سلام
دوستان آخرین پچ بازی رو میخواستم
سلام
دوستان آخرین پچ بازی رو میخواستم
اومده :
فقط تورو خدا هرکی این پچ و dlc 4 رو دانلود کرد از ادیت فایل صفر کیلیمتری که از این ورژن استخراج میشه برام بذاره لازمش دارم نسخه 1.9 برنامه PES Editor همزمان با این دی ال سی اومده ببینم می تونم یه جوری روی ایکس باکس قابل استفاده اش کنمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان
پچ ندارین بتونم become a legend بازیکن رو قوی کنم؟
مرسی دوست عزیز این هیلتره لینک مدیا فایرشو نداری؟
برات دانلود می کنم با ساکس همین جا ضمیمه می کنم روی سرور P30
فقط یه یکی دو ساعت بهم فرصت بدی حلش می کنم دیتا پک 4 رو هم دانلود کن که یه ادیت فایل باید از این دیتا پک برام بذاری![]()
بچه ها من یه مشکلی پیدا کردم !
تو قسمت become a legend خیلی بازی کردم حالا بعد به بازی که مربی میاد با من حرف میزنه تایید که میکنم و میره مقدار پیشرفتمو نشون بده دوباره که تایید میکنم از بازی خارج میشه!
pes 2012 has stopped working
من چی کار کنم؟
هر چی زدم پرید؟![]()
بچه ها من توی شرکت هر چی کار کردم 17 مگ لعنتی رو نتونستم نه رو یه اپلود سنتر اپ کنم نه اینجا ضمیمه کنم این ضمیمه خیلی زاغارته فایل از 2 مگ بالاتر میشه اصلا ضمیمه نمی کنه نمیدونم واسه چی زده حداکثر حجم مجاز برای آپلود 200 مگ!!!
2 مگ رو با زور قبول می کنه ولی هر طور شده روی یه اپلود سنتر اپ می کنم با اکانت رپیدبازم مستقیمش می کنم... فقط عاجزانه خواهش می کنم هرکی دانلودش کرد دیتا شماره 4 رو دانلود کنه هم می تونه کوپا سانتاندر 2012 رو بازی کنه با رونالدینیو و فلامنکو و هم یه لطفی می کنه و فایل ادیت رو برام اکسپورت می کنه من نسخه PC رو ندارم
بابت تاخیر یک روزه شرمنده اینم لینکها
لینک 4شیرد
لینک مستقیم رپیدبازکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ادیت فایل صفر کیلومتر دیتا پک 4 یادتون نرهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
این لینک چه کاری انجام میده تو بازی؟
PES2012 DLC 4
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
PES 2012 Patch 1.06 – official update
یا
کرک پچ 1.06:
یا
Last edited by kurosh08; 03-05-2012 at 21:00.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)