرا کرده فقط یه مشکل اونم اینکه میخوام به مایکرئسافت لایو وصلش کنم هی میگه یه اپدیت باید نصب کنب تا بتونی لاگین کنی منم شنیدم که نباید هیچ پیام اپدیتی رو اوکی کرد من الان چیکار میتونم بکنم در این مورد؟
    سلام!
    شما برید از اینجا :‌ Settings => Console Settings => System Info => Dashboard Version ، ورژن دشبوردتون رو بگید به ما ، احتمالا الان کنسول شما lt3 و آخرین دشبورد رو داره و این آپدیت هم اون آپدیتی هست که چند تا آپشن فقط اضافه میکنه.
    ممنونم!

امروز رفتم بازار بازیو بگیرم مثل اینکه دیگه این بازی توو بازار نیست... کسی لینک دانلودی چیزی از این بازی داره؟؟؟؟
    معمولا در مشهد و تهران (من این ۲ تا رو میدونم فقط) مثلا چند تا بازی فروشی هستند که شما هر بازی رو بگید واستون رایت میکنن!‌ شاید آماده نداشته باشند،‌اما رایت میکنن از آرکایوشون! تو شیراز هم شاید باشه!
    ولی اگر حتی شما دانلودش هم بکنید، برای رایت کردنش با مشکل بر میخورید
    Last edited by gap; 17-08-2012 at 13:12.

2. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام!
    شما برید از اینجا :‌ Settings => Console Settings => System Info => Dashboard Version ، ورژن دشبوردتون رو بگید به ما ، احتمالا الان کنسول شما lt3 و آخرین دشبورد رو داره و این آپدیت هم اون آپدیتی هست که چند تا آپشن فقط اضافه میکنه.
    ممنونم!

معمولا در مشهد و تهران (من این ۲ تا رو میدونم فقط) مثلا چند تا بازی فروشی هستند که شما هر بازی رو بگید واستون رایت میکنن!‌ شاید آماده نداشته باشند،‌اما رایت میکنن از آرکایوشون! تو شیراز هم شاید باشه!
    ولی اگر حتی شما دانلودش هم بکنید، برای رایت کردنش با مشکل بر میخورید
    درسته... دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم... اما زنگ زدم از مغازه دار پرسیدم... گفت شما فایل ایمیج که دانلود کردی بریز روو فلش واسم بیار... خودم هم واست رایت میکنم و هم پچش میکنم... حالا چقدر سرکیسم کنه نمیدونم فقط الان گشتم لینک دانلودی پیدا نرکدم... میخواستم ببینم کسی از دوستان سایت چیزی داره که لینک دانلود این بازی توش باشه...

داره خودمونی میشه arashmidos200x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب برای وصل شدن به لایو باید lt3 باشه کنسولت و برای بازی کردن هم بازی هات اونای که نیاز به پچ دارند مثل کال اف دیوتی باید باروش برنر مکس رایت شده باشند
    اگه ال تی سه باشه مشکلی نیست من خودم شخصا دیشب انلاین بودم و هر اپدیتی تاحالا بوده انجام داد
    اگه منظورتون اونیه که جلوش نوشته D اینه

D:2. 0.14719.0

دستگاه کپی خورش نمیپره؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

ببین برای وصل شدن به لایو باید جدیدترین پچ گه همون ال تی 3 و داشبورد چدید فکر نکنم این داشبورد جدید باشه برو جدیده رو دان کن

6. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

امروز رفتم بازار بازیو بگیرم مثل اینکه دیگه این بازی توو بازار نیست... کسی لینک دانلودی چیزی از این بازی داره؟؟؟؟
    دوست من این جواب سوالت نیست ولی واسه بچه من اگه بودم یکی دو تا بازی بدون مشکل 360 واسش میگرفتم بازی کنه.
    sonic and sega all stars racing
    crash bandicoot
    fifa 12
    pes 12
    nba 2k12
    Lego Harry Potter
    Guitar Hero
    Dreamcast collection

و از همه مهمتر: Xbox 360 triple pack
    ...

درسته... دقیقا منم داشتم به همین فکر میکردم... اما زنگ زدم از مغازه دار پرسیدم... گفت شما فایل ایمیج که دانلود کردی بریز روو فلش واسم بیار... خودم هم واست رایت میکنم و هم پچش میکنم... حالا چقدر سرکیسم کنه نمیدونم فقط الان گشتم لینک دانلودی پیدا نرکدم... میخواستم ببینم کسی از دوستان سایت چیزی داره که لینک دانلود این بازی توش باشه...
    رایت کردن بازی که خیلی آسونه. نرم افزاز Imgburn رو دانلود کن (تو یکی از تاپیک های اینجا هست سرچ کن) و با سرعت 2.4 رو dvd 9 رایت کن. ایمیج بازی شاید تو xbox360iso.com باشه.
    Last edited by leonredfield; 17-08-2012 at 22:53.

8. 2 کاربر از leonredfield بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

اگه منظورتون اونیه که جلوش نوشته D اینه

D:2. 0.14719.0

دستگاه کپی خورش نمیپره؟
    خب، شما الان دشبوردتون همون دشبورد جدید هست و آپدیت هایی که بعد از این اومدن تنها یک سری آپشن برای کینکت و پروفایل اضافه کردن و هیچگونه ضرری برای اکانت یا کنسول شما ندارن پس راحت آپدیت کنید و بازی کنید !‌فقط بازی های لایو رو بگید براتون Burnermax بزنند!
    (که هم بشه روی کنسول نصب کرد و هم امن تر باشه) !
    در مورد عضویت در شبکه لایو سوالی بود در خدمتیم
    گیمرتگ بنده در لایو: The FamousS One (تنها امبسدر فارسی زبان هستم - هرگونه سوالی بود در خدمتم )
    موفق باشید و از لایو لذت ببرید

10. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

در این ۴ سالی که من در ساپورت اکس باکس هستم،‌این مشکل زیاد پیش اومده! و اگر از اکس باکس ساپورت (نه از امبسدرز،‌چون امبسدرز دانش خاصی ندارن) (از ساپورت رسمی اکس باکس بصورت ایمیل و یا تماس گرفتن (نه بصورت چت آنلاین) ) پرسیده باشید، مطمئنا مشکلتون رو توضیح میدادن چیه! ببینید به طور پیشفرض اکس باکس 1080p تنظیم شده و مانیتور شما 1080p رو ساپورت نمیکنه!‌ یعنی اکس باکس داره تصویر رو 1080p میفرسته و مانیتور شما نمیتونه بخونه!
    و اما راه حل:
    با ۳ تا سیم کامپوننت (همون روش معمولی خودمون که ۳ تا سیم زرد و سفید و قرمز هست) کنسول رو به مانیتور وصل کنید و برید در Display settings و 1080p رو به 1080i یا 720 p تغیر بدید!‌چون دیسپلی شما فقط تا این حد ساپورت میکنه! ۱۰۰ درصد درست میشه

اکس باکس ساپورترز باید دانش کامل در مورد انواع مانیتور ها و نمایشگر ها داشته باشن، من میتونم تضمین کنم شما از ساپورت نپرسیدید و احتمالا از امبسدرز پرسیدید!
    موفق باشید.

AmirJames (XboxLive MiddleEast Agent)
    آقا خیلی خیلی ممنون از جوابتون. این راه حل رو قبلا من امتحان کردم ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی با کابل معمولی xbox که توی جعبه بود وارد منوی diplay میشم گزینه HDTV که توش آپشن های مربوطه از جمله 1080iو 720 و... وجود داره غیر فعاله...... سمت راست تصویر هم دقیقا نوشته برای فعال شدن این گزینه باید از کابل کامپوننت HD ایکس باکس استفاده کنید.... اگر جایی بود که کابل کامپوننت hd ش رو یه ساعت بهم قرض می داد فکر کنم درست میشد/..
    ( جای دیگه هم خونده بودم که کابلای استاندارد ایکس باکس یه کلید روش دارن که میشه بین TVمعمولی و TV HD سوییچ کرد! کابل من اینو نداره یا شاید داره من نمی دونم کجای کابله)

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

آقا خیلی خیلی ممنون از جوابتون. این راه حل رو قبلا من امتحان کردم ولی مشکلی که دارم اینه که وقتی با کابل معمولی xbox که توی جعبه بود وارد منوی diplay میشم گزینه HDTV که توش آپشن های مربوطه از جمله 1080iو 720 و... وجود داره غیر فعاله...... سمت راست تصویر هم دقیقا نوشته برای فعال شدن این گزینه باید از کابل کامپوننت HD ایکس باکس استفاده کنید.... اگر جایی بود که کابل کامپوننت hd ش رو یه ساعت بهم قرض می داد فکر کنم درست میشد/..
    ( جای دیگه هم خونده بودم که کابلای استاندارد ایکس باکس یه کلید روش دارن که میشه بین TVمعمولی و TV HD سوییچ کرد! کابل من اینو نداره یا شاید داره من نمی دونم کجای کابله)
    راستی من یه کار دیگه هم کردم وقتی دستگام رو روی یه تلویزیون دیگه با کابل HDMI امتحان کردم وقتی می خواستم خاموشش کنم رفتم گذاشتمش روی 1080i و بازم تو خونه امتحان کردم نشد!!! الان به فکرم رسید نکنه یه گزینه ای که توی display هست و میشه تنظیم کرد هر موقع دستگاه روشن میشه خودشو با تلویزیون ست کنه رو باید disable کنم... آخه این گزینه رو روز اولی که دستگامو خریدم و روی یه تلویزیون دیگه تست کردم ندیده بودم....

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خب، شما الان دشبوردتون همون دشبورد جدید هست و آپدیت هایی که بعد از این اومدن تنها یک سری آپشن برای کینکت و پروفایل اضافه کردن و هیچگونه ضرری برای اکانت یا کنسول شما ندارن پس راحت آپدیت کنید و بازی کنید !‌فقط بازی های لایو رو بگید براتون Burnermax بزنند!
    (که هم بشه روی کنسول نصب کرد و هم امن تر باشه) !
    در مورد عضویت در شبکه لایو سوالی بود در خدمتیم
    گیمرتگ بنده در لایو: The FamousS One (تنها امبسدر فارسی زبان هستم - هرگونه سوالی بود در خدمتم )
    موفق باشید و از لایو لذت ببرید
    بسیار ممنون اما یه سوال دیگه در مورد بازی ها بعضی از بازی ها هم که میخوان اجرا بشن میگه یه اپدیت اومده واسه بازی دانلود اون هم خطری نداره؟ بعد منکه دستگاهم 4 گیگه با نصب هارد اکسترنال نمیتونم بازی رو هارد نصب کنم؟

تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

اقا من یه سوال دیگم داشتم الان نزدیک 7 8 تا بازی های جدیدو بدون اشکال اجرا کردم اما مکس پین رو که میزارم روی لودینگه که بصورت دمو اسریمینگ میشه گیر میکنه دکمه های کنترلر رو که میزنم مینویسه استریمینگ اما واقعا طولانیه مشکل از چیه اینجا؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •