دستت درد نکنه اینا رو دونستن به دردمون میخوره اونجا.....
نه آقا.....
تواما.....
من که از ته میزنم مثل همیشه.....بهترینش همینه...![]()
دستت درد نکنه اینا رو دونستن به دردمون میخوره اونجا.....
نه آقا.....
تواما.....
من که از ته میزنم مثل همیشه.....بهترینش همینه...![]()
چرا سنجاق قفلی میتونی ببری اگه هم راه ندادن از تو بوفه پادگان میتونی بخری!!
چیه میخوای داخلش سیگار قایم کنی؟؟؟؟خیلی زرنگ تر از این حرفا هستن به قول معروف:
چیزی که برای شما آرزوس-------برای دژبان ها خاطرس!!![]()
Last edited by mehdi_vsgh; 19-06-2011 at 17:03.
ممنون . پس خیالم راحت باشه که اموزشی نمیخواد دیگه؟
چند ماه کسری گرفتی؟امسال گرفتی یا پارسال؟
حالا بذار منم یکی از این خاطرات مشابه شما رو بگم.
من یه بار که گروهبان نگهبان بودم داشتم توی محوطه پادگان قدم میزدم . دیدم یه گوشه ای چند تا کیسه آشغال ریختن و رفتن . خیلی ناراحت شدم . با خودم گفتم اگر افسر جانشین اینها رو ببینه هم من و هم افسر نگهبان رو تنبیه می کنه و اضاف میزنه.
رفتم پرس و جو کردم که این آشغال ها رو چه کسی اینجا ریخته. بعد معلوم شد که چند تا گروهبان کادری که شب ها در آسایشگاه مخصوص خودشون کپه مرگشون رو میذارن ریختن اونجا. من هم با توپی پر رفتم در آسایشگاه زدم و دیدم یکیشون با لباس شخصی اومد دم در . بهش خیلی با تاکید و جدیت گفتم که این آشغال ها رو هرچی سریعتر بردارید وگرنه گزارش می کنم . اون هم گفت که گزارش کن مثلا چه کار می خواهی بکنی. منم که خوب می دونستم هیچ غلطی نمی تونم بکنم باهاش یکمی دهن به دهن گذاشتم و دیدم حریف این یارو نمیشم.با خودم یه فکر دیگه ای کردم و رفتم آشغال ها رو از اونجا برداشتم و رفتم و اونجا رو هم تمیز کردم.
من به جات بودم دهنشون رو سرویس میکردم
بعضی وقتا این پرسنل پر رو بازی در میارن ماهم جیره غذاییشون رو قطع میکنیم(چون غذها رو تحویل ما میدن ماهم میبریم تو آسایشگاه بعد سر وقتش میبریم تقسیم میکنیم)...میان دمه در آسایشگاه و التماس میکنن بهمون که غذا بده بهمون!! ما هم بعد اینکه کلی خواهش کردن بهشون یه دونه حلوا شکری میدیم و ردشون میکنیم برن!!!(حالا مثلا صبحونه یه چیز دیگه بوده ولی برای تنبیه چون میدونیم حلوا شکری رو نمیخورن اینا بهشون حلوا شکری میدیم!!!)
سلام
من اين سوال رو صبح هم پرسيدم اما مثل اينكه نتونستم منظورم رو خوب توضيح بدم
من صورتم رو با تيغ و ژيلت اصلاح نمي كنم(البته دكتر گفته) و ماشين ريش تراش رو هم بعضي از دوستان مي گن نبريم بهتره، مي خواستم بدونم تو دوره آموزشي مجبور مي كنن صورتمون رو اصلاح بكنيم يا نه؟(ارتش يا نيروي انتظامي)چون من مشكلي با ريش داشتن ندارم (كلا سرعت رشدش هم زياد نيست)
فکر نکنم وقت برای کابوس دیدن داشته باشی. . . . . . چنانت بکوبند به گرز گران که کابوس دیدنت نماند برقرار. . . . یه جورایی شاعرما![]()
بچه هایی که افتادن نیروی انتظامی اردبیل (شهید بیگلری) کمی با پادگانمون اشنا بشن !! از الان بدونن دستشویی و حمام کجاس. . . . . سوالی که دارم اینه که وقتی خاموش میزنن میشه نیمه شب پاشد برای مثلا رفتن دستشوییشرمنده هه اخه فکر کنم این اخرین ومهمترین سوال قبل از اعزاممه!!!
![]()
2 روز رژه بره سرپا خوابید میفهمه
عزیزم گفتم تو پادگان اریشگاه هست
اره یه سری پزشک معرفی میکنن که بهش ون میگن پزشک معتمد البته اگه متخصص از بیرون هم باشه قبوله اونم شرایط داره
اونجا بهت پودر میدن خیالت راحت سهمیه داری از همه چی
فقط چند تا نایلون دسته دار سوزن نخ
بیسکوییت ساقه طلایی و شکلات یادت نره بیسکوییت خیلی مهمه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)