تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 339 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3386

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی استقلال تهران | آبی پوشان

آخر فروم باز peyman_nn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    کردستان

پيش فرض

درست شنیدم ؟
    ارش افشین و انصاری فر

به خدا امسال خیلی زجر کشیدیم از دست برهانی و یرگوویچ و میداوودی
    اول فصل خیلی بهتر بود با فرهاد
    از الان خوشی تو دلم افتاده به خاطر تیمی که قراره امیر خان ببنده
    خدا رو شکر که یک فصل رویایی دیگه تو راهه
    یادمه محمود یاوری مربی ( فکر کنم راه اهن یا فجر ) از استقلال 6 تا خورد و بعد از بازی گفت که هیچ تیمی نمیتونه جلوی این زلزله وایسه

.

2. 5 کاربر از peyman_nn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Nasser_ZRE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صالح دستیار قلعه‌نویی در استقلال شد

خبرگزاری فارس: سرمربی فصل گذشته تیم سایپا به عنوان دستیار امیر قلعه‌نویی در استقلال انتخاب شد.

به گزارش خبرگزاری فارس، در حالی که امیر قلعه‌نویی تنها چند روز است که به عنوان سرمربی تیم استقلال قرارداد خود را امضا کرده در اولین اقدام خود مجید صالح سرمربی فصل گذشته تیم سایپا را به عنوان دستیار خود انتخاب کرد.
    وی صبح امروز با حضور در دفتر مدیر عامل استقلال و توافق با وی قرارداد یکساله‌ای را با آبی‌پوشان منعقد کرد.
    پیش از این میثم بائو به عنوان اولین خرید استقلال در فصل نقل و انتقالات قراردادش را در هیئت فوتبال به ثبت رسانده بود.
    صالح در نیم فصل اول فصل گذشته سرمربی سایپا بود و سپس جای خود را به مجتبی تقوی داد.

4. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

صالح در گفت‌وگو با فارس:

می‌خواهیم یک ستاره دیگر به استقلال اضافه کنیم/تجربه همکاری با قلعه‌نویی را دارم
    خبرگزاری فارس: مربی جدید فوتبال استقلال گفت:‌می‌دانم توقعات بالا است اما هدف‌مان این است که یک ستاره دیگر به ستاره‌های استقلال اضافه کنیم.

مجید صالح در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، درباره حضورش در استقلال به عنوان دستیار امیرقلعه نویی عنوان کرد: فکر می‌کنم مربیگری در استقلال و کنار پرافتخارترین مربیان لیگ کم از سرمربیگری نیست و از بین گزینه‌هایی که برای کار کردن داشتم استقلال شرایطش بهتر از همه بود.
    وی درباره اینکه آیا پیش از این هم با امیر قلعه‌نویی هم همکاری داشته یا خیر، اظهار داشت: این تجربه دوم من محسوب می شود. سال 86 که از تیم مس کرمان با هم همکار بودیم به استقلال آمدیم و این تیم را قهرمان جام حذفی کردیم. قلعه‌نویی کارم را دیده بود. ضمن اینکه من استقلال را در شرایط خوبی حتی برای قهرمانی در آسیا می‌بینم و پس از جلسه‌ای که با هم گذاشتیم تصمیم گرفتم به استقلال بیایم.
    صالح افزود: کار کردن در تیم بزرگی مثل استقلال و حضور در کنار شخص بزرگی مثل امیر قلعه‌نویی باعث می‌شود خلایی که در زمان سرمربیگری‌ام در سایپا از بابت داشتن تجربه بهتر احساس می‌کردم در استقلال آن را از بین ببرم. البته این امانتی است که از پیشکسوتان استقلال و قدیمی‌های این تیم به من رسیده و من از همین جا از همه قدیمی‌های استقلال کسب اجازه می‌کنم. خودم را نسبت به آنها استقلالی‌ تر نمی‌دانم. اما هر چه که تاکنون یاد گرفته‌ام و از تجربه بسیار خوبم به عنوان سرمربی در سایپا بهره می‌گیرم و به استقلال کمک می‌کنم.
    صالح ادامه داد: قطعا همکاری با استقلال رزومه خوبی برای آینده من خواهد بود و من برای چنین تصمیمی حتی نگاهی هم به تجربه کارلوس کی‌روش داشتم و زمانی که او سرمربی امیدهای پرتغال بود و پس از موفقیت در تیم بار دیگر به منچستر یونایتد بازگشت و دستیار فرگوسن شد.
    چنین تصمیمی برای او تجربه بهتری شد و من هم افق‌های دور را می‌بینم.
    صالح در پاسخ به این سؤال که آیا شرح وظایف او مشخص است یا خیر،‌ گفت: من به عنوان دستیار اول به استقلال آمدم و پیش از این سه سال در کنار منصور ابراهیم‌زاده در ذوب آهن این سمت را داشتم.
    وی درباره اینکه استقلال برای فصل بعد، کار سختی را در پیش دارد، اظهار داشت: یکی از اهداف من کسب تجربه در همین زمینه است و البته به قدرت فنی و مدیریت امیر قلعه‌نویی اعتقاد دارم و ما به استقلال آمده‌ایم تا این کار سخت را خوب انجام دهیم. می‌دانم توقعات بالا است اما هدفمان این است که یک ستاره دیگر به ستاره‌های استقلال اضافه کنیم.
    قرارداد من با استقلال برای یک فصل است اما این شروعی است برای قدم‌های بعدی و به قول چینی‌ها برای راه هزار کیلومتری باید از قدم اول شروع کرد.

