تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 720 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 7197

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی تلویزیونهای پاناسونیک LED/LCD/Plasma

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

اینهم یه ویدئو که p50vt30 رو بررسی کرده کیفیتش خیلی‌ خوب بود گفتم لینکشو اینجا بذارم شاید از دوستان به دردشون بخور البته به زبان ترکی‌ هستش. دوستانیکه ترکی بلد هستند حتما ببینند.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 4 کاربر از tezden بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

عالی بود!!!!

{سند ازایفون 4 ورژن 5}

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

برخی از دوستان در انتخاب برتر بودن بین sony hx929 و VT30 تردید داشتند.بطور گذری بررسی سایت flatpanelshd رادر مورد مدل سونی خوندم گفتم خلاصه ی ترجمه ی قسمتهایی که در این بررسی با vt30 مقایسه شده بود را قرار بدم شاید به درد بعضی دوستان بخوره. ( هرچند که از نظر قیمت بدون هیچ بررسی ای vt30 مناسب تر هست)

بررسی این سایت بر روی سایز 46 اینچ این مدل است

کد:
    Gamma rises from 2.2 to 2.4, which is fair but not on par with color accuracy on Panasonic VT30.
    بعد از کالیبره شدن گاما از 2.2 به 2.4 افزایش یافته که خوب است اما از نظر دقت رنگ همتراز با VT30 پاناسونیک نیست.

Sony HX920 has a glossy plastic cover on the front that causes some reflections from windows. Sony is not using the glass front like in the NX models but it still has some heavy reflection when placed in a brightly lit living room. See the picture below
    جلوی سونی دارای پوشش پلاستیکی براق است که باعث انعکاس نور می شود.شیشه جلوی این مدل مانند مدل NX نیست اما همچنان برخی از بازتاب های نوری که در یک اتاق وجود دارد را دارا می باشد.

Color gradation on HX929 has not been improved compared to last year’s HX909/HX900 model and I still see some “bands” in our smooth color gradient tests. Sony HX929 has some problems distinguishing all of the dark color shades and that is a shame. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] performed better in the dark end of the color scale.
    رنگ بندی ( از نظر رنگ هایی که به نمایش می گذارد) این مدل نسبت به مدل های سال گذشته اش تغییری نکرده و از نظر رنگ سیاه در رنگ بندی ، vt30 در مقیاس بهتری قرار دارد.

SD picture quality is good but not fantastic
    کیفیت تصاویر SD خوب است اما فوق العاده نیست.(توجه : تازه سایز تصویر 46 اینچ هست)

I still feel that plasma TVs provide a better experience when watching low resolution content
    من هنوز احساس می کنم که پلاسما برای نمایش تصاویر با رزولوشن پایین ، بهتر عمل می کند

Sony HX929 is a top performer in this area when compared to the general LCD/LED market but compared to certain mid-end and high-end plasma TV from for example Samsung and Panasonic, HX929 is a few steps behind in my opinion.

این مدل در بازار led ، ایفا کننده ی برتری هایی هست ( بالاتر از led های دیگه هست) اما نسبت به بازار پلاسما مخصوصا مدل های high end در سامسونگ و پاناسونیک پند قدم عقب تر است.

HD picture quality is excellent. The very deep black depth ensures intense and vivid pictures and detailing is very high
    کیفیت تصاویر Hd عالی است .تصاویر با عمق بسیار زیاد و جزییات واضح است.

Only in the darker areas of the picture I noticed some light overdrive trailing (halos around moving objects) but it is not a problem. Sony HX929 also handles fast-gaming gaming and action scenes very well with only very little blurring. However, motion resolution is not on par with Panasonic VT30.

با این حال در مناطق تیره ی تصویر متوجه هاله ای در اطراف اجسام محرک شدم.(اما این زیاد به عنوان یک مشکل بحاسب نمیاد). به هرحال در motion resolution (رزولوشن های متحرک) همتراز VT30 نمی باشد.

3D picture quality is pretty good and HX929 has low crosstalk. In 2010 Sony was one of the best LCD manufactures in terms of 3D picture quality and they have improved picture quality further in 2011. I only rarely saw crosstalk and even though it is there I did not find it particularly annoying in practice. And that makes HX929 one of the best performing 3D LCD/LED TVs in 2011. However, I still feel that plasma TVs have better 3D picture quality based on lower crosstalk and better 3D depth
    در بین led ها بهترین کیفیت تصاویر سه بعدی را دارد. بااین حال تصاویر سه بعدی در پلاسماها باکیفیت تر و عمق بیشتری است.

Sony has developed new 3D glasses for their 2011 models. Weight is lower but besides that they are not really any different. Personally I think Sony has the least appealing 3D glasses. Not because of the shape; because the shape is pretty much identical to all other 3D glasses, but instead the 3D effect. On plasma TVs nothing happens if you tilt your head to the side. On other LCD/LED models the picture gets darker. On Sony’s 3D TVs the 3D effect simply disappears and colors get a strange tint. Even with a 5-10 degree tilt to the side the 3D effect disappears – not very optimal
    وزن عینک در سال 2011 کم شده است . من فکر می کنم که عینک سه بعدی سونی زیاد جذاب نیست. نه بخاطر ظاهر بلکه بخاطر اثر آن . در پلاسماها با تغییر وضعیت و شیب پیدا کردن سر ، همچنان تصاویر خوب است اما در led ها حتی با تغییر 10 درجه ای در سر تصاویر سه بعدی از بین می رود و رنگ ها عجیب غریب می شود .

Last edited by manaminjamkharam; 06-12-2011 at 03:43.

5. 18 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه manaminjamkharam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

به نظر من که vt30 از همه نظر بهتر هست.
    Last edited by manaminjamkharam; 06-12-2011 at 03:44.

7. 5 کاربر از manaminjamkharam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام به همه شما عزیزان منم کم کم دارم قانع می شم vt30 50 بگیرم فقط 1 مشکل دارم اونم ینکه تو بندرعباس نیست.... باور کنید نیست من کلیه مغازه ها رو گشتم و نبود .نمایندگی پاناسونیک هم تو بندرعباس تا اونجا که میدونم نیست.به مردم ایرن میگن جهان سومی اون وقت اسم مارو می خوان چی بذارن .از هر فروشنده ای می پرسیدم دهنش 6 متر باز بود و اصلا نمی دونست من در مورد چی دارم صحبت می کنم .خیلی دلم به حال خودم سوخت . دوستان اگه لیستی از نمایندگی های ÷انسونیک تو یران تو سایتی هست لینکشو بذارین ممنون می شم
    سلام
    دوست من شما میتونی از تهران شیراز یا اصفهان از نمایندگی های معتبر خرید کنی به صورت زیر :
    تماس میگیری و قیمت و مواردی مثل داشتن کابل HDMI و کارت هدیه رو با فروشنده طی میکنی .
    بعد پول رو به حسابشون واریز میکنی . با با خیال راحت منتظر میشی تا با تیپاکس برات بفرستن .
    فکر کنم بعد سه روز کاری VT30 رو توی خونه ات داری !
    در ضمن من شنیدم که اطراف بندرعباس یه جایی به نام گچین هست که انواع تلوزیون ها رو بدون گارانتی میارن .
    اگر بررسی کنی ببینی اونجا VT30 هست یا نه خیلی خوبه !

9. 3 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان بالاخره کدوم مدل تبدیل به بهترین مدل موجود در ایران شد ؟
    Panasonic VT30R تایلندی (گارانتی بانیان) یا Sony HX925 مالزی (بدون گارانتی) ؟
    کلیه شرایط رو در نظر بگیرین لطفاً . پلاسما واقعاً عالیه ، ولی حداکثر روزی 4،5 ساعت تو خونه تاریکی مطلقه !
    واقعاً منی که عاشق فیلمم باید دنبال LED باشم یا Plasma ؟ آخه خونه ما به شدت نورگیره فقط همون روزی 4،5 ساعت تاریکه که اونم دیگه وقت خوابمه ! (11،12 شب تا اول سحر)
    به خاطره مشغله شدید درسی هنوز وقت نکردم برم سعدی VT30 رو از نزدیک ببینم تا تصمیم نهاییم رو بگیرم .
    اگه یکم در مورد مقایسه این دو مدل وقت بذارین و بحث کنین واقعاً ممنون میشم .
    دوست من بدون در نظر گرفتن برند و بدون تعصب قطعا تصاویر پلاسما خیلی خوب و طبیعی هستند . شک نکن !
    من در طول سه سال گذشته LCD SONY LED samsung رو خریدم و خیلی ضرر کردم بعد که تحقیقات بیشتری البته در اینترنت ( چون فروشنده ها فقط به فکر فروش جنس خودشون هستند ) انجام دادم یک سال و نیم پیش plasma panasonic 42' G10 خریدم و الان هم تصوریش کاملا راضیم میکنه اما .... به خاطر 3D و طراحی زیبای VT30 و 8 اینچ بزرگتر بودن میخوام برم و VT30 50 inch بخرم .
    البته نمایندگی سعدی ( مشهد ) فعلا یک نمونه ۴۲ اینچی آورده که قیمتش رو ۲۴۱۰۰۰۰ تومان میگه !!!
    من میخوام از تهران خرید کنم با تیپاکس بفرستن ( البته ۵۰ اینچی )
    بعد تعطیلات از نمایندگی های دیگه ی مشهد یا تهران خبر میگیرم . شما هم لطفا پیگیر باش خبر بده .
    Last edited by benyamin2002; 06-12-2011 at 08:14.

11. 3 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دوستان لطفا هر کی VT30 خریده سایز / قیمت / ساخت کجاست / و لوازم همراه TV مثل مدل عینک و کابل HDMI و کارت هدیه رو اینجا اعلام کنه !!!!

13. 2 کاربر از benyamin2002 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام دوستان من تازه یه lg 47lw9500 خریدم و چیز زیادی ازش نمیدونم لطفا دوستان اطلاعاتی که دارن(1-ورود به منو مخفی و....) رو به ماهم بدن
    چند تا مشکل هم هست
    1- وقتی میخوام برنامه های تلویزیونی رو ضبط کنم میگه رسانه usb از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه(1-یعنی چی؟ 2-چی کنم برا حلش؟)
    2-بعد یه مدت روشن بودن خیلی داغ میشه آیا طبیعی یا مشکلش جدیه؟
    ممنون
    یاعلی

اگه نباشه جاش خالی می مونه kambiz11000's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011

پيش فرض

سلام.
    گفتم چند خطی از تجربه خودم در مورد نمایش فیلم 3D توی VT30 بنویسم.
    فیلم avatar و مستند deep sea imax رو به طور کامل دیدم.دستگاه پخشمم PS3 بود.
    به نظر من بهترین فاصله بین 2 الی 3 متر هستش.تو قاصله کمتر از 2 متر تصویر تار میشه و تو فاصله بیشتر از 3 متر تصوبر تاثیر گذاری خودش رو از دست میده.البته بستگی به سایز پنل هم داره.من پنل 50 اینچ دارم و فاصله نشستنم با TV حدود 4 متر هستش.تو فاصبه 4 متری تاثیر تصویر کم هستش و تصویر به مقدار خیلی جزیی تار میشه.
    پدیده crosstalk متاسفانه توی این پنل هم مثل پنل های سه بعدی دیگه به چشم می خوره منتها این قضیه زمانی نمود پیدا می کنه که زمینه تصویر مشکی باشه و توی رنگ مشکی هاله تصویر نمایش در امده به چشم می خوره.در غیر این صورت اصلا به چشم نمیاد.
    گوشه های پایین تصویر کمی لرزش داره.نمی دونم چرا ولی این مشکل وجود داره.البته تو فاصله 3 متری این قضیه به مقدار حداقل میرسه ولی باز هم وجود داره.
    تصویر با عینک سه بعدی کم نور میشه.به نظرم حتما رو مد داینامیک باید تماشا کرد.حتما باید تو تاریکی مطلق تماشا کرد تا هیچ رفلکس نوری به چشم نخوره.
    دوستانی که در مورد انعکاس نور سوال دارن بدونن که این پنل کلا انعکاس نور رو داره.البته رو مد داینامیک خیلی کم به چشم میاد ولی این قضیه رو در نظر بگیرید که رو مد داینامیک اصلا تصویر سینمایی نیست و به عبارتی از جزییات کم میشه و فقط به درد شبکه های خودمون می خوره.البته واسه نور خونه رو مد نرمال هم باشه کافیه مگر اینکه کسی تصویر جیغ دوس داشته باشه.
    غلظت رنگ و اشباع رنگ توی این پنل به شکل عجیبی زیاده.تصویر این پنل به قدری درخشنده هستش که هرکس از بستگان اومد خونه ما اصلا باورش نمیشد که این پنل پلاسماست و خلاصه واسه هرکس اندازه دوتا دفترچه 40 برگ قسم می خوردم که این پلاسماست.هر کس از فامیل هم شروع می کرد از LED خوبی گفتن وقتی یه فیلم بلوری واسش میذاشتم جلوی پنل زانو میزد.
    سلام این لرزش bug پلاسماهای 2011 پاناسونیکه ظاهرا توی ژاپن و امریکا این مشکل وجود نداره. این لرزش شما توی سورس دو بعدی هم مشاهده میکنید؟ شما انواع تستهای مختلف با انواع گیرنده ها و دستگاههای مختلف روش انجام بدید ببینید این لرزش نمیره.
    Last edited by kambiz11000; 06-12-2011 at 11:19.

16. این کاربر از kambiz11000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز siamak_mu's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دوستان من تازه یه lg 47lw9500 خریدم و چیز زیادی ازش نمیدونم لطفا دوستان اطلاعاتی که دارن(1-ورود به منو مخفی و....) رو به ماهم بدن
    چند تا مشکل هم هست
    1- وقتی میخوام برنامه های تلویزیونی رو ضبط کنم میگه رسانه usb از ماشین زمان پشتیبانی نمیکنه(1-یعنی چی؟ 2-چی کنم برا حلش؟)
    2-بعد یه مدت روشن بودن خیلی داغ میشه آیا طبیعی یا مشکلش جدیه؟
    ممنون
    یاعلی
    چه ربطی داشت به تاپیک پلاسمای پاناسونیک؟!!
    اینجا بپرس دوست عزیز:
    کد:
    منو مخفی ال جی:
    کد:
    کد:

18. این کاربر از siamak_mu بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •