ubi ليست بازيهاشو اعلام كرد،اما متاسفانه نه خبري از Splinter Cell Conviction بود نه Assassin’s Creed 2
ubi ليست بازيهاشو اعلام كرد،اما متاسفانه نه خبري از Splinter Cell Conviction بود نه Assassin’s Creed 2
جدا ببخشن هان ، اما من نمیدونم مثلا اون Assassin’s Creed خودش چی بود که حالا مثلا منتظر شماره 2 باشیم؟ من که پرنس رو خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر خواستم.
بازم عذر میخوام اگر به عقاید شخصی کسی توهین کردم ناخواسته.
یوسف جان شما اگه بازی باز بودی میفهمیدین که assassin's چی بود ..
تاپیک منحرف نشه بهتره !!!!
خوب دوست عزیز اگه شما از نظر شخصی میگید!!در این بازی هیچ چیز نیست این نظر شخصی شماست و همه که نمیتونن یک بازی را دوست داشته باشن ولی اگه از نظر بازیسازی و ...میگید کاملا مخالفم هر چند من Assassins Creed را همه چیزش را دوست دارم هم گیم پلی و ... ولی در اصل از نظر بازیسازی این بازی بسیار بسیار پر بار و با ارزش است که این بازی را مطرح کرده!!هر چند مشکلاتی را داشت ولی حاوی نکات کاملا زیبا و دقت در طراحی را داشت!!از این جهت یک شاهکار هست!!!جدا ببخشن هان ، اما من نمیدونم مثلا اون Assassin’s Creed خودش چی بود که حالا مثلا منتظر شماره 2 باشیم؟ من که پرنس رو خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر خواستم.
بازم عذر میخوام اگر به عقاید شخصی کسی توهین کردم ناخواسته
چند خبر از یوبی سافت!
![]()
![]()
یوبی امروز اهدافش رو برای سال مالی بعدی یعنی (April 1, 2009 - March 31, 2010) اعلام کرد که ماحصل اون تائید تاریخ انتشار بازیهای Assassin's Creed 2, Splinter Cell Conviction و بازی جدید از سری Ghost Recon !
همچنین در کنفرانسی در موررد گزارش سال مالی یوبی سافت دوباره تائید کرد که Splinter Cell Conviction به طور انحصاری برای x360 هستش! در ضمن این یوبی اعلام کرد بازی اسرار آمیز این کمپانی زود تر از آوریل امسال منتشر نخواهد شد! و بازی در تاریخی بین April 1, 2009 و March 31, 2010 منتشر خواهد شد!
منبع:
videogamer
وای بدبخت شدیم!!!!!!!!!
یعنی برای ps3 هم نمیاد!!!!!!
جالبه من که توی IGN دیدم برای pc نوشته TBA 2009 میاد!!!!!!
حالا چجوری فقط برای Xbox 360 میاد؟؟؟؟؟
اصلا ملا Xbox پارتی داره همه بازی ها برای اون میاد!!
اما فکر نمی کنم Ubisoft بازی ای که تمام قسمت هاش در PC بوده رو برای PC نزنه!!!
البته خیلی ربطی به این تاپیک نداره ولی زورم اومد نگم :
اتفاقا اکثر بازی بازا با این بازی حال نمیکنن .
از نظر منم فوق العاده بازی ضعیفی بود ...
وتکراری
اگه به تكراري بودن باشه كه همه بازي ها تكراري ميشن بعد از يه مدت بازي كردن !!!
دوستان اين Crysis: Maximum Edition چيه ديگه ؟ دو نسخه ي قبليه يا چي ؟
EA تایید کرد در GDC09 هیچ کنفرانسی که جزییاتی از این بازی بده وجود نخواهد داشت
شرکت Bioware همیشه تایید کرده که Mass Effect یک بازی سه گانه خواهد بود و GDC یک نمایشگاه آکادمیک است که در آن کنفرانسی برای این بازی نخواهیم داشت
دیشب شایعه ای پخش شد مبنی بر این که نسخه ی اصلی بازی بر روی PS3 پورت خواهد شد !!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)