اگر استقلالی‌ها بازیکنانشان را نخواهند با آنها مذاکره می‌کنیم

مظلومی:به احترام هواداران استقلال حرفی نمی‌زنم/ می‌خواهم در تراکتور یادگاری خوبی بگذارم
    خبرگزاری فارس:سرمربی جدید تیم تراکتورسازی تبریز با تاکید بر اینکه به احترام هواداران استقلال حرفی در خصوص این تیم نمی‌زند‌گفت: می‌خواهم در تراکتورسازی یادگاری خوبی بگذارم.

به گزارش خبرگزاری فارس، پرویز مظلومی سرمربی فصل گذشته استقلال با مسئولان تراکتورسازی به توافق رسید و طی چند روز آینده قراردادش را با این تیم ثبت خواهد کرد.
    سرمربی جدید تیم تراکتورسازی در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس صحبت‌هایی را انجام دادند که متن آن را در زیر می‌خوانید.
    فارس: چه طور شد سر از تراکتورسازی درآوردید؟
    من قبلا در این تیم بازی کردم و حالا هدفم این است که دل هواداران پرشور این تیم را شاد کنم. توقع از من در اینجا زیاد است و امیدوارم بتوانیم بازیکنان خوبی بگیریم و دوست دارم در تبریز یادگار خوبی بگذارم. این تیم سال گذشته نائب قهرمان لیگ برتر شده و توقع از این تیم زیاد بالا رفته و امیدوارم که بازیکنان مورد نیاز من جذب شوند و به دنبال گرفتن جام هستیم.
    فارس: شما که استقلالی هستید، چگونه با پیراهن قرمز کنار می‌آیید؟
    اول از همه بگویم که رنگ قرمز تراکتورسازی با پرسپولیس فرق می‌کند. من همیشه یک استقلالی هستم و هواداران استقلال این مسئله را به خوبی می‌دانند. البته در تبریز خاطرات خوبی دارم و در این تیم آقای گل هم شده‌ام.
    فکر می‌کنم هم من به آنها دین دارم و هم آنها به من. این تیم هواداران پرشوری دارد و حق آنها است که تیمی مدعی داشته باشند و ما هم می‌خواهیم اسکلت تیم را حفظ کنیم و امیدوارم همه چیز رو به راه شود تا تیمی خوب ببندیم.
    فارس: با جدایی از استقلال چه حسی دارید؟
    هواداران استقلال در این چند روز نشان دادند که من را حلال کردند. آنها با پیامک و تلفن‌هایی که می‌زنند من را شرمنده کردند. قسمت نبود که با استقلال ادامه بدهم اما برای این تیم آرزوی موفقیت می‌کنم.
    خیلی چیزها در دلم دارم که با خودم می‌برم و به خاطر آرامش استقلال همه چیز را به گردن می‌گیرم. شاید اگر صحبت کنم خیلی مسائل زیر سؤال برود. اما به احترام هواداران سکوت می‌کنم چون آنها خواستند که این کار را انجام دهند و حالا من هم از آنها می‌خواهم مظلومی را به بزرگی خود ببخشند و برایم دعا کنند که در تراکتورسازی موفق شوم.
    فارس: لیست خود را به مدیران تراکتور داده‌اید؟
    باید ببینیم که بازیکنانی که مدنظرمان هستند در تیم می‌مانند یا خیر. در ابتدا باید با آنها مذاکره شود. من از آقای جعفری خواستم که دنبال بازیکنان مدنظر ما باشند. البته تراکتورسازی بازیکنان خوبی دارد ولی باید خط به خط تقویت شود. خیلی‌ها می‌گویند از استقلال بازیکن نگیرید و ما هم سعی می‌کنیم این کار را انجام ندهیم اما اگر بازیکنی مدنظر استقلالی‌ها نباشد و قصد جدایی از این تیم را داشته باشد ما به آنها مذاکره خواهیم کرد.
    فارس: کادر فنی چه طور؟
    بهتاش فریبا به دلیل مشکلات همراه ما نخواهد بود ولی کادر همان کادر استقلال است. تراب‌پور، مولایی و ارژنگی‌نیا به همراه ما به تبریز می‌آیند و قرار است از بین یک مربی ایرانی و یا خارجی یک نفر را به عنوان دستیار اول انتخاب کنیم. البته دو نفر از تبریز هم مدنظر ما هستند که به احتمال فراوان به کادر فنی اضافه خواهند شد.
    فارس: صحبت خاصی ندارید؟
    از قول من بنویسید که من همیشه استقلالی هستم و رنگم آبی خواهد ماند. اما فوتبال حرفه‌ای است و حالا به مردم تبریز و آذربایجان دین دارم و باید برای این تیم و موفقیتش تلاش کنم.

6. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

اختصاصی فارس/

علی فتح‌الله‌زاده از مدیر‌عاملی باشگاه استقلال استعفا کرد
    خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال بنا به دلایل و مشکلاتی از مدیرعاملی استقلال استعفا کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح الله زاده مدیرعامل باشگاه استقلال از سمت خود در این باشگاه استعفا کرد
    فتح الله زاده متن استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش کرد.

مدیرعامل باشگاه استقلال بنا بر مشکلاتی که پیش روی خود می دید از سمت خود کناره گیری کرد و از وزیر ورزش خواست تا هر چه سربعتر مدیر باشگاه استقلال انتخاب شود ، وی به دلیل مشکلات پیش روی عطای کار در این باشگاه را به لقایش بخشید تا وضعیت مدیریتی باشگاه استقلال دچار بحران نشود.

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگوی اختصاصی با فارس:

ماندنم به صلاح استقلال نیست/ امیدوارم وزیر ورزش مدیر عامل را سریع‌تر انتخاب کند
    خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه ماندنش به صلاح این تیم نیست، گفت: امیدوارم هر چه سریع‌تر مدیر عامل باشگاه استقلال انتخاب شود.

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل باشگاه استقلال امروز تصمیم گرفت تا استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش کند و از همین رو از این پس با باشگاه استقلال برای فصل آینده همکاری نخواهد کرد.
    پس از خبر استعفای مدیر عامل باشگاه استقلال با فتح‌الله زاده تماس گرفتیم که وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در این خصوص گفت: از وزیر ورزش نهایت تشکر را دارم که در این مدت حمایت‌های لازم را از من انجام داد اما با روندی که پیش روی ما قرار گرفته، احساس می‌کنم ماندنم به صلاح استقلال نیست و به خاطر اینکه استقلال در کورس نقل و انتقالات از رقابت با مدعیان عقب نماند، عطای کار را به لقایش بخشیدم و تصمیم گرفتم کناره‌گیری خود را اعلام کنم.
    مدیر عامل باشگاه استقلال در ادامه گفت‌وگوی خود با فارس در حالی که قصد نداشت پاسخ هیچ سؤالی را بدهد، گفت: از همه هواداران تشکر می‌کنم و امیدوارم که آنها روزهای خوبی در کنار استقلال داشته باشند و من همیشه کنار استقلال خواهم بود و روی سکوها این تیم را تشویق خواهم کرد اما به خاطر شرایطی که پیش آمده، تصمیم گرفتم که کناره‌گیری کنم.
    وی در پایان اظهار امیدواری کرد: استعفای خود را به دفتر وزیر تقدیم کردم و از ایشان تشکر می کنم که در حق من لطف داشت و امیدوارم آقای عباسی هر چه سریع‌تر مدیر عامل استقلال را مشخص کند چون تا آخرین لحظه تلاشم را انجام دادم و حتی امروز با مجید صالح قرارداد بستیم اما دیگر نمی‌توانم با این شرایط تیم استقلال برای سال آینده همکاری خودم را ادامه بدهم.

8. 5 کاربر از Nasser_ZRE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

1

علي فتح‌الله‌زاده مدير عامل باشگاه استقلال امروز تصميم گرفت تا استعفاي خود را تقديم وزير ورزش کند و از همين رو از اينپس با باشگاه استقلال براي فصل آينده همکاري نخواهد کرد.
    پس از خبر استعفاي مدير عامل باشگاه استقلال با فتح‌الله زاده تماس گرفتيم که در اين خصوص گفت: از وزير ورزش نهايت تشکررا دارم که در اين مدت حمايت‌هاي لازم را از من انجام داد اما با رونديکه پيش روي ما قرار گرفته، احساس مي‌کنم ماندنم به صلاحاستقلال نيست و به خاطر اينکه استقلال در کورس نقل و انتقالات از رقابت با مدعيان عقب نماند، عطاي کار را به لقايش بخشيدم و تصميم گرفتم کناره‌گيري خودرا اعلام کنم.
    مدير عامل باشگاه استقلال در ادامه گفت‌وگوي خود در حالي کهقصد نداشت پاسخ هيچ سؤالي را بدهد، گفت: از همه هواداران تشکر مي‌کنم و اميدوارم که آنهاروزهاي خوبي در کنار استقلال داشته باشند و من هميشه کنار استقلال خواهم بود و روي سکوها اين تيم را تشويق خواهمکرد اما به خاطر شرايطي که پيش آمده، تصميم گرفتم که کناره‌گيري کنم.
    وي در پايان اظهار اميدواري کرد:استعفاي خود را به دفتر وزير تقديمکردم و اميدوارم آقاي عباسي هر چه سريع‌تر مدير عامل استقلال را مشخص کند چون تا آخرين لحظه تلاشم را انجام دادم و حتي امروز با مجيد صالح قرارداد بستيم اما ديگر نمي‌توانم با اينشرايط تيم استقلال براي سال آينده همکاري خودم را ادامه بدهم.
    ورزش 3

10. 4 کاربر از teza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز titanium_zarin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    خوزستان / شوش دانيال

پيش فرض

رسما زاییدیم ...
    حاجی فتح الله نیستش !!
    امروز معلوم نیست چرا باز استعفا داده ...
    معلومه وضع خوبی نداریم !!

12. 4 کاربر از titanium_zarin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

El Capitano Amir M.ohAma.D's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

امیدوار رضایی مدیرعامل استقلال می شود

به گزارش ابیته دات کام
    ؛ رضایی که چند سالی سابقه عضویت در هیات مدیره استقلال را دارد، جدی ترین گزینه جانشینی علی فتح الله زاده است. پس از استعفای علی فتح الله زاده، حالا هیات مدیره استقلال باید مدیرعامل جدید را انتخاب کند که آن ها پیش از این در مورد مدیرعاملی رضایی به نتیجه مثبت رسیده بودند. حتی چند روز قبل هم که شایعه شده بود فتح الله زاده استعفا خواهد کرد، هیات مدیره با رضایی مذاکراتی را انجام داده بود. شانس رضایی از این جهت بیشتر از سایر گزینه هاست که او رابطه خوبی با امیر قلعه نویی سرمربی جدید تیم دارد.

برهانی تمدید کرد / قلعه نویی گفت باز هم آقای گل می شوی.

به گزارش خبرنگار آبیته دات کام ، آرش برهانی قرار داد خود را برای یک فصل دیگر با استقلال تمدید کرد .

آرش برهانی که یک فصل با حضور امیر قلعه نویی عنوان آقای گلی را کسب کرده ، به کسب این عنوان در فصل پیش رو نیز بسیار امیدوار است . آرش پس از حضور در باشگاه و صحبت با قلعه نویی قرارداد خود را تمدید می کند .
    آرش برهانی در این رابطه می گوید : “امیرخان به من گفت باز هم آقای گل می شوی ” .
    Last edited by Amir M.ohAma.D; 02-06-2012 at 19:33.

14. 5 کاربر از Amir M.ohAma.D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

امیدوارم برهانی بتونه این فصل جبرانه فصل قبلی رو بکنه.

وضعیت فرهاد به کجا رسید ؟جباری چکار کرد؟

زندی تیموریان حیدری کیانوش سید مهدی منتظری میداوودی اینا چکار کردن.

آخر فروم باز king of the kings's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تاریکی اسم:عماد

پيش فرض

با رفتن فتح الله زاده معلوم شد که یه خبر هایی تو باشگاه شده و مثل اینکه وضع فصلبعد استقلال زیاد جالب نیست .
    از این رو صالح هم که دستیار اول شد و صالح فصل پیش تو سایپا به خاطر نتیجه های بدش انداختنش بیرون حالا نمی دونم چرا قلعه نوعی این کار رو کرده !
    راستی هنکه چی شد پس ؟

آخر فروم باز E.G_band's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    ı̴̴̡ ̡̡͡|̲̲̲͡͡͡ ̲▫̲͡ ̲̲̲͡͡π̲̲͡͡ ̲̲͡▫̲̲͡͡ ̲|̡̡̡ ̡ ̴̡ı̴

پيش فرض

آقا این ورزش3 سایتش سالمه؟؟؟؟؟؟؟برای من چندوقته بازش نمی کنه.اگه سایت دسته اول خوب مثل ورزش 3 سراغ دارید جون من بگید.از اخبار عقب افتادیم.

میداوودی رو یه جا خوندم تمدید کرد و ایمان مبعلی هم انگار به توافق رسیده .تیموریان هم گفته اگه ایران باشم فقط اس اس .حیدری هم گفته همه می مانیم و مهدی رحمتی هم گفته شاید بخوام بچه داری بکنم.حنیف و منتظری هم که خیلی وقته تمدید کردن.

ممنون.

18. این کاربر از E.G_band بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •