مرسی دوست عزیز
این ارورهایی که میده
این ارور خطای اتصال به سرور رو وقتی که کد جدید میخواستم بدم میده شاید برای اپدیت هم به سرور نمیتونه متصل بشه توی تنظیمات شبکه
Do not use pro xy server تنظیم شده
مرسی دوست عزیز
این ارورهایی که میده
این ارور خطای اتصال به سرور رو وقتی که کد جدید میخواستم بدم میده شاید برای اپدیت هم به سرور نمیتونه متصل بشه توی تنظیمات شبکه
Do not use pro xy server تنظیم شده
من با مطالعه همه روشها
اخرشوش نتونستم كاسپر 2014 را كرك كنم و از كليدها استفاده كنم
شما کجای کار مشکل دارین؟
والا روشي كه گفته بوند
كاسر را غير فعال و فايل 32 بيت را اجرا و سيستم را رستارت كردم
ولي كرك نشد
برای منم دقیقا همین ارورو میده.آپدیت ویندوز هم از کار افتاده.فکر کنم مشکل از isp باشه.اینترنت من مال مخابرات هست
شما از تریال ریستر استفاده کردی،و با عث ایجاد این اختلالات شده.ریستر باعث شده دسترسی به برخی سرورها صورت نگیره
با ابزار kav remover که در پستهای قبلی هم لینک دادم،کسپر رو پاک کرده و بعد از ریستارت کردن سیستم،مجددا کسپر رو نصب کن.حتما کسپر رو فقط از سایت رسمی دانلود کن(لینکش در پستهای قبل موجوده)
کسپر رو بصورت 30 روزه تریال آپدیت کن و دیگه از تریال ریست استفاده نکن.
برای اکتیو کردن 2014 هم،بزودی فایلهای مخصوص رو میذارم.
در آخر اگه در حالت 30 روزه هم مشکل آپدیت حل نشد،مرحله 5 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام بده.
بنظر میرسه شما روش رو اشتباه رفتی.اون فایل 32 و 64 برای استخراج فایلهای فعال سازی هستش
و در سیستمی که 2014 نصبه و قصد فعال سازی دارید،باید دو فایل رجیستری بنامهای LicStorage و SystemCertificates اجرا شود.
من هم مخابرات دارم اما مشکلی با آپدیت ندارم.
شما کسپر رو چطوری فعال کردی؟
Last edited by mohammad_87; 05-12-2013 at 18:26.
نه دوست عزیز من مشکل آپدیت ندارم.در واقع مشکل فعال سازی دارم.میخوام 30 روزه قانونی رو فعال کنم.ارور میده
شما با فیلتر شکن هم تست کن اگه با تست در زمانهای مختلف،باز هم ارور فعال سازی مشاهده شد،مشکل یکی از علل زیر هست:
1.تنظیم نبودن ارتباط اینترنتی
2.تنظیم نبودن ساعت و تاریخ سیستم
3.روی فایروال ویندوز یا فایروال دیگری که در سیستم فعال میباشد،فایل avp.exe باید دسترسی کامل داشته باشد
4.ممکنه سیستم به kido آلوده شده باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه عزیز مشکل از اینا نبود
الان آپدیت ویندوز هم از کار افتاده.فکر کنم اینا به هم ربط دارن!
شما الان چی نصب داری؟
در صورت امکان مرحله 5 در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو انجام دهید.
------------------------------
سریال فعال سازی برای kaspersky internet security 2014:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)