اولیه یه فایله اما 2 صفحه پیش 3 فایله است.................
من که نتونستم استفاده کنم ............
اگه کسی استفاده کرده سیوش رو بذاره..............
اولیه یه فایله اما 2 صفحه پیش 3 فایله است.................
من که نتونستم استفاده کنم ............
اگه کسی استفاده کرده سیوش رو بذاره..............
اینم سیوم اگه کسی میتونه هات کافی کنه بفرمایید:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by shahrokh_sib; 22-01-2008 at 22:11.
من اون لینکی که گذاشته بودی دانلود کردم درست بود ولی نمیدونم
script این فایل رو کجا قرار بدم!
ADDICATION-x
بله داریم. من که میدونم singles هست که توی مایه های سیمزه. اما اون یکی رو نمیدونم
سیمزم تکه های ... داره اما نه ضایع. ولی خوب همونم برای ما عادی نیست.
ولی به نظر من هرکسی هر جوری دلش میخواد میتونه از یه بازی استفاده کنه. خوب بازی برای بازی کردنه دیگه. خوب بریم بگیم اینجوری نسازنشون!!!!!
من خودم موافق هات کافی نیستم اما هرکسی کار خودشو میکنه و نباید هم زیادی به کار دیگران کار داشته باشه.
Last edited by frnsh; 23-01-2008 at 20:07.
بهتر بود از اول این مسائل در تاپیک خودش مطرح میشد.من اون لینکی که گذاشته بودی دانلود کردم درست بود ولی نمیدونم
script این فایل رو کجا قرار بدم!
ولی به هر حال دوباره میگم:
فایل Script در مسیر:
GTAsanandreas\DATA\Script
توی این مسیر فایل رو کپی میکنی. خود بازی هم یک فایل Script همونجا داره که اون رو پاک نکن و یه جایی کپی کن یه روز به دردت میخوره.
اون فایل دوم رو هم در حین بازی روش کلیک کنید و Y بزنید و Enter بزنید و بعد بازی رو Save کنید. از این به بعد اون Save شما Hot Coffee داره. هرکس باید خودش این کار رو بکنه چون ممکنه فایلهای MAIN هرکس یک تغییراتی توش باشه.
این رو تقریبا کسی نمیدونه که بدون تغییر فایل MAIN میشه Hot Coffee رو فعال کرد. البته منظورم تو این فرومها بود و من از سایتهای خارجی متوجه شدم تا اینکه خودم امتحان کردم.
ممکنه در حین شروع Hot Coffee این طرف شما لباس تنش باشه. اگر اینطور شد به من بگین تا یک سری فایل برای رفع این حالت بهتون بدم.
بهتره تا تاپیک بسته نشده این بحث Hot Coffee رو تمام کنیم. گرچه عامل اصلیش خودم بودم
بله دوست من. این بازیها که هیچ، از این سبک بسیار داریم که همه برای PC هست. بهتره اینجا بحثشو نکنیم چون درست نیست. اطلاعات بیشتر خواستی تو پیام خصوصی بگو تا راهنمایی کنم.این بازی هایی که میگی اصلا تو کامپیوتر داریم!اگه داریم از کجا میشه پیدا کرد؟
![]()
برای سینگل تاپیک داریم و لینکهای دانلودش هم موجوده چون سبک بازی مثل سیمزه ولی رو قسمتهای چیزش بیشتر کار کردند. مثل همین Hot Coffee.بله داریم. من که میدونم singles هست که توی مایه های سیمزه. اما اون یکی رو نمیدونم
سیمزم تکه های ... داره اما نه ضایع. ولی خوب همونم برای ما عادی نیست.
ولی اون یکی رو دنبالش نرو چون اینطور سبکها اصلا خوب نیست. عواقب داره که بماند.
بعد هم باید بازی رو با همون سیو باز کنی...
تمام اون کار هایی که گفتی رو انجان دادم
من اول GF رو میبرم کافی شاپ بعد که برش میگردونم یه جمله به من میگه من هم در جواب y رو میزنم بعد cj میره تو خونه ولی من خونه رو نمیتونم ببینم و صدای Cj با GF در حال *** میاد!
جان من یه بار آموزش کاملش با لینک کاملش رو هر کی داره برام بفرسته.
Last edited by Addication_x; 24-01-2008 at 16:55.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)