لپتاپم سونی vgnsz340p10 هست.چند وقت که شاید 1 ماه یا بیشتر خاموش بود...چراغ و اینها هم نداره.
لپتاپم سونی vgnsz340p10 هست.چند وقت که شاید 1 ماه یا بیشتر خاموش بود...چراغ و اینها هم نداره.
دوستان من وایو مدل CW14fx دارم چطوری می تونم وارد set up لپتاپم بشم منظورم set up موقع روشن شدن سیستم هستش
معمولا همه لپ تاپ ها با زدن F2 موقع ظاهر شدن لوگوی اول سیستم میرن تو SETUP.
با سلام خدمت دوستان گل
من یه لپ تاب سونی مدل VGA_CR520E دارم که می خواستم بدونم نصب بازیهایی مثل کال آف دیوتی4 و امثال اینا روی این مدل لپ تاب جواب میده یا نه؟ قبلا همین بازی کال آف رو نصب کردم ولی بازی باز نمیشد، آیا مشکل از گرافیکشه؟ دلیلش چیه؟
اگه راهنمایی بکنید ممنون میشم.
سلام دوست عزیز
من تو سایت Sony مدل VGN-CR520E ندیدم. کلا سری CR نبود بلکه سری SR هست.
به هرحال تو google که سرچ کردم تو چند تا لینک مثل لینک زیر کارت گرافیک رو "Intel® GM965 Express Chipset " ذکر کرده بودن که معمولا این چیپست بصورت Share هستش.
یعنی برای کارت گرافیک چیپست جداگانه ی ATI یا Nvidia استفاده نشده بلکه چیپست Intel با استفاده از قسمتی از رم سیستم ، عملیات پردازش گرافیک رو انجام میده که متاسفانه قابل ارتقاء هم نیستن.
برای بازی در لپ تاپ ( مخصوصا بازی های سنگین) حتما باید کارت گرافیک غیر Share داشته باشین.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by a6l3i; 28-12-2009 at 01:26.
سلام،باطری لب تاپ دل 1510 در ایکس پی و ویستا مشکلی نداره ولی در 7 این پیغاما میده:
consider replacing your battery
از لحاظ کارایی مشکلی ندارم مثل قبل جواب میده فقط کنار آیکون باطری در 2 حالت درحال شارژ و یا استفاده ی باطری روش یه ضربدر قرمز خورده ولی مشکلی نداره و زیرش نوشته
windows might shut down suddenly
ولی تا حالا مشکلی در موردش نداشتم؟؟؟؟؟
need help please!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!0![]()
کسي نيست در اين زمينه تجريه داشته باشه؟
سلام دوستان
من حدود 2 ماه پیش یه 1520 دل خریدم. یه ماه نگذشته بود که بعضی وقتا، موقع بالا اومدن (اون موقعی که نوار رو پر می کنه)، خیلی کند می شد و بعدش می گفت:
cpu 0: failed, Press F1 to resume, Press F2 to setup که البته ّ1 رو میزدم، می رفت تو ویندوز. اما یه روز دیگه اصلا این پیغام رو هم نداد. یعنی وقتی روشن می کردم، صفحه سیاه میومد و چراغ های کپس لاک و ... روشن بود و چراغ نام لاک هم چشمک میزد. چکار باید کنم؟ کسی هست که این مشکل رو قبلا داشته یا روش درمونشو بلد باشه. لطفا واسم ایمیل کنید اگه ممکنه!!!!!!!!!!!!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب عزیز مشکلی نیست که. حداکثرش اینه که از فایلات یه جایی بکاپ بگیر و ویندوز رو عوض کن به احتمال زیاد درست می شه. وگرنه مشکلت سخت افزاریه![]()
سلام دوستان
چندتا سوال داشتم. من یه لپتاپ مدل HP Pavilion dv6000 دارم. اول اینکه میخواستم بدونم چجوری میشه فهمید هاردش ساتاست یا آی دی ای. تو device manger نوشته ATA . فکر میکنم IDE باشه. درسته؟
سوال بعدی در مورد رم بود. این مدل تا دو گیگ رم ساپورت میکنه و رم خودش یکه. الان میخواستم دو بگیرم. قبلا که پرسیدم گفتن بین 20 تا 30 تومنه. ولی الان که با نمایندگی صحبت کردم میگه شما نمیتونی یه دو بزاری باید دوتا یک بزاری و میگه 140 تومن میشه! چرا؟
بعدش هم میگه هارد IDE تا 120 بیشتر نداریم.این چه وضعیه؟ اگه بخوام اکسترنال بگیرم چی خوبه؟
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)