خوب دیگه یعنی ریز مکالمات ایشون باید حداقل 10 تیر به بعد حاضر بشه. نه 5 خرداد که. به قول boy iran دوباره داره یه بوهایی میاد....![]()
خوب دیگه یعنی ریز مکالمات ایشون باید حداقل 10 تیر به بعد حاضر بشه. نه 5 خرداد که. به قول boy iran دوباره داره یه بوهایی میاد....![]()
سلام دوست عزیز
برای اینکار کافیه شماره Service Center پیام ها رو به 9891100500+ تغییر بدی و اونو فعال کنی
بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی دوباره به همون قبلی برگردون تا مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
بای
من قبلا اینو تست کردم فایدهای نداره پیغام میده send failed!سلام دوست عزیز
برای اینکار کافیه شماره Service Center پیام ها رو به 9891100500+ تغییر بدی و اونو فعال کنی
بعد از اینکه اس ام اس رو فرستادی دوباره به همون قبلی برگردون تا مشکلی پیش نیاد
موفق باشی
بای
اگه منظورت اون پستیه که من زدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باید خدمتت بگم که هنوز این امکان فعال نشده نه فقط برای ایرانسل بلکه به طور کلی هنوز فعال نشده حتی TCI
این موضوع فعلا تحت بررسی هستش
دیشب حسابم رو چک کردم
916820
و بعد با اینترنت مبایل کار کردم که جمع کل حدود 250 کیلوبایت شد 250*1.5=375 ولی تو حسابم 75 تومان اضافه کرده البته نمیدونم چرا حتا توی قبض اردیبهشت حساب اینترنت و ام ام رو اضافه نکردن
البته من ایمیل میدم در این مورد میخوام بگم چرا حساب نمیکنند![]()
نه منظورم خدمات
sms to him
هست
یه توضیح بده لطفا من که نفهمیدم یعنی چی![]()
یعنی مردومو تیکه پاره می کنن ولی ایرانسل ماشین میده![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مدير مسئول كتبا اول در پايان به قراردادهاي جديد گروه كتاب اول در جهت اطلاع رساني اشاره كرد و گفت: مسئولان كتاب اول در حال بررسي مذاكراتي براي بستن قراردادي با شركت ايرانسل مبني بر ارائه تسهيلاتي جهت اطلاع رساني به مشتركان ايرانسل هستند تا مشتركان ايرانسل بتوانند به عنوان يك سرويس اضافه اطلاعات مكاني مورد نياز خود در نقطه از شهر تهران را با يك تماس تلفني به صورت مستقيم با مركز اطلاعات گروه كتاب اول به دست آورند.
به گفته وي، موافقت هاي اوليه در اين زمينه انجام شده و كتاب اول قصد دارد تا در صورت موافقت هاي نهايي، ظرفيت هاي فني و انساني خود را براي يك اطلاع رساني گسترده افزايش دهد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)