تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدام تیم در Command & Conquer Generals Zero Hour را می پسندید ؟

راي دهنده
1147. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • USA

181 15.78%
  • GLA

87 7.59%
  • China

66 5.75%
  • USA airforce

253 22.06%
  • USA super weapons

173 15.08%
  • USA lasers

180 15.69%
  • GLA stealth

68 5.93%
  • GLA demolition

167 14.56%
  • GLA Toxin

123 10.72%
  • China tanks

124 10.81%
  • China nuke

126 10.99%
  • China infantry

87 7.59%
Multiple Choice Poll.
صفحه 312 از 391 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3910

نام تاپيک: همه چیز در مورد Command & Conquer Generals

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

قبلا اینجا پست رو زمین نمیموند
    ولی الان انگار نه انگار

آخر فروم باز ufo-alien's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

قبلا اینجا پست رو زمین نمیموند
    ولی الان انگار نه انگار
    خوب از این تقلبها کسی بلد نیست من تقلب گزاشتم برید به این آدرس ببینید به دردتون می خوره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3. 2 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال iilliya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    یه جایی زیره آسمونه خدا ! !!

پيش فرض

سلام برو بکس گل چه خبر ؟ خدا نگم چی کار کنه این EA game رو که بعد 10 12 سال هنوز من گیر این بازم
    یوفو جان آهرین ورژن شک ویو رو از کجا بگیرم؟
    ببینم شما ها هنوزم آنلاین میزنین؟

حـــــرفـه ای Hamid Reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام
    بچه ها من تا حاالا از پچ های کنترا 7 و ریبورن 5 و ریبورن 4 و اینا استفاده کردم
    ولی هیچ کدوم اندازه همون ریبورن 4 واسم جالب نبود

به نظرتون الان خفن ترین پچ موجود چیه؟ پچی که تغییرات کرده باشه و یه ذره تنوع تو بازی ایجاد شه
    کنترا 8 و اینا چطوره؟

دوست دارم یه پچی باشه کلی تیم جدید توش اضافه شده باشه که هر کدوم یه سری خصوصیت های منحصر به فرد داشته باشن

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

سلام برو بکس گل چه خبر ؟ خدا نگم چی کار کنه این EA game رو که بعد 10 12 سال هنوز من گیر این بازم
    یوفو جان آهرین ورژن شک ویو رو از کجا بگیرم؟
    ببینم شما ها هنوزم آنلاین میزنین؟
    سلام
    شما می تونید جدید ترین مد ها را و مد مورد نظر تون را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تهیه کنید .

---------- Post added at 12:49 PM ---------- Previous post was at 12:46 PM ----------

سلام
    بچه ها من تا حاالا از پچ های کنترا 7 و ریبورن 5 و ریبورن 4 و اینا استفاده کردم
    ولی هیچ کدوم اندازه همون ریبورن 4 واسم جالب نبود

به نظرتون الان خفن ترین پچ موجود چیه؟ پچی که تغییرات کرده باشه و یه ذره تنوع تو بازی ایجاد شه
    کنترا 8 و اینا چطوره؟

دوست دارم یه پچی باشه کلی تیم جدید توش اضافه شده باشه که هر کدوم یه سری خصوصیت های منحصر به فرد داشته باشن
    شما می تونید جدید تر ین مد ها را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در یافت کنید

بهترین مد ها شوک ویو هاست که جدید ترین هاش در آدرس بالا آمده و کنترا 007 هست که در بالا نیز آمده و لی 008 هنوز منتشر نشده بتای اون منتشر شده بود که ایر ادات زیادی داره و در صفحات گذشته آدرس دانلودش رات هم من و هم دو ستان قر ار داد ند .

7. 3 کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

خوب از این تقلبها کسی بلد نیست من تقلب گزاشتم برید به این آدرس ببینید به دردتون می خوره:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز این رو پج 1.04 کار نمیکنه
    دوستان دیگه چیزی بلد نیستن؟؟
    هر نوع ترفندی
    مثلا ساختن دورن تو gla صدام که از اول کار نمیکنه بدون اپدیت

9. این کاربر از mehdiporbaba بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه sajjadram's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    جنرال

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان اقای منصوری خسته نباشد ما از انتظار خسته شدیم تا تابستان خیلی مونده منتظر نبرد نهایی هستیم نمیشه زود تمام بشه ما دنبال تحول در بازی هستیم جنرال 2 هم که سال 2013 ما تا اون موقع چی کار کنیم دوستان مد جدید میشناسند واسه دانلود بزارند

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

این بازی شبیه چه بازی هست؟چرا اینقدر طرفدار داره؟

تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    تهران -پیروزی

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان اقای منصوری خسته نباشد ما از انتظار خسته شدیم تا تابستان خیلی مونده منتظر نبرد نهایی هستیم نمیشه زود تمام بشه ما دنبال تحول در بازی هستیم جنرال 2 هم که سال 2013 ما تا اون موقع چی کار کنیم دوستان مد جدید میشناسند واسه دانلود بزارند
    سلام متشکرم ولی بچه بخدا خیلی کار سختیه و من تیمم را از دست دادم و به تنهای دارم کار می کنم و من باید به کار های خودم هم برسم من شا غلم و سر کار هم می رم و کلی کار دارم و زندگی بسیار سخت شده این کار ها را م بر ای دلم و از روی علاقه دنبال می کنم ....ولی بازم سر هر فر صتی دارم روی باز ی کار می کنم

13. این کاربر از ufo-alien بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2012

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز بیا به این آدرس و این فایل رو بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردی بریز رو بازی یعنی کپی کن در پوشه بازی جنرال زرو

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگه بازم درست نشد بگو کمکت کنیم

سلام میشه لینک خود فایل رو بزاری؟!

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

اگه منظور شما پر یدن بیرون در هنگام بازیه این ایر اد فقط مر بوط به هوش مصنوعی بازیه البته فقط در جنرال زرو نه مدها اگر در مدها هم این کار انجام میشه ایر اد از فایل های ویر ایش شده است این فایل ها احتمال بسیار زیاد ایر اد داره البته اگه بتونید دقیق توجه کنید دقیقا بگید کجا و در ساخت یا اجرای چه کاری این ارور رو می ده (البته در مد ها ) من بر اتون ترمیمش میکنم
    در جنرال زرو هم این هوش مصنوعی بازی وار آر ماگدون رو بر یز ید رو بازی دیگه اون مشکل بر اتون پیش نمی آد
    آدرس دانلود هوش مصنوعی :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    طبق آموزش ها امتحانش کنید اگه مشکل رفع نشد خبر م کنید

موفق باشید

لینک خودشرو بزارید لطفا

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

سلام متشکرم ولی بچه بخدا خیلی کار سختیه و من تیمم را از دست دادم و به تنهای دارم کار می کنم و من باید به کار های خودم هم برسم من شا غلم و سر کار هم می رم و کلی کار دارم و زندگی بسیار سخت شده این کار ها را م بر ای دلم و از روی علاقه دنبال می کنم ....ولی بازم سر هر فر صتی دارم روی باز ی کار می کنم

سلام این ارور please insert the first game cd جنرال زیرو هور رو چی کار کنم؟!

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:50 PM ----------

لینک خودشرو بزارید لطفا

---------- Post added at 10:56 PM ---------- Previous post was at 10:54 PM ----------

لطفا جواب بدید عجله دارم

---------- Post added at 10:58 PM ---------- Previous post was at 10:57 PM ----------

لینک خودشرو بزارید لطفا

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:56 PM ----------

لطفا جواب بدید عجله دارم
    خواهشا سریعتر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •