خونه دیوونم کردنن گیر دادن باید مواد دولتی بخونیمیگن هنوز اشباع نشده بازار کار مواد چطوره ؟
خونه دیوونم کردنن گیر دادن باید مواد دولتی بخونیمیگن هنوز اشباع نشده بازار کار مواد چطوره ؟
کاردانی فنی حرفه ای چی شد جوابش؟؟؟ چراا نمیاد؟؟؟
آزاد بدون آزمون هم که به سلامتی اعلام شد ...
همون انتخاب اولم قبول شدم ...
کاش میتونستم برم ...
هزینه ها خیلی زیاد میشه... نه فایده نداره ...
آزاد با آزمون کی اعلام میشه پس ؟
سلام دوستان ، من نمی دونم این یعنی چی که مدرک لازم هست؟ چون من همین امسال فارغ التحصیل شدم و کنکور دادم و قبول شدم ، نمیفهمم ، یعنی الان باید برم سربازی؟
از کجا این مدرک رو بیارم؟
مدرك وضعيت نظام وظيفه
با توجه به يكي از بندهاي مندرج در صفحه 36 دفترچه راهنماي ثبتنام و شركت در آزمون (دفترچه شماره يك)
نتایج آزاد رو از کجا باید دید؟
لطفا جواب بدبد ممنون
الان داشتم انتخاب رشتمو میدیدم. من که اهل جلفا هستم (اذربایجان شرقی) نمیدونم رو چه حسابی پزشکی قم رو جلوتر از اردبیل زدم
خودم یادم نمیاد همچین کاری کرده باشمخوشبختانه قبول نشدم
. از یه طرف خیلی تعجب کردم که با رتبه 1300 قم قبول نشدم.
نمیدونم امسال چکار کردن که وضعیت تجربیا اینطوری شده!!
مثلا الان دختر از منطقه 2 با رتبه 2200 پزشکی بندرعباس قبول شده! یه دختر دیگه هست با رتبه 2400 کلا پزشکی هیچ کجای ایران قبول نشده!در حالی که پارسال تا رتبه 2400 دختر قبول شده اردبیل.!!!
امسال مثل اینکه ظرفیت ارشد رو زیاد کردن ظرفیت کارشناسی کم
افتضاح شده قبولی ها
پارسال پزشکی اراک 2800 منطقه 2 قبول شده امسال 2100 نه!
شما وضعيت نظام وظيفت مشخصه ديگه امسال فراغ التحصيل شدي يه سال مهلت داري دفترچه بفرستي. براي اثبات وضعيتت هم همون كارنامه پيش دانشگاهيت رو ببينن كافيه ديگه. بعدش معاون آموزشي دانشگاهتون واست فرم معافيت تحصيلي پر ميكنه. به اين چيزا فكر نكن. راستي بچه هايي كه شهريور امتحان داشتين كارنامه هاتون اومده ؟
اگر منظورتون امتجان نهایی ها هست خیر به من گفت 30 شهریور بیا و کارنامت رو بگیر و بقیه درس ها رو هم اول مهر بردار برای دی.راستي بچه هايي كه شهريور امتحان داشتين كارنامه هاتون اومده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)