من به خودم تبریک میگم تاتنهامهم برد
خوشحالم تاتنهام برد... امیدوارم سیتی رو بگیره!![]()
چلسی هم برد![]()
چلسی برد ولی فرقی نکرد
امیدوارم منچستر هر 6 تا بازی باقی موندشو ببازه تا ما قهرمان بشیم : دی
چقد لذت بردم امروز از بازی منچستر مخصوصا گل دومش خیلی باحال بود![]()
Official Man United - Fulham Wallpaper
محتوای مخفی: Open
تبریک دوستان
خیلی لذت بردم از بازی....
فرگوسن: خوش شانس بودیم که فولام را بردیم
مربی منچستریونایتد در صحبتهایی به انتقاد ازعملکرد تیمش در دیدار مقابل فولام پرداخت
![]()
سایت گل- منچستریونایتد شنبه شب توانست تا با نتیجه 0-2 از سد فولام عبور کند ولی سرالکس فرگوسن معتقد است که تیمش بازی ضعیفی را مقابل فولام به نمایش گذاشت
گلهای نیمه اول دیمیتار برباتوف و آنتونیو والنسیا سه امتیاز این بازی را مال یونایتد کرد.
در پایان این مسابقه سرالکس فرگوسن به اسکای سپورتس گفت:« ما به پیروزی مهمی در این بخش از فصل دست یافتیم ولی بازی خوبی ارائه نکردیم.روز گرمی بود و بازیکنان من در کسب مالکیت توپ، به ویژه در نیمه دوم انرژی شان را هدر دادند. ما فرصتهای خوبی برای گلزنی بیشتر داشتیم ولی از آنها استفاده نکردیم .در حالی که تنها 6 بازی دیگر تا پایان فصل باقی است، در این مسابقه به پیروزی رسیدیم و باید به همین روند ادامه دهیم.»
مربی یوناتید در ادامه به تمجید از نانی پرداخت و گفت:« نانی به ویژه در نیمه اول فوق العاده بود. او فرصتهای فراوانی را برای تیم خلق کرد. سرعت بالای او بازیکنان حریف را نگران کرده بود و بخشی از بازی نیمه اول تیم ما خوب بود.بدون آنکه مصدوم جدیدی داشته باشیم، زمین راترک کردیم و این اتفاق مثبت دیدار شنبه شب بود. هیچ کسی مصدوم نشد و از سوی دیگر توانستم به تعدادی از بازیکنانم استراحت دهم . والنسیا هم خیلی خوب بازی کرد و باید برای دیدار سه شنبه شب آماده باشد.»
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
وحيد من صحبت ميكنم هم منچستر ... هم آرسنال بازي هاشون رو ببازن ... سيتي و بقيه هم نبرن اين بازي هاي باقي مونده رو ...چلسی برد ولی فرقی نکرد
امیدوارم منچستر هر 6 تا بازی باقی موندشو ببازه تا ما قهرمان بشیم : دی
اما يه مشكلي هست: شما ببر نيستيد عزيزم![]()
آرسنال هم 3-1 برد! تبریک به هواداراش!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)