تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 3017 اولاول ... 2122623023083093103113123133143153163223624128121312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 30162

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان خوزستان

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

این کارو نکنی ، پشیمون میشی برو پارس آنلاین به هیچ عنوان از مخابرات نگیر یکی از دوستای من دزفول هست 2 مگ نامحدود از مخابرات داره بعد سرعت دانلود ش از سرور داخل ایران در بهترین شرایط 60 سرور خارج 20 حالا اگر میدونی بر بگیر
    ممنون از پاسختون. از پشت بهم خنجر زدن! من 3 سال مشتري پرمصرف پارس آنلاين بودم داشتم ماهي 4 گيگ ترافيك اضافه مي خريدم. اسفند نتونستم تمديد كنم سرويس رو جمع كردند قبل از عيد رفتم دوباره فعال كنند گفتند پورت نداريم اگه مي خواي يكماه ديگه وصل ميشه!!! در حاليكه مشتري هاي جديد رو درجا براشون وصل مي كردند. مشكلم باهاشون اينه كه ديگه اينقدر مار خوردن افعي شدن! اون موقع التماس مي كردند كه بيا سرويس بگير الان ميگه پول بده برو يكماه ديگه وصل ميشه! ولي بچه هاي انديمشك كه خيلي از اينترنت مخابرات تعريف مي كردند! موندم! فقط مي مونه آسياتك!

آخر فروم باز 9vin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    اهــــواز

پيش فرض

کسی از امیدیه آسیا تک داره ؟ کیفیتش چطوره ؟

داره خودمونی میشه kahkeshane_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

به نظر من به پسرخالت بگو مودمش و کابل شبکش رو بیاره خونتون تست کن
    گفتی که خودش هم بلده مودمو تنظیم کنه , دیگه کاری نداره ( الان دیدم نوشتی بلد نیستین)
    ببین تنظیم مودم کاری نداره فقط باید vpi vci و یوزر پسورد بدی و بزاری رو pppoe
    مگه تنظیمات tplink و dlink یکیه؟من tplink دارم اون dlink میگم تو از چه کابلی استفاده میکنی کابل باریک عادی تلفن یا کابل ضخیم شبکه؟

آخر فروم باز sh@y@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مگه تنظیمات tplink و dlink یکیه؟من tplink دارم اون dlink میگم تو از چه کابلی استفاده میکنی کابل باریک عادی تلفن یا کابل ضخیم شبکه؟
    همه مودما مثل همه فقط باید همون چیزایی رو که گقتم وارد کنی , به نظرم شما که مشکل داری یک بار برا همیشه این تستو بکن تا دیگه از برزخ در بیای

یک کابل که از پریز تلفن میاد پشت مودم یکی هم کابل شبکه که از پشت مودم به کامپیوتر وصل میشه باید هر دوتا رو داشته باشی چون هردو لازمه

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

همه مودما مثل همه فقط باید همون چیزایی رو که گقتم وارد کنی , به نظرم شما که مشکل داری یک بار برا همیشه این تستو بکن تا دیگه از برزخ در بیای

یک کابل که از پریز تلفن میاد پشت مودم یکی هم کابل شبکه که از پشت مودم به کامپیوتر وصل میشه باید هر دوتا رو داشته باشی چون هردو لازمه
    چطور مودم رو ریست کنم با همین عملیاتی که گفتی من رفتم به تنظیمات مودمم همه تنظیماتو خودش داره یعنی یوزرنیم نیم پسورد .........خوب اگه همونا رو دوباره جایگزین کنم هیچی نمیشه که ........چجوری اول ریست کنم بعد این تنظیماتو دوباره بهش بدم؟

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

چطور مودم رو ریست کنم با همین عملیاتی که گفتی من رفتم به تنظیمات مودمم همه تنظیماتو خودش داره یعنی یوزرنیم نیم پسورد .........خوب اگه همونا رو دوباره جایگزین کنم هیچی نمیشه که ........چجوری اول ریست کنم بعد این تنظیماتو دوباره بهش بدم؟
    توی مودم یه گزینه هست به اسم restore default settings یا چیزی شبیه به این که مودمو ریست کلی میکنه
    اگر پیدا نکردی پشت مودم یه سوراخ کوچک هست اگر اونو چند ثانیه فشار بدی مودم ریست میشه
    وقتی هم ریست کردی باید گزینه باشه به نام quick internet setup که باید از اونجا شروع کنی به تنظیم کردن
    اما قبلش مطمئن شو که میتونی دوباره تنظیمش کنی

تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

توی مودم یه گزینه هست به اسم restore default settings یا چیزی شبیه به این که مودمو ریست کلی میکنه
    اگر پیدا نکردی پشت مودم یه سوراخ کوچک هست اگر اونو چند ثانیه فشار بدی مودم ریست میشه
    وقتی هم ریست کردی باید گزینه باشه به نام quick internet setup که باید از اونجا شروع کنی به تنظیم کردن
    اما قبلش مطمئن شو که میتونی دوباره تنظیمش کنی
    همینیه دیگه من از این میترسم چون تا حالا انجام ندادمو نمیدم وجراتشو ندارم .مرسی خستت کردم امروز دیگه شرمنده ولی ای کاش مشکلم برطرف میشد...مرسی

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

همینیه دیگه من از این میترسم چون تا حالا انجام ندادمو نمیدم وجراتشو ندارم .مرسی خستت کردم امروز دیگه شرمنده ولی ای کاش مشکلم برطرف میشد...مرسی
    فکر کنم بشه دوتا کانکشن با هم داشت
    شما اول برو از quick setup یه کانکشن جدید بساز ولی کانکشن قبلیتو پاک نکن اینطوری اگر تونستی با جدیده وصل بشی مطمئن میشی که درست رفتی
    اونوقت میتونی با خیال راحت ریست کنی

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammad2407's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

میخوام کلی در مورد مخابرات بگم مخصوصا خوزستان

برای بعضی ها واقعا خوبه و برای بعضی ها واقعا خیلی خیلی خیلی بده

مثلا یکی از دوستای من سرعت 128 داره کمتر از 200 دانلود نمیکنه . واقعا مسخرس

فکر میکنم من جز اولین مشترکین اینترنت پر سرعت مخابرات در شهر های اندیمشک و دزفول بودم

اون موقع شماره پشتیبانی 3036 نبود من برای اینترنتم با یک شخصی در اهواز و معرفی ISP دزفول نت تونستم اینترنت مخابرات بگیرم

اگر بخوام سرعت اون موقع بگم خیلی خوب بود . باور نمیکردم اینقدر خوب بود

من برای شروع یادمه 512 گرفتم . اولین لینکی هم که دانلود کردم یک فیلم از سرور شخصی خودم بود با سرعت 450

خدایی خوب بود.

به مرور زمان سرعتم امد پایین که سرویس به 1 مگ تغییر دادم سرعت بهتر شد . راضی بودم

ماه ها گذشت سرعت خیلی امد پایین 2 مگ گرفتم .

که فکر میکنم 8 ماه پیش بود که دیگه به شدت سرعت امد پایین سرعت دانلودم در روز رسید به 25 سریع جمع آوری کردم

راستی اینو بگم که جمع آوری از مخابرات خیلی خیلی خیلی سخته .. باید بیش از 20 بار درخواست فکس کنی و بیش از 100 بار تماس بگیری

الان امدم پارس انلاین خوبه بد نیست ولی هرچی هست مثل مخابرات اذیت نمیکنه

ممنون از پاسختون. از پشت بهم خنجر زدن! من 3 سال مشتري پرمصرف پارس آنلاين بودم داشتم ماهي 4 گيگ ترافيك اضافه مي خريدم. اسفند نتونستم تمديد كنم سرويس رو جمع كردند قبل از عيد رفتم دوباره فعال كنند گفتند پورت نداريم اگه مي خواي يكماه ديگه وصل ميشه!!! در حاليكه مشتري هاي جديد رو درجا براشون وصل مي كردند. مشكلم باهاشون اينه كه ديگه اينقدر مار خوردن افعي شدن! اون موقع التماس مي كردند كه بيا سرويس بگير الان ميگه پول بده برو يكماه ديگه وصل ميشه! ولي بچه هاي انديمشك كه خيلي از اينترنت مخابرات تعريف مي كردند! موندم! فقط مي مونه آسياتك!
    بله حق با شماست . این هم یک مشکل از پارس انلاین هست ولی فکر میکنم آسیا تک خوب باشه

10. 2 کاربر از mohammad2407 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshad9's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

در تنظیمات مودم برید به تب Maintenance بعد SysRestart بعد از اون گزینه Factory Default Settings را انتخاب و دکمه رستارت رو بزن
    فقط یوزر و پسورد را باید ذخیره داشته باشید

بعد حدود 90 ثانیه که مودم کامل رسیت شد اینبار به تب Interface Setup و گزینه Virtual Circuit را رو PVC2 قرار بده (35-0) در قسمت ISP گزینه PPPoA/PPPoE انتخاب و یوزر - پسورد را در کادر های پایین وارد و سیو کن.
    Last edited by farshad9; 11-04-2013 at 08:49.

12. این کاربر از farshad9 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •