تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 444 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 4431

نام تاپيک: FIFA 14

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

اگه اینطوریه پس چرا بازیکنای تیم حریف سریعتر بازی میکنن ؟

من فقط با منوش حال کردم ! قشنگ تر از فیفا 13 ه ولی گیم پلیش افتضاحه ..
    نه فکر می کنی. همش بستگی به بازیکنت داره که چقدر سرعت داره. مگه اینکه تنظیماتتو دست کاری کرده باشی. یکی از نکات دیگه ای که باید در نظر داشته باشی میزان برد و باختت توو بازیای قبلیه که این نکته روی سرعت تیمتت و سرعت بازیه تیمت خیلی خیلی تاثیر داره. و من به عینه دیدم. اگه چند باخت پشت سرهم توو لیگ یا چمپیون شیپ داشته باشی اگه دقت کنی می بینی سرعت بازی ه تیمت میاد پایین. پاس کاریای تیمت دیگه اون نظمو ندارن. خودت 3 چهار بازیو پشت سرهم توو لیگ یا هر جام دیگه ای بباز تا خودت ببینی چی میگم. البته توو یکی از جامها باختات باشنا. چون هر جامی واسه تیمت شرایط خاص خودشو داره

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان گرافیک بازی از کجا تنظیم میشه ؟
    احساس میکنم گرافیکش پایینه اصلا طبیعی نیست بذارم روی high ببینم چطور میشه ؟
    همینطور تنظیمات resolution
    .....
    ویرایش :
    این اولین سری فیفا هست که من 2 بازی بیشتر باهاش بازی کردم اما یه سری مشکلات و سوالات هست
    توی بازی برای توپ گیری مثل همون pes باید عمل کرد ؟
    توی pes وقتی دکمه هارو میگرفتی قشنگ میرفت تو پای بازیکن و توپو میگرفت ولی فیفا دکمه های سرعت و پاس رو که میگیرم میره جلوی بازیکن بی حرکت وایمیسه در واقع فقط تا نزدیک توپ میره
    همینطور سرعت بازی هم یه طوریه
    مدافع های حریف خیلی سریع میرسن به مهاجم حتی اگه مهاجمم بازیکنی مثل مسی و رونالدو باشه
    گرافیک و رزولویشن هم که عرض کردم
    ممنون یه راهنمایی کنید
    Last edited by Hatek; 27-12-2013 at 18:08.

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

دوستان گرافیک بازی از کجا تنظیم میشه ؟
    احساس میکنم گرافیکش پایینه اصلا طبیعی نیست بذارم روی high ببینم چطور میشه ؟
    همینطور تنظیمات resolution
    سلام.

محل نصب بازی:
    FIFA13\game\fifasetup\fifaconfig.exe
    Game Settings => Display Configuration

این اولین سری فیفا هست که من 2 بازی بیشتر باهاش بازی کردم اما یه سری مشکلات و سوالات هست
    توی بازی برای توپ گیری مثل همون pes باید عمل کرد ؟
    توی pes وقتی دکمه هارو میگرفتی قشنگ میرفت تو پای بازیکن و توپو میگرفت ولی فیفا دکمه های سرعت و پاس رو که میگیرم میره جلوی بازیکن بی حرکت وایمیسه در واقع فقط تا نزدیک توپ میره
    همینطور سرعت بازی هم یه طوریه
    مدافع های حریف خیلی سریع میرسن به مهاجم حتی اگه مهاجمم بازیکنی مثل مسی و رونالدو باشه
    توی حالت پیش فرض فیفا (Tactical Defending) دکمه ای برای توپ گیری اختصاص داده نشده، اما از قسمت Controller Settings (داخل خود بازی) در قسمت پایین صفحه می تونی نوع Defending رو به
    Legacy Defending تغییر بدی که مشابه دفاع به شکل PES هست و یک دکمه همزمان کار پرس و توپ گیری رو انجام میده.
    اگه در ادامه مایل بودی دفاع Tactical فیفا رو هم یاد بگیری، یک دکمه(A یا دکمه پاس) کار Contain رو انجام میده که بازیکن صاحب توپ رو زیر نظر می گیره و تا یکی دو متری پرس می کنه اما با حریف درگیر
    نمیشه، دکمه دیگه ای هست برای پا انداختن و گرفتن توپ (B یا دکمه شوت) که زمان بندی اون خیلی اهمیت داره و اگه به موقع زده نشه، مهاجم حریف راحت مدافع مستقیمش رو جا می گذاره.
    در مورد سرعت پا به توپ توی این نسخه یه مقدار کمتر شده، در عین حال اگه توی فضاهای باز، خصوصا گوشه ها از آنالوگ سمت راست (RS) استفاده کنی این مشکل به وجود نمیاد.

4. 2 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اگه اینطوریه پس چرا بازیکنای تیم حریف سریعتر بازی میکنن ؟
    من با این دوستمون موافقم
    چند صفحه قبلم گفتم
    من واسه خودم فرانسه گرفتم و واسه حریف برزیل
    تو ضد حمله ی من, دفاعش راحت بهم میرسید اما تو ضد حمله اون محال بود دفاع من بهش برسه
    تیمها رو برعکس کردم یعنی من برزیلو اون فرانسه با همون آرایش تیمی
    اما بازم دفاع من به مهاجمش نمیرسید تو ضد حمله
    ولی تو ضد حمله من ...

6. این کاربر از reza4024 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

نه فکر می کنی. همش بستگی به بازیکنت داره که چقدر سرعت داره. مگه اینکه تنظیماتتو دست کاری کرده باشی. یکی از نکات دیگه ای که باید در نظر داشته باشی میزان برد و باختت توو بازیای قبلیه که این نکته روی سرعت تیمتت و سرعت بازیه تیمت خیلی خیلی تاثیر داره. و من به عینه دیدم. اگه چند باخت پشت سرهم توو لیگ یا چمپیون شیپ داشته باشی اگه دقت کنی می بینی سرعت بازی ه تیمت میاد پایین. پاس کاریای تیمت دیگه اون نظمو ندارن. خودت 3 چهار بازیو پشت سرهم توو لیگ یا هر جام دیگه ای بباز تا خودت ببینی چی میگم. البته توو یکی از جامها باختات باشنا. چون هر جامی واسه تیمت شرایط خاص خودشو داره
    به هر حال من که راحت بازی میکنم .
    اون اولا به خاطر شیوه بازیم تو 13 که بیشتر روی دریبل حساب میکردم توی 14 به مشکل خوردم که دیگه با تغییر شیوه بازی الان برام اسون شده و حتی روی لجندری .
    البته به سیستم رندم بازی cpu هم بستگی داره که یه تیم قوی ممکنه بد بازی کنه و روز بدش باشه و ازش راحت ببری یا یه تیم ضعیف خوب بازی کنه و روز خوبش باشه ازش ببازی .
    اما با این حال باز هم سختی بازی تو لجندری به 13 نمیرسه . دلیلش هم فقط هوش پایین cpu تو بعضی موارده که همه هم دیدن .
    مثل حفظ توپ افتضاح مدافعین حریف ، توپ دورکردن های خیلی کوتاه مدافعان حریف و دروازه بان ، جلو اومدن ها و ترک کردن دروازه توسط دروازه بان حریف و ... که همه باعث میشه حتی تو لجندری بتونی راحت گل بزنی .

راجع به اون باختهای پشت سر هم باید بگم که همه چی برمیگرده به فرم بازیکنها . یعنی وقتی ببازی کمی از فرم بازیکنهات کم میشه که تو بازی تاثیر خودش رو میزاره .

یه نکته جالب دیگه هم که من دقت کردم دیدم تو کریر سختی بازی ها به قدرت تیمت هم بستگی داره . مثلا منی که کریر رو روی لجندری با دورتموند بازی میکنم یه جورایی مثل کریریه کهبا بارسا روی ورلدکلاس میری .
    دقیقا از دو نفر دیگه هم که کریر 13 و 12 رو با تیمهای مختلف تموم کرده بودن پرسیدم اونا هم گفتن مثل اینکه این قانون درسته .

پارسال اومدم بعد از اولین کریرم که تا 5 سال رفته بودمش کریر جدیدی با بارسا شروع کردم و کم کم همه اون بازیکنهایی که توی کریر قبلیم واسه تیم سانتاندر خریده بودم رو دوباره خریدم و بعد از 5 سال تقریبا همون اورالها شده بودن .
    یعنی این بازیکنها : تراسجن - دی شیلیو - زوما - ناستاسیک - شاو - فرناندو - پوگبا - ادریان - الشعراوی - لاملا - بنزیا
    جالب بود که در حالی که توی کریر قبلیم روی حالت ورلد کلاس به هر تیمی توی لالیگا بالای 5 تا میزدم (حتی بارسا یا رئال) اما توی کریر جدید همین ورلدکلاس رو به زور میبردم و کلی هم باخت میدادم . این قضیه رو واسه چلسی هم امتحان کردم و اون هم همینطوری بود .
    نه اینکه بخوای از روی نتیجه بازی ها قضاوت کنی نه . اما سختی خود بازی ها و هوش مصنوعی در حد زیادی بیشتر شده بود .

به گمونم این سیستم رو EA جاسازی کرده که کریر با تیم های بزرگ کسل کننده نشه .

8. 4 کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بنظر شما از استيم نسخه اصلشو بخرم؟ارزش داره؟

Sent from my iPhone 5 using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

استیم ؟ مگه اریجین نیست ؟
    یعنی منظورم اینه که مگه فیفا رو غیر از اریجین جای دیگه هم میشه بازی کرد ؟

من که میخوام بگیرم . البته منتظرم قیمتش برسه به زیر 70 تومن .

11. این کاربر از Gregar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز TimeWarp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

یه سوال :

این فیفا کرک شده رو ، اگه به نت وصل باشیم ولی اجراش نکنیم بازم کرکش از کار میفته ؟ و کلا دیگه اجرا نمیشه؟

منظورم با اتصال به نت بازی به طور خودکار به سایت مربوطه وصل میشه جهت آپدیت شدن؟ و در نتیجه از کار میفته؟

-------------------
    آخه اینطور باشه بنده مجبورم اینترنت سکوریتی بنصبم و آنتی ویروس فعلی رو که لایسنس دارم ، پاک کنم. تنها اینترنت سکوریتی هم که می تونه نرم افزارها رو مسدود کنه تا به نت وصل نشن بیت دفندر هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه hitler1945's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

دوستان یه سوال
    روحیه بازیکنا تو فیفا 14 رو چطور میشه بالا برد ؟
    مث pes که مثلا قرمز و زرد و سبز بود فهمیده میشد تو فیف چطور فهمیده میشه ؟
    و اینکه یه بازیکن مث گیگز که فصل آخر حضورشو زده رو نمیشه باز تو تیم نگه داشت؟
    راستی رود فان نیستلروی تو کدوم تیم فیفاست الان؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه reza4024's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

یه سوال :

این فیفا کرک شده رو ، اگه به نت وصل باشیم ولی اجراش نکنیم بازم کرکش از کار میفته ؟ و کلا دیگه اجرا نمیشه؟

منظورم با اتصال به نت بازی به طور خودکار به سایت مربوطه وصل میشه جهت آپدیت شدن؟ و در نتیجه از کار میفته؟
    من به اینترنت وصلم و فایل دانلود میکنم فیفا رو هم بازی میکنم و مشکلی پیش نمیاد
    البته فیفا رو تو فایروال ویندوز بلوک کردم شاید واسه اینم هست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •