جالب پاک نمیشه تو کنترل پنل که میرم میزنم.
جالب پاک نمیشه تو کنترل پنل که میرم میزنم.
برو تو Device Manager،Display Adapters
NVIDIA 740 رو آنیستال کن،اگر نشد دوباره برنامه ی درایور رو نصب کن تا Repair کنه...
پاکش کردم.
فقط موقع نصب مجدد یه گزینه میاد که دو تا تیک داره کدوم رو انتخاب کنم :
custom یا express
دوستان یه نکته هست که به نظرم بدونید بد نیست.
تو کنترل پنل انویدیا میشه تنظیم کرد که همیشه از کارت انویدیا استفاده بشه.مثلا می خواین یک بازی حتما با انویدیا اجرا بشه.میشه اینکار رو کرد ولی سعی کنید بعدا به تنظیم قبلی برگردونید.به نظرم باعث داغ کردن سیستم میشه.الان که گذاشتم رو حالت اتوماتیک (در این حالت به صورت پیش فرض از اینتل اشتفاده میشه) دما اومد پایین تر و بهتر شد.چون یکم دما بالا می رفت .
اینا فرقشون در چیه؟
IBM Lenovo ideapad Z500-B
IBM Lenovo ideapad Z500-F
IBM Lenovo IdeaPad Z500-H
سهم ibm و لنوو در ساخت محصول چجوریه؟
سلام
دوستان عزيز يه سوال داشتم. به نظرتون اين لپ تاپ z500 رو بخرم يا يك ميليون بزارم روش و n550 بخرم. شماها كه دارين اگه جاي من بوديد چكار مي كرديد؟
Experss رو بزن
من همزمان روزی که داشتم میخریدم یک نفری سری n ایسوز خرید.خدایش ای سوز تو سری n تصویر کولاکی داره.
ولی همون موقع گفتم اگه قرار 1600000 بزار روش و سری n ایسوز بخرم خب میرم یه تلویزیون ld 3d برای خانه میخرم.
نظر من اینکه لپ تاپ بیش از حد گران زیاد صلاح نیست.مگر اینکه پول زیاد داشته باشی و برای تصویر اون هم تو لپ تاپ خیلی مهم باشه.
از تو دیجی کالا دیدید BوFوH رو؟
هرکدومشون یه مدل دارن،اینا سری بندی کرده...
IBM و Lenovo؟؟؟؟
چیکار به سهمشون داری شما...
سازنده هاشن دیگه...![]()
خوب معلومه که N550 قوی تر از Z500 هستش ولی ارزش نداره به خاطر یه پردازنده ی نسل چهارمی که تغییر زیادی نسبت به نسل سوم نداشته و تمرکزش فقط رو مصرف کمتر باشه انقد هزینه کرد...
تنها خوبیش گرافیک 4 گیگش هست که بازم میگم اونم تا چند سال آینده نیاز نمیشه...
و نکته ی آخرم اینکه لپ تاپ گفتم عمر مفیدش 3 سال بیشتر نیست،بعد از 3 سال آدمو میندازه تو خرج و خراب شدن،برا همین هزینه اضافه س...
شمام یه تحقیق درباره سی پی یوش بکن،چون احتمال داره اون چیزی که به نطر میرسه نباشه،منم میخواستم به جای K56،Z500 بخرم ولی پرسیدم و بهم گفتن سی پی یوی K56 چون از سری U هست سی پی یوش،مصرفش کمتره ولی بازده قدرتیش یک دهم پردازنده Z500 هست...
حالا چون پردازنده ی N550 از سری HQ هست باید به قدرتش شک کرد...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)