از کجا امتیاز گرفتی؟دوستان سلام:
منم این لپ تاپ رو 2 روز پیش گرفتم،نمی دونستم این همه طرفدار داره!
اینم امتیاز لپ تابم:
امتیازش عالیه.
چند گرفتی؟
از کجا امتیاز گرفتی؟دوستان سلام:
منم این لپ تاپ رو 2 روز پیش گرفتم،نمی دونستم این همه طرفدار داره!
اینم امتیاز لپ تابم:
امتیازش عالیه.
چند گرفتی؟
اولا که فکر میکنم مودمتون باید روتر هم باشه
برای استفاده از اینترنت هم در دسکتاپ و هم در لپ تاپ باید کانکشن ADSL رو بصورت pppoe تنظیم کرده باشین که در این نوع نیاز به شماره گیری بعد از ورود به ویندوز نیست و وقتی مودم رو روشن میکنید خودکار بعد از 1 دقیقه به اینترنت متصل میشه
برای جزییات بیشتر میتونید در تاپیک شبکه جستجو کنید
این تاپیک مودم خودمه
اما برای ردوبدل کردن اطلاعات بین لپ تاپ و کامپیوتر اولا باید مواردی که برای شبکه کردن دو کامپیوتر با کابل استفاده میشه (از قبیل نام های متفاوت کامپیوتر ها و نامهای یکسان homegroup) رو رعایت کنید و ثانیا فایل هایی که میخواین در طرف مقابل اجازه دسترسی یهشون داشته باشید رو share کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و در نهایت با باز کردن network میتونید به سیستم های دیگه دسترسی پیدا کنید
به همین راحتی![]()
Last edited by sheytoon001; 19-03-2011 at 23:50.
دو تا سوال دارم.
1.وقتی هر گیمی نصب میکنم میگه ویدیو کارتت اشغال داره؟
2.درایور و برنامه digital tv receiver چیه؟ اگه اونو نصب کنم تی وی دیجیتال رو نشون میده؟
روی system rate در properties مای کامپیوتر.از کجا امتیاز گرفتی؟
چند گرفتی؟
870 با گارانتی زیگورات گرفتم.
من در روز زیاد با لپ تاپ کار می کنم یعنی ازش خر کاری می کشم! روزی چقدر تحمل میکنه؟ (با توجه به تجربتون)
والا بنده هم الان انقدر باهاش کار می کنم دلم براش می سوزه خاموش می کنم و الا بنده خدا !!!!!! چیزی نمی گه !من در روز زیاد با لپ تاپ کار می کنم یعنی ازش خر کاری می کشم! روزی چقدر تحمل میکنه؟ (با توجه به تجربتون)
اگر کسی از دوستان بدلیل زیاد کار کردن باش ضرر دیده بگه یا اینکه مطلبی دارید که توصیه می کنه چقدر در روز این لپ تاپ دوام میاره هم بگید.
البته فکر کنم دوامشون بایدبیشتر باشه چون توی تبلیغاتش معمولا ذکر می شه از اون نوع لپ تاپایی هست که می شه گفت می تونه جایگزینه کامپیوترهای خونگی بشه
عرض کردم که مشکلی ندیدم
فقط اگر جلوی داغ شدنش رو بگیرید هیچ مشکلی پیش نمیاد.
با یک کول پد خوب و قوی همه چیز حل هست
[QUOTE=sheytoon001;5950162]کافیه نرم افزارش رو نصب کنید
اگه دستگاههای دیگه بلوتوث لپ تاپ رو پیدا نمیکنن، دلیلش اینه که بلوