از مدیر تاپیک خاضعانه درخواست دارم که همه اعضا را ملزم کنن از اسپویلر استفاده کنن اینطور حجم ترافیک مصرفی بهینه تر میشه و....
سپاس فراوان
از مدیر تاپیک خاضعانه درخواست دارم که همه اعضا را ملزم کنن از اسپویلر استفاده کنن اینطور حجم ترافیک مصرفی بهینه تر میشه و....
سپاس فراوان
دوست عزیز ببخشید که دیر متوجه شدیم. اشکال لینک داشتیم . اگر سرعت بالا نرفت لطفا گزارش دهید
یه سوال کمی بی ربط
از دوستان کسی میدونه این سیمکارتهای اعتباری ایرانسل بعد از خریدشون چقدر طول میکشن که فعال بشه؟
من پنج شنبه صبح رفتم یه دونه خریدم فروشنده گفت 4 5 ساعت طول میکشه تا فعال بشه اما امروز که شنبه است ساعت 9/5 هنوز فعال نشده! چیکار کنم الان؟
با تشکر از دوستانی که به سوالم جواب دادن.
گوشی من huawi p6 هست و گزینه wcdma only نداره!
و سینگال 3g بد نیست ولی 2g نزدیک تره به خونمون و برای همین هی وصل میشه به نسل 2
کاره دیگه ای هست که من بتونم بکنم تا گوشیم فقط به دکل های 3g وصل بشه؟!
البته اینجا(سعادت آباد-بالای میدان فرهنگ)سرعت نسل 3 با آنتن پر تعریفی نداره(احتمالا مصرف زیاد کاربرا) و سرعت دانلود روی 40کیلو بایت هست!(حس عکس گذاشتن نیست)
سلام
میخواستم ببینم پوشش غرب تبریز تا پلیس راه ( از یکم مونده به پتروشیمی پوششی وجود نداره) کی کامل میشه و شهر سهند کی تجهیز شدنش آغاز میشه ؟ بعد از پایان پوشش تبریز؟ اگر بعد از تبریز باشه ، تجهیز تبریز کی تموم میشه ؟ و در مورد شهرستان ها هم اگر یک گزارشی بدید ممنون میشم
برای وصل شدن نمیدونم چرا اینجوری میشه ولی برای کمی سرعت زنگ بزنید پشتیبانی تا پیگیری کنن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینم لطفا جواب بدید.ممنون
و ما همچنان با علامت E سر میکنیم ....
چابهار-نیکشهر
خوب بالاخره امروز صبح اینجا هم راه افتاد ..بدک نیست
تهران خیابان رودکی
![]()
Last edited by XENON24; 06-09-2014 at 10:47.
دوست عزیز مگه همه adsl نامحدود دارند ؟ adsl هم اکثرا محدود فرقی نداره . بعد مگه شرکتها هم همه شبانه رایگان دارند ؟ با این هزینه هم ماهی 2 گیگ با این سرعت کدوم شرکت 10000 تومان میده سرویسشو ؟
بنده چندین بار از افراد خاضعانه درخواست کردم آقا خانم از اسپویلر استفاده کنید حتی در پست دوم تاپیک هم گذاشتم این قوانین رو...
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)