سلام
نحوه بازي كردن در شبكه را كي بلده ؟
مقاله اي چيزي در اين مورد هست ؟
من نياز دارم
ما يه كارت شبكه D-Link داريم و 3 تا سيستم را شبكه كرديم
الان چجوري باهم بازي كنيم ؟
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
سلام
نحوه بازي كردن در شبكه را كي بلده ؟
مقاله اي چيزي در اين مورد هست ؟
من نياز دارم
ما يه كارت شبكه D-Link داريم و 3 تا سيستم را شبكه كرديم
الان چجوري باهم بازي كنيم ؟
Last edited by golmohammadi; 11-12-2007 at 16:55.
خوب یکی از سیستم ها سرور میشه بقیه بهش وصل میشن
اگه خوب شبكه شده و كار ميكنه فقط كافيه يكي سرور بشه و بقيه find server رو بزنن و بهش وصل بشن
خوب مشكل همين جاست
من سرور ميسازم اما Find Server نميدونم كجاست
راستي براي بازي آنلاين چه شرايطي لازمه و سرعت چقدر ميخواد من وصل شدم 908 سرور وجود داشت(ظاهرا كارت اعتباري لازمه)
Last edited by golmohammadi; 11-12-2007 at 23:37.
به سرور های خارجی نمی تونی وصل شی
باید پول بدی ( سرورشون کرک نشده )
ولی سرور های ایرانی هست
دوست عزیز:برای آنلاین بازی کردن بازیهایی مانند کانتر 1.6 اولا به اینترنت سرعت بالا adsl نیاز داری البته با
دایال آپ هم میشه بازی کرد ولی زیاد از سرور قطع میشی برای آنلاین بازی کردن کانتر 1.6 ابتدا آنتی چیت
نصب کن -آخرین پچ را نصب کن -سرورهای ایرانی کانتر مانند ارمغان،رپ گیم و غیره هستند پچ و آنتی چیت با
جستجو در گوگل می تونی پیدا کنی اگر مشکل دیگری هست بگو شاید بتونم کمکت کنم
ممنون
ورژن كانتر من 1.7 هست
اگه ميشه املاء دقيق آنتي چيت را به لاتين بنويس و اين پچ هم اگه يادته اونم بنويس تا من سرچ كنم البته اگه اينجا بزارين عالي ميشه در هر صورت تاپيك كانره ديگه ...
بعدشم من ADSL با سرعت 64 دارم اما سرعتش خوبه و قطعي هم خيلي كم داره پس با گفته هاي شما ميشه آنلاين بازي كرد اره ؟
خوب حالا بعد از فراهم شدن همه نحوه وصل شدن به سرورهاي ايراني را هم اگه ميشه يه توضيح مختصري بدين
ببین سرور های مختلفی هستن
بعضی ها آنتی چیت میخوان بعضی ها نمیخوان
تو این سایت تمامی فایل های مورد نیاز مثل Anticheat , Patch , Cs Full , ...اینجا هست !کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
لیست سرور ها هم داره !
با سرعت 64 میشه بازی کرد من الان 64 دارم از آسیا تک latency ya ping از 100 بالاتر نمیره !
ببينم اين اسيا تك شما سرعت pagesh چقدره خوبه بده؟64رش!!!128 اش هم اگه ميدوني بگو
يه سروري معرفي كنيد كه آنتي چيت نخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)