یکی از مشکلات ال 90 ، خرابی در گیر بکسه ....
این مورد خیلی مشاهده شده ... همین چند وقت پیش هم یکی از دوستان به همین مشکل برخورد با هزینه ای نزدیک به 4 تومان ...///.
یکی از مشکلات ال 90 ، خرابی در گیر بکسه ....
این مورد خیلی مشاهده شده ... همین چند وقت پیش هم یکی از دوستان به همین مشکل برخورد با هزینه ای نزدیک به 4 تومان ...///.
شرمنده من منظورم رو درست نرسوندم . منظورم اینه که لاستیک زاپاس رو چه جوری از پشت صندوق عقب در بیارم آخه با پیچ به کف صندوق پیچ شده یه پیچ 6 ضلعی ــه
همین طور جک رو چه جوری از پشت صندوق عقب باز کنم ؟ یه پیچ داره اونو باز کردم ولی باز به دیواره صندوق عقب محکم چسبیده
ممنون![]()
شما یه آچار در کنار جک یا زاپاس داری به اسم آچار چرخ! این آچار همون آچاریه که اون پیچ مورد نظر رو باز می کنه. در ضمن پیچ جک رو باز کنی و یکم باهاش ور بری در میاد.
خیلی ممنون از توزیحاتتون.فکر میکنم من خیلی حساس شدم قبلا تو 206 و 405 به این شدت ندیده بودم یکم در حال رانندگی اذیت میکنه.اما کم شدن شتابش خیلی خیلی زیاده جوری که وقتی کولر روشنه حس میکنم دارم پیکان میرونم. دیگه دارم شک میکنم که شاید موتور پیکان گذاشتن
پراید هم اینجوری نمیشد. دیگه میخام ببرم نمایندگی و تکلیفشو روشن کنم
![]()
در مورد افت شتاب دقیقا همینطوره. من پارسال پراید هم داشتم وقتی کولر میگرفتم افت شتابش خیلی نامحسوس بود ولی النود موقعی که کولر میگیری دیگه جون نداره حرکت کنه.من نمایندگی هم بردم و گاز زد ولی توی شتاب توفیری نکرد.کلا این یکی از معایب فنی این ماشینه.
سلام به همگی
خواستم برای سرویس اولیه ماشین رو ببرم نمایندگی گفتن ببر بیرون مشکلی نداره
خلاصه اینارو گرفتم
روغن 4 لیتری الف 52500
روغن 1لیتری 14000
فیلتر روغن سرکان 6000
فلتر هوا 5000
اجرت 5000
روغن رو قیمت قدیم گیر اوردم والا 59 تومن بود
فیلتر ها هم ایرانی انداختم چون هر چی خارجی تو بازار بود داد می زد تقلبیه![]()
بعدا سر اینکه سرویسارو تو سیستم گارانتی ثبت نکردی بهت گیر ندن!!
L90 یکی از دوستام از زیرش روغن چکه میکرد بردش تعویض روغنی روغنشو عوض کرد اما بازم روغن چکه میکنه . مشکل چیه؟![]()
کجای زیرش؟
پیچ کارتر، گیربکس،کاسه نمد پلوس،کاسه نمد دسته دنده، خود کارتر، کاسه نمد ته میل لنگ و . . .
باید ببری نشون بدی ببینی دقیقا از کجا داره میریزه؟
اتفاقا به خاطر همین موضوع هم تلفنی و هم حضوری پرسیدم گفتن مشکلی نداره!!! ببر بیرون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)