تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3120 از 3195 اولاول ... 2120262030203070311031163117311831193120312131223123312431303170 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,191 به 31,200 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

اگه نباشه جاش خالی می مونه leonredfield's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    far away

پيش فرض

دوستان من یه سالی از ایکس باکسم دور بودم.
    پارسال کنسولو بردم lt2 و داشبورد اون موقع رو روش ریختن. هنوز lt2 روشه.
    الان واسه اجرای دموی resident evil 6 ظاهرا باید داشبورد جدیدو بریزم.
    اگه رو همین lt2 آخرین داشبوردو بریزم مشکلی برای اجرای بازی های قبلیم پیش میاد؟ (XGD2 و XGD3 غیر برنر مکس)
    ممنون میشم سریع تر جواب بدین چون دموی بازی و آپدیتو دانلود کردم و منتظر اطلاعاتم.

آخر فروم باز arashsard's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

دوستان سلام... من بچه داداشم 4 5 سالشه... هر وقت میاد گیر میده میخوام با دستگاه بازی کنم... بازی هایی هم که من دارم اصلا به دردش نمیخوره... میخواستم بدونم آیا میشه بازی های قدیمی سگا رو روی xbox اجرا کرد.. مثلا روی خود دستگاه سه تا بازی کم حجم نصب هست مثل pinball ... آیا میشه بازی های قدیمی و کم حجم سگا مثل کلانتر یا ... رو دانلود کرد و روی دستگاه اجرا کرد یا اصلا دی وی دی وجود داره که 100 200 تا بازی قدیمی سگا روش باشه.... یادمه ps2 که داشتم همچین دی وی دی بود... نزدیک 200 تا بازی سگا روش بود که میشد با عدد انتخاب کرد و بازی رو اجرا کرد... اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه....

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    بی خداحافظی...

پيش فرض

دوستان سلام... من بچه داداشم 4 5 سالشه... هر وقت میاد گیر میده میخوام با دستگاه بازی کنم... بازی هایی هم که من دارم اصلا به دردش نمیخوره... میخواستم بدونم آیا میشه بازی های قدیمی سگا رو روی xbox اجرا کرد.. مثلا روی خود دستگاه سه تا بازی کم حجم نصب هست مثل pinball ... آیا میشه بازی های قدیمی و کم حجم سگا مثل کلانتر یا ... رو دانلود کرد و روی دستگاه اجرا کرد یا اصلا دی وی دی وجود داره که 100 200 تا بازی قدیمی سگا روش باشه.... یادمه ps2 که داشتم همچین دی وی دی بود... نزدیک 200 تا بازی سگا روش بود که میشد با عدد انتخاب کرد و بازی رو اجرا کرد... اگه کسی اطلاعاتی داره ممنون میشم کمک کنه....

Sega Mega Drive Ultimate Collection

4. 3 کاربر از CRIS Joon CR7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

English | Active member gap's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان من یه سالی از ایکس باکسم دور بودم.پارسال کنسولو بردم lt2 و داشبورد اون موقع رو روش ریختن. هنوز lt2 روشه.الان واسه اجرای دموی resident evil 6 ظاهرا باید داشبورد جدیدو بریزم.اگه رو همین lt2 آخرین داشبوردو بریزم مشکلی برای اجرای بازی های قبلیم پیش میاد؟ (XGD2 و XGD3 غیر برنر مکس)ممنون میشم سریع تر جواب بدین چون دموی بازی و آپدیتو دانلود کردم و منتظر اطلاعاتم.
    دستگاه شما با انجام این کار قابلیت اجرای بازی های کپی رو از دست میده و باید lt3 نصب کنید. (البته من در زمنیه کپی زیاد اطلاع ندارم، اما فکر کنم همین هست)
    شما منظورتون بازی های آرکید اکس باکس لایو هست، اینطور که شما میگید برای اکس باکس بازی نیست، اما شما میتونید بین بازی های اکس باکس اوریجینال (کنسول قبل از اکس باکس ۳۶۰)‌و همینطور بازی های آرکید اکس باکس ۳۶۰ بازی های مخصوص به ایشون رو پیدا کنید. اگر به شبکه لایو کانکت هستید که راحت میتونید از اونجا بازی ها رو خریداری کنید (بازی های سگا نیست،‌اما بازی برای این سن زیاد هست) و یا برخی از بازی ها آرکید بصورت دی وی دی هم بیرون اومدن و میتونید از اونها استفاده کنید!

6. این کاربر از gap بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Master Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    تهرووووون خیابون پرستار

پيش فرض

سلام

شما برو کلکشن بازی های سگا رو تهیه کن.

8. این کاربر از Master Game بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

تشکر... دقیقا منظورم همین بود... پس پیدا میشه...

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

سلام

شما برو کلکشن بازی های سگا رو تهیه کن.
    پس پیدا میشه. امیدوارم lt3 هم باشه... اینجوری مجبورم پچ کنم که کلا بلد نیستم...
    Last edited by arashsard; 16-08-2012 at 15:30.

تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    ShIrAz CiTy

پيش فرض

امروز رفتم بازار بازیو بگیرم مثل اینکه دیگه این بازی توو بازار نیست... کسی لینک دانلودی چیزی از این بازی داره؟؟؟؟

داره خودمونی میشه arashmidos200x's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز یه ایکس باکس 360 4 گیگ خریدم کلیم بازی گرفتم خدارو شکر همرو بدون اشکال اجرا کرده فقط یه مشکل اونم اینکه میخوام به مایکرئسافت لایو وصلش کنم هی میگه یه اپدیت باید نصب کنب تا بتونی لاگین کنی منم شنیدم که نباید هیچ پیام اپدیتی رو اوکی کرد من الان چیکار میتونم بکنم در این مورد؟

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

سلام دوستان من دیروز یه ایکس باکس 360 4 گیگ خریدم کلیم بازی گرفتم خدارو شکر همرو بدون اشکال اجرا کرده فقط یه مشکل اونم اینکه میخوام به مایکرئسافت لایو وصلش کنم هی میگه یه اپدیت باید نصب کنب تا بتونی لاگین کنی منم شنیدم که نباید هیچ پیام اپدیتی رو اوکی کرد من الان چیکار میتونم بکنم در این مورد؟
    خب برای وصل شدن به لایو باید lt3 باشه کنسولت و برای بازی کردن هم بازی هات اونای که نیاز به پچ دارند مثل کال اف دیوتی باید باروش برنر مکس رایت شده باشند
    اگه ال تی سه باشه مشکلی نیست من خودم شخصا دیشب انلاین بودم و هر اپدیتی تاحالا بوده انجام داد

14. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

gap

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •