حيف تاپيك عموميه.
بله
خير
نمیشد این اخبارو تو تاپیک خودتون میدادین؟هر کی برا هر خبر یه تاپیک بزنه هیچ میدونی چطور میشه؟
دوستانی که مدعی هستن که پگاه قهرمان میشه یا بازیرو ندیدن یا رو هوا حرف میزنن.سپاهان چنتا اخراجی داشت؟اتفاق جزئی از فوتباله.من بشخصه فکر میکنم احتمال اینکه به برق بخوریم بیشتره.
آخرين جلسهي كاشاني با قطبي برگزار شد
قطبي وسايلش را براي ترك ايران جمع كرد
"استيلي" گزينه اول، "خاكپور" كانديداي دومسرويس: ورزشي - فوتبال[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
1387/03/10
05-30-2008
13:57:27
8703-05464: كد خبر
سرويس: ورزشي - فوتبال
افشين قطبي پس از پايان جلسهي امروز با حبيب كاشاني به طور رسمي از پرسپوليس جدا شد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افشين قطبي و حبيب كاشاني ساعت 12 ظهر امروز در منزل قطبي با هم جلسهاي برگزار كردند كه در اين جلسه قطبي اعلام كرد كه به طور رسمي نميتواند به كارش در پرسپوليس ادامه دهد.
قطبي حتي وسايل خانهاش را جمعآوري كرده و آمادهي بازگشت به آمريكا يا كرهي جنوبي است. او بزودي ايران را ترك خواهد كرد.
هر چند كه قرارداد يكسالهي قطبي به پايان رسيده اما او مبلغ 262 هزار دلار از باشگاه پرسپوليس طلبكار است و هنوز اين مبلغ به او پرداخت نشده است.
اين در حالي است كه مشكلات مالي باشگاه پرسپوليس مانع از آن شده كه تاكنون اين تيم بتواند در جذب بازيكنان جديد و تمديد قرارداد بازيكنان فعلي اقدامي موثر انجام دهد. مبلغ 200 ميليون تومان باشگاه به بازيكنان براي پرداخت قسط آخر بدهكار است.
در حالي قطبي از پرسپوليس جدا شد كه حميد استيلي بيشترين شانس را براي سرمربيگري پرسپوليس دارد و او گزينهي اول باشگاه پرسپوليس است.
محمد خاكپور هم گزينهي دوم باشگاه براي حضور بر روي نيمكت پرسپوليس است.
انتهاي پيام
این خبر قطعیست و شایعه ای در کار نیست.
حالا نه پگاه بازی با سپاهان رو برده همه فکر میکنند 100 درصد پگاه میاد بالا .ولی هیچ چیز معلوم نیست.
ای کاش میموند ولی.
بد شد رفت ولی چه میشه کرد![]()
راست میگی
اه...
نمیدونی سرمربی کجا میخواد بشه ؟
ولی من فکر کنم که برق بیاد بالا
هرکی بیاد برای ما فرقی نمی کنه ما در هر صورت قهرمانیم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)