تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 2605 اولاول ... 2122623023083093103113123133143153163223624128121312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 26045

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تو رو خدا به سرعتی که ای دی ام نشون میده کار نداشته باشید سرعت با برنامه مانیتورینگ ببینید که تهش 60 کیلو بودش الانم شده تهش 30 کیلو من که زنگ زدم گفتم دیگه خسته شدم
    شکایی که ای دی ام لعنتی ملاک قرار دادید هر سرعتی نشون میده میگید همونه پس 66 نشون میداده حتما مخابرات لطف کرده پهنای باند زیاد داده؟؟ نخیر از برنامه مانیتورینگ استفاده کنید اصلا یک راه بهتر شما وقت بگیرید یه چیز بزارید رو دانلود توی 15 دقیقه ببینید چقدر دان میکنه بعد هر چقدر دان کرد ضربدر 2 بکنید میشه نیم ساعتش بعد ضربدر 2 بکنید مجدد ساعتش در میادش خب که من همه جوره تست کرد 52 مگ نهایت دانلود توی 15 دقیقست که میشه ساعتی 208 مگ پس سرعت شما 66 هیچ وقت نبوده یه چیزی بین 59 تا 60 هستش

ویرایش:مرتیکه زنگ زده میگه برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا تست کن بگو سرعتت چنده زدم میگم از این جا درسته این سرورش داخله کشوره ارزش نداره من سرور خارج کشور میگم سرعت 30 هستش میگه ملاک ما فقط این سایت هستش با سایتای خارج کشور کم بشه طبیعی کاری نمیشه کرد بد جور دارن میرن رو اعصاب این دو ماهه
    Last edited by saeid72; 16-07-2012 at 14:31.

2. 2 کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

دوستان سرعت همین الان تمامی پروتکلها کاملا درسته

بالاخره یک چیز خوب دیدیدیم

جایی الان اصلا خرابی گیر نیاوردم

مشکل را میگم چی بود

4. 2 کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Reza_994's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ای بابا شانس هم نداریم adsl 512 گرفتیم سرعتش بشه 32 !
    با بیشتر سرورها مشکل دارم

6. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

تو رو خدا به سرعتی که ای دی ام نشون میده کار نداشته باشید سرعت با برنامه مانیتورینگ ببینید که تهش 60 کیلو بودش الانم شده تهش 30 کیلو من که زنگ زدم گفتم دیگه خسته شدم
    شکایی که ای دی ام لعنتی ملاک قرار دادید هر سرعتی نشون میده میگید همونه پس 66 نشون میداده حتما مخابرات لطف کرده پهنای باند زیاد داده؟؟ نخیر از برنامه مانیتورینگ استفاده کنید اصلا یک راه بهتر شما وقت بگیرید یه چیز بزارید رو دانلود توی 15 دقیقه ببینید چقدر دان میکنه بعد هر چقدر دان کرد ضربدر 2 بکنید میشه نیم ساعتش بعد ضربدر 2 بکنید مجدد ساعتش در میادش خب که من همه جوره تست کرد 52 مگ نهایت دانلود توی 15 دقیقست که میشه ساعتی 208 مگ پس سرعت شما 66 هیچ وقت نبوده یه چیزی بین 59 تا 60 هستش

ویرایش:مرتیکه زنگ زده میگه برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از اینجا تست کن بگو سرعتت چنده زدم میگم از این جا درسته این سرورش داخله کشوره ارزش نداره من سرور خارج کشور میگم سرعت 30 هستش میگه ملاک ما فقط این سایت هستش با سایتای خارج کشور کم بشه طبیعی کاری نمیشه کرد بد جور دارن میرن رو اعصاب این دو ماهه
    روش محاسبه سرعت واقعی
    توی یه مدتی حالا هر چقدر با دانلود منیجر چند مگ دانلود کنید. سپس حجم دانلود رو ضربدر 1024 کنید تا کیلو بایتش بدست بیاد سپس تقسیم بر زمانتون البته به ثانیه کنید تا سرعت واقعی شما در هر ثانیه معلوم بشه.
    اون اسپید تست آی آر رو هم من قبلا با پشتیبانی نفهم مخابرات داشتم. اما خدا رو شکر مخابرات رو کنار گذاشتم

8. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

روش محاسبه سرعت واقعی
    توی یه مدتی حالا هر چقدر با دانلود منیجر چند مگ دانلود کنید. سپس حجم دانلود رو ضربدر 1024 کنید تا کیلو بایتش بدست بیاد سپس تقسیم بر زمانتون البته به ثانیه کنید تا سرعت واقعی شما در هر ثانیه معلوم بشه.
    اون اسپید تست آی آر رو هم من قبلا با پشتیبانی نفهم مخابرات داشتم. اما خدا رو شکر مخابرات رو کنار گذاشتم

یک جک بگم بخندیم

به یارو ***** (نمیگم کجایی بود) گفتند اینترنت میدونی چیه؟ فکر کرد از تو ذهنش اینا رو گفت : گفت اره یاهو مسنجر IDM فیسبوک و V*N

edit:

باز خراب شد
    Last edited by italodance; 16-07-2012 at 19:02.

10. این کاربر از italodance بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mo_ho's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

از صبح تقریبا مشکلی نداشت ولی باز مشکل روزای قبل 1-2 ساعتی هست تکرار شده
    مخابرات

12. این کاربر از mo_ho بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض به زودی واگذاری سرویس حجمی در تهران البته احتمالا در کنار نامحدود

از ابتداي سال جاري تاكنون بيش از 50 هزار پورت پرسرعت در مراكز مخابراتي استان‌هاي تهران و البرز به مردم واگذار شده كه رشد 28 درصدي را نشان مي‌دهد.

به گزارش ایسنا، صادقي - معاون توسعه و مهندسي شركت مخابرات استان تهران - با بيان اين مطلب گفت:‌ در مجموع در استان‌هاي تهران و البرز بيش از 230 هزار پورت ADSL به مردم واگذار شده كه حدود 130 هزار پورت آن مربوط به يكساله اخير بوده است.

وي افزود:‌ بيشترين واگذاري سرويس ADSL مربوط به مخابرات منطقه دو با 44 هزار پورت و پس از آن استان البرز با 32 هزار پورت و اداره كل مخابرات منطقه 8 نيز با 27 هزار پورت بيشترين واگذاري اين سرويس به مردم را داشته‌اند.

وي اظهار كرد:‌ از ابتداي سال جاري تا پايان تيرماه بيشترين سرويس ADSL توسط مخابرات منطقه البرز با 9 هزار و 37 پورت و اداره كل مخابرات منطقه 5 با 8 هزار و 31 پورت و مخابرات منطقه 3 با 7 هزار و 62 پورت رتبه‌هاي اول تا سوم واگذاري اين سرويس را دارند.

صادقي بيان كرد: با راه‌اندازي سامانه (CRM)‌ مديريت ارتباط با مشتريان 2828 در مناطق مختلف استان تهران سرعت واگذاري سرويس ADSL افزايش داشته است.

وي تصريح كرد: علاوه بر سرعت واگذاري‌ ADSL در مناطق سعي شده روند كيفيت سرويس ADSL نيز بهبود يابد و سرويس‌هاي متنوعي واگذار شود كه در اين راستا طرح ارائه سرويس ADSL حجمي در مراكز مخابراتي اداره كل مخابرات منطقه هفت به مردم آغاز شده اين طرح بزودي در تمامی مناطق مخابراتي به اجرا در مي‌آيد.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

14. 2 کاربر از ak313 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

lol

مگه خودشون نمیگن محدودیت حجمی نباید isp های دیگه داشته باشن ؟؟! حالا خودشون ...؟
    حتما باید منتظر افزایش قیمت نامحدود ها هم باشیم !

16. این کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

lol

مگه خودشون نمیگن محدودیت حجمی نباید isp های دیگه داشته باشن ؟؟! حالا خودشون ...؟
    حتما باید منتظر افزایش قیمت نامحدود ها هم باشیم !
    خودشون ..... خوردن
    چند ماه دیگه هم صد در صد همه حجمی میشه و خبری از نامحدود نیستش اونموقع که همراه اول حجمی شد من تا تهش رو خوندم

18. این کاربر از saeid72 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

جدیدن مثل اینکه کسایی که زیاد استفاده کنن
    سرعتشون کم میشه
    برا من مدتی خوب شد دوباره اومده بین 25 تا 30 میچرخه ! (512)

...............................
    ادیت :
    دوستان تبریک adsl من کلا تبدیل به 128 شد!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Reza_994; 17-07-2012 at 13:30.

20. 3 کاربر از Reza_994 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •