سلام
برای کنکور سراسری اخرین فرصت در اسفند بود پس امکان ثبت نام دیگر نیست تا سال اینده
پیروز باشید
سلام
برای کنکور سراسری اخرین فرصت در اسفند بود پس امکان ثبت نام دیگر نیست تا سال اینده
پیروز باشید
میشه کارنامت رو بذاری؟
سلام
برادرم چند تا سوال داره که ممنون میشم جواب بدین :
1- امتحانات سال چهارم تو چه بازه ی زمانی برگزار میشه ؟ تو شهر ما (بندر انزلی) تا اوخر خرداد ادامه داره
2- برای قرابت معنایی ادبیات کتابی که فقط تست داشته باشه چی پیشنهاد میکنین؟ مثل نشر دریافت نباشه ( فقط تست قرابت میخوام)
سلام
1- چند تا امتحان نهایی و کشوری هست (البته تو کنکور تاثیر نداره) که معمولا 25 اردبیهشت تا 5 خرداده چند تا درس دیگه رو هم خود مدرسه تصمیم می گیره که قبل امتحان نهایی برگزار کنه یا بعدش
2- نشر الگو
البته فکر کنم قرابت + آرایه ها باشه
سلام.من دانش آموز پیش دانشگاهی رشته ی تجربی هستم،معدل کتبیم 19.90 شد.میخواستم بدونم در کنکور 90 با درصدای زیر،چه رتبه ای میارم؟
ادبیات 80
عربی 80
دینی 80
زبان 80
زمین 65
ریاضی 80
فیزیک 80
زیست 80
شیمی 85
سلام من می خواستم بدونم با این درصدا رتبم حدودا چقدر میشه یا کجا ها قبولم
ادبیات 55
عربی 55
دینی 55
زبان70
ریاضی 20
فزیک 20
شیمی 60
این نظر منه و تخصصی نیست ولی فکر کنم شهید بهشتی قبولی چون معمولا فزیک و ریاضی و کم میزنن
---------- Post added at 09:51 PM ---------- Previous post was at 09:47 PM ----------
1تا 10 خرداد مال ریاضی تا 9 مال تجربی این چندتا نهاییه
Last edited by ابید; 27-04-2012 at 21:29.
عزیز من 8 تیر کنکور ریاضیه بعد چه جوری 1 تا 0 تیر امتحان میذارن ؟
---------- Post added at 09:12 PM ---------- Previous post was at 09:11 PM ----------
شما اگه میتونید ریاضی رو 80 بزنید چرا رفتید تجربی ؟
با این درصدا تو منطقه 1 رتبه تون زیر 50 هست !
Last edited by A.N.A.P; 27-04-2012 at 21:14.
مرسی درست کردم اشتباه شد خرداد منظورمه
چرا نیاد تجربی مگه تجربی چشه ؟
کسی بتونه ریاضی رو توی تجربی 80 بزنه میتونه دندانپزشکی قبول بشه و درآمدش اندازه 5تا مهندس باشه !
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)