تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 376 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3756

نام تاپيک: Torrent ::: تاپیک مرجع در مورد تورنت (عکس ها به صورت لینک باشه)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

امروز بدون مشکل بازه ولی ان موقع من فقط با روش های دور زدن تونستم باز کنم....( و البته معلوم نیست تا کی باز خواهد بود....)
    خوب آخه چون کارش با ip هست دور زدن فایده ای نداره/
    آقا جوابهای اینجا رو بهتر از pm میدی ها. جواب pm های ما رو هم بده
    در حال حاضر تو کدوم ترکرها هستی؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میگم به چه چیزهایی توجه می کنید فونت شما ترکیه اگر فونتتون رو یونانی میگذاشتید می تونستید μ تایپ کنید حالا شما درستش رو گفتید یکی پیدا شده بود میگفت گاما تورنت فکر کنم با این حرف اشتباه گرفته بودγ این هم تاریخچه مو:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شما بلاخره توانستی مشکلی برای رهایی از بسته بودن پورت پیدا کنید چون سرویس مخابرات من هم همینجوری داره هدر میره و سرعتش واسه دانلود کردن خوب نیست.
    Last edited by sei_pm; 21-08-2010 at 11:44.

3. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کـاربـر بـاسـابـقـه AB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

میگم به چه چیزهایی توجه می کنید فوتن شما ترکیه اگر فونتتون رو یونانی میگذاشتید می تونستید μ تایپ کنید این هم تاریخچه مو:
    کد:
    شما بلاخره توانستی مشکلی برای رهایی از بسته بودن پورت پیدا کنید چون سرویس مخابرات من هم همینجوری داره هدر میره و سرعتش واسه دانلود کردن خوب نیست.
    خب تلفظش رو نوشتم.خودش رو که بلدم بنویسم.منظورم تفاوت بین Ü و مو بود.

نه هیچ راهی پیدا نکردم.ولی دارم دانلود میکنم.تنها مشکلی که داره اینه که باید بیخیال ترکرهای خصوصی بشم.راستی الان داشتم میخوندم که آی پی هایی که با 85 شروع میشن معمولا برای مخابراتن.واسه من هم تا حالا کلا 2 آی پی نشون داده که فقط دو رقم آخرش متفاوته و هر دوش مال مخابراته.(کل شرکتو فقط دارن با 2 تا آی پی اداره میکنن)چون از دوستان دیگه تو تبریز و شهرستان هم پرسیدم آی پی اونا هم همیشه دو تا عدد ثابته.(یا آخرش 4 هست یا 12).

آخر فروم باز Penryn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

خب غلط مصطلح بازم غلطه دیگه

تلفظ صحیحش هم mÜtorrent هست.
    حرف u بماند که یو تلفظ میشه
    اما μ در μtorrent در اصل یک SI prefix هست و micro تلفظ میشه((نه مو یا میو یا...)) و در اینجا معنی خاص خودش رو داره .به این صفحه ها که آدرس میذارم برین توضیح داده جریان از چه قراره
    کد:

6. 2 کاربر از Penryn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

اما μ در μtorrent در اصل یک SI prefix هست و micro تلفظ میشه((نه مو یا میو یا...)) و در اینجا معنی خاص خودش رو داره .به این صفحه ها که آدرس میذارم برین توضیح داده جریان از چه قراره
    کد:
    بله.درست میفرمایین.اینجا معنی میکرو میده و اون هم به خاطر حجم کمش هست.

به طریقه نام گذاریش تا حالا توجهی نکرده بودم ولی دیگه در این که تلفظ μ مو هست شکی نیست.
    Last edited by AB; 21-08-2010 at 16:27.

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

البته در مورد Vuze هم اینطوره.

بعضی ها میگن ووزه بعضی ها میگن ووز و بعضی ها میگن وز(بدون محرک).

راستی کسی بلده تو ووزه یا وزچطوری لیست ترکرها رو آپدیت کنم؟(اتوماتیک و با استفاده از فایل تورنت)

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

آخه میدونی من با ووزه و لایو وایر میشکلی ندارم. تازیگیا هم که بیخیال لایم وایر شدم چون خیلی چیزا رو کی دانلود میکنم فیک هستش. مثلا نوشته اسم فیلم فلان بعد وقتی پریویو میکنی یه چیز دیگست!

