تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 379 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3782

نام تاپيک: Grand Theft Auto V

پروفشنال neon_91's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    کهکشان راه شیری

پيش فرض

دوست عزیز نیاز به این همه خشونت نیست، هر جا هم که کسی خطایی میکنه نیازی نیست که فرهنگ ایرانی ها رو زیر سوال ببرید.
    من اشتباه کردم قبول دارم و عذر خواهی میکنم؛ ولی چیزی که گفتم اول بازی اتقاق افتاده ( بقیش هم چیز بدیهی بود فکر کنم ) و اسپویل بزرگی نبوده که چنین واکنشی نیاز داشته باشه.
    یک تذکر کوچک کافی بود

دلیل عصبانیتم اینه که بارها داریم می بینیم ولی بازم درست نمیشه الان شما سایت های خارجی ببینید همه شون این موردو به طور کامل رعایت می کنند و یه امر بدیهی است

بازم گلی به جمال شما.امیدوارم همه دوستان هم مثل شما رعایت کنند.
    Last edited by neon_91; 26-04-2015 at 16:52.

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir0260's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

سلام دوستان نسخه اورجینال کرش نداره !!! دوستم نسخه اورجینال داشت دیدم حتی q هم میزد کرش نداشت !!!
    حیف که کدش برا من جواب نداد

ناظر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Killzone2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Helghan

پيش فرض

دوستانی که مشکل کرش و اینا دارن...
    یکی از دوستان که کرک میزد این کارو کردم براش مثل هلو بازیش ران شد و کرش نکرد.

این روش برای دارندگان کارت nvidia هست.
    برید داخل NVIDIA Geforce Experience بعد داخل محیط برنامه شدید اگه GTA V بود که هیچ, اگه نبود از قسمت تنظیماتش برید مسیر نصب GTA V رو بدید و رفرش کنید نرم افزار رو... حالا روی اسم GTA V روی نرم افزار برید و از سمت راست گزینه Optimize بزنید و صبر کنید مراحل طی بشه حالا از داخل همون نرم افزار play کنید.
    این نرم افزار برای کسانی هم که از نسخه اورجینال استفاده میکن بشدت توصیه میشه چون بازیتون رو بهینه میکنه و با نرخ فریم بهتری میتونید بازی کنید.

لازم به ذکر هست این نرم افزار بعد نصب درایور انویدیا نصب میشه روی سیستم شما, اگه پیداش نکردید از قسمت سرچ استارت ویندوز گیرش بیارید : دی

این روش برای دوستم که کرش میکرد و مشکل داشت جواب داد رو نسخه کرک شده...

ویرایش : آغا من حواسم نبود تاپیک مشکلات نصب اینا باید اینو بگم... ولی اینجا زیاد سر میزنن بچه ها واس همین اگه لازم دیدید منتقل کنید
    Last edited by Killzone2; 26-04-2015 at 21:26.

4. 7 کاربر از Killzone2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

نسخه ارجینال رو از کجا میشه گرفت..قیمتش چنده..از نظر لگ و کرش فرقی با کپی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه aligoodbeh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

دوستانی که مشکل کرش و اینا دارن...
    یکی از دوستان که کرک میزد این کارو کردم براش مثل هلو بازیش ران شد و کرش نکرد.

این روش برای دارندگان کارت nvidia هست.
    برید داخل NVIDIA Geforce Experience بعد داخل محیط برنامه شدید اگه GTA V بود که هیچ, اگه نبود از قسمت تنظیماتش برید مسیر نصب GTA V رو بدید و رفرش کنید نرم افزار رو... حالا روی اسم GTA V روی نرم افزار برید و از سمت راست گزینه Optimize بزنید و صبر کنید مراحل طی بشه حالا از داخل همون نرم افزار play کنید.
    این نرم افزار برای کسانی هم که از نسخه اورجینال استفاده میکن بشدت توصیه میشه چون بازیتون رو بهینه میکنه و با نرخ فریم بهتری میتونید بازی کنید.

لازم به ذکر هست این نرم افزار بعد نصب درایور انویدیا نصب میشه روی سیستم شما, اگه پیداش نکردید از قسمت سرچ استارت ویندوز گیرش بیارید : دی

این روش برای دوستم که کرش میکرد و مشکل داشت جواب داد رو نسخه کرک شده...

ویرایش : آغا من حواسم نبود تاپیک مشکلات نصب اینا باید اینو بگم... ولی اینجا زیاد سر میزنن بچه ها واس همین اگه لازم دیدید منتقل کنید
    چطوری بازی رو بهش اضافه کنم؟ چیزی پیدا نکردم

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

سلام دوستان بازی چرا انقدر زود تموم شد کسی تونسته تموم کنه چند مرحله بود واسه شما

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

نسخه ارجینال رو از کجا میشه گرفت..قیمتش چنده..از نظر لگ و کرش فرقی با کپی داره؟
    قیمت حدود 250 هست !!!
    نسخه اورجینال گران است و در سایت های معتبر کم پیدا میشود باتشکر

9. این کاربر از amir0260 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    کیش

پيش فرض

سلام دوستان بازی چرا انقدر زود تموم شد کسی تونسته تموم کنه چند مرحله بود واسه شما
    هم چین چیزی ممکن نیست بازی جی تی ای ای وی خیلی مرحله داره و قطعا جی تی ای وی دوبرابرش مرحله داره

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و کنسول HOJ-JAT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    دانشکده مهندسی!

پيش فرض

69 ماموريت اصلي هست
    تو موبايل قسمت پروسس ميتوني ببيني چندتا شو رفتي

پروفشنال mahdi1323's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014

پيش فرض

اخه من تا مرحله 34 رفتم دیگه مرحله نیست ماموریتی در کار نیست چیکار کنم حالا تا انجا رفتم که travor میره ماسک میخره بعد اون دیگه مرحله ای نیست

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •