عزیز مطمئنی شما؟ من هر شب دارم 7-8 گیگ دانلود میکنم یعنی 2 گیگ باید کم بکنن چند تا چند میزنی دانلود؟ منم طرح جدیدم
عزیز مطمئنی شما؟ من هر شب دارم 7-8 گیگ دانلود میکنم یعنی 2 گیگ باید کم بکنن چند تا چند میزنی دانلود؟ منم طرح جدیدم
اصلا این موضوع امکان نداره.
برای من هم اولین بار دانلود شبانه کردم همینجوری شد.ولی دیگه خوبه.
دوستان این قیمت هایی که هست تو سایت مثلا سرویس 1 مگ 32 گیگ ماهی 40 هزار تومان مختص جشنواره هست یعنی از فردا که جشنواره تمومه دوبرابر میشه قیمت ها ؟ چون اگه حساب کنین 32x2500 میشه 80 هزار اگه قیمتها دوبرابر میشه امروز سرویس جدید بگیرم
Last edited by mypdf; 27-12-2012 at 13:59.
قبل از اینکه جشنواره بشه این سرویس ها بوده.طرح جدید و طرح قدیم.
جشنواره اومده هر سرویسی رو که انتخاب کردین باهاتون قرارداد یکساله میبنده . تقسیم بر 6 میشه کل هزینه هایت هر دو ماه روی قبض تلفن برات مباد.این از جشنواره بود..............
من اینترنت مخابرات مشهد دارم. چند وقته که خیلی افتضاحه، ولی داره بهتر میشه
دیشب ساعت 1 تا ساعت 7 صبح( البته چون شاتل داشتم قبلاتو این ساعت زدم
) . و شبانه مخابرات از چند تا چنده؟
صبح دیدم اینجوریه زنگ زدم 2020اونم گفت این کمپین که تا هفتم فرصتش بود شبانش رایگان نیست.
شمام از همین کمپین گرفتی؟ با چه سرعتی ؟ سرعت دانلودت الان چنده؟
دوستان ، یک سوال ؛
وقتی که گزارش ریز مصرف میگیریم ، دانلود روزانه و شبانه رایگان چطوری تفکیک میشن ؟ چطوری نشون میده
سلام ی نفر میتونه درست و حسابی توضیح بده و اینقدر پیچش نده این موضوع رو
یکی بهم بگه الان که کمپیون تمام شده چی میشه آیا ترافیکها نصف میشه یا این که طرح اقصاتی حذف میشه ؟؟؟؟
و اینکه چرا هر چند لحظه اینترنت کلا دیگه نمیشه باهاش صفحه باز کرد و باید ریست کرد ؟؟؟؟
یکی هم جواب ما رو بده
Last edited by bahman_0121; 27-12-2012 at 23:49.
اینترنت مخابرات موقعی خوبه که 2 تا خط تلفن داشته باشین و رو یک خط سرویس 128 مخابرات واسه دانلود شبانه، و روی خط دیگه اینترنت از یک شرکت دیگه که تو زمانهای دیگه ازش استفاده کنید،اما اگه فقط 1 خط تلفن دارید من نت مخابرات و به هیچ وجه توصیه نمی کنم چون الان بین تمام مدرسه ها و دبیزستان ها نت مخابرات وصل شده و بستر تست شبکه ملی روی نت مخابرات تاثیر داره،نه شرکت های دیگه.
دوست عزیز این سیستم آریاسل مثل سیستم قبل قابلیت تفکیک دانلود شبانه و روزانه رو نداره وبرای تشخیص باید به ستون تاریخ اتصال نگاه کنی که هم روز و هم ساعت اتصال رو نشون میده!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)