ولی خب تورنت رو من تازیگا دارم باهاش کار میکنم متاسفانه اطلاعاتم خیلی کم بود در این مورد.
    ولی خوب یه سری چیزها رو که بخوام سرچ بکنم میگه شیلتر شده و این صحبتهااا. البته این موضوع خیلی زیاد نبودااا.
    مثلا کلا تا امروز 2 مورد داشتم.
    البته نمیدونم ربطی به ورژن یو تورنت داره؟
    مال من 2.2 Beta هستش

تازیگاا یوزر های تورنت خیلی کم شدن . چرا؟؟؟
    نمیدونم دقت کردین یا نه!!
    این تعداد یوزر هایی که میزنه کلی هست یا منطقه ای یامثلا اصولی چیزی داره؟
    ورژن تورنت رو به یک ورژن پایدار ببری بهتره
    کم نشده .... بسته به استقبال از یک تورنت ممکنه کم یا زیاد باشه
    الان من تورنت 500 سیدی هم دارم تورنت 5 سیدی هم دارم.

خوب آخه چون کارش با ip هست دور زدن فایده ای نداره/
    آقا جوابهای اینجا رو بهتر از pm میدی ها. جواب pm های ما رو هم بده
    در حال حاضر تو کدوم ترکرها هستی؟

ترکر ؟؟؟؟؟
    راستش من ترکر هایی که تو خود تورنت هام هست رو استفاده می کنم( نکنه منظور ترکر خصوصی ها هست؟ اگر انهاست من الان demonoid دارم البته یک 9 ماهی میشه نرفتم طرفش.... فقط بعضی مواقع اگر کد باسه عضویت بده میرم و به کسایی که می خوان می دم.( سرعت ارسالم خوب نیست و زمان زیاد باسه افزایش ratio میبره و با قوانین مهلت زمانی باسه افزایشش و با وضعیت سیدم ریسک نمی کنم که باسه بقیه دردسر نشه).)

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

ترکر ؟؟؟؟؟
    راستش من ترکر هایی که تو خود تورنت هام هست رو استفاده می کنم( نکنه منظور ترکر خصوصی ها هست؟ اگر انهاست من الان demonoid دارم البته یک 9 ماهی میشه نرفتم طرفش.... فقط بعضی مواقع اگر کد باسه عضویت بده میرم و به کسایی که می خوان می دم.( سرعت ارسالم خوب نیست و زمان زیاد باسه افزایش ratio میبره و با قوانین مهلت زمانی باسه افزایشش و با وضعیت سیدم ریسک نمی کنم که باسه بقیه دردسر نشه).)
    بله منظورم ترکر خصوصیه. میشه لطف کنید به جای اینکه بنویسید باسه بنویسید واسه آخه یاد عباسه میافتم. میگم هر روز یکبار یک سر بزنی کلی آدم رو می تونی دعوت کنی واسه اینکه هر ماه ثبتنام رو به مدت 24 ساعت باز می کنند.
    نکته دیگه Demonoid ترکر خصوصی نیست فقط یک سایت خصوصیه واسه همین به ratio شما کاری نداره چون اصلا pass key نداره. پس برو و دانلود کن با خیال راحت. البته این موضوع بعد از باز شدن مجددش اتفاق افتاد که تقریبا یکسالی میشه/

نه هیچ راهی پیدا نکردم.ولی دارم دانلود میکنم.تنها مشکلی که داره اینه که باید بیخیال ترکرهای خصوصی بشم.راستی الان داشتم میخوندم که آی پی هایی که با 85 شروع میشن معمولا برای مخابراتن.واسه من هم تا حالا کلا 2 آی پی نشون داده که فقط دو رقم آخرش متفاوته و هر دوش مال مخابراته.(کل شرکتو فقط دارن با 2 تا آی پی اداره میکنن)چون از دوستان دیگه تو تبریز و شهرستان هم پرسیدم آی پی اونا هم همیشه دو تا عدد ثابته.(یا آخرش 4 هست یا 12).
    خوب واسه کاهش هزینه هست دیگه که ip نخرند الان خود مخابرات تهران داره این کار ور میکنه. پس با v pn هم نتونستی تست کنی از رزمجو مگه نگرفتی واسه تست؟

کد:
    آهان دقیقا درسته طرف میگفت میکرو تورنت من یادمه مربوط به شیمی نمیشد هواسم به یکاها نبود. میکرو/ نانو / پیکو:

این هم به فارسی:

کد:

تاريخ عضويت
    Feb 2005

11

خوب واسه کاهش هزینه هست دیگه که ip نخرند الان خود مخابرات تهران داره این کار ور میکنه. پس با v pn هم نتونستی تست کنی از رزمجو مگه نگرفتی واسه تست؟
    تست کردم فرقی نکرد.تنها راهش اینه که به این شرکت گدا پول بدم و آی پی استاتیک بخرم.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

تست کردم فرقی نکرد.تنها راهش اینه که به این شرکت گدا پول بدم و آی پی استاتیک بخرم.
    بعد از کانکت شدن بایستی با پورت 80 تست میکردی این کار رو کردی؟
    آخه من یک نرم افزار می دونم این کار رو میکنه یعنی تو تست نشون میده بازه با پورت 80 ولی اصلا سرعت نداره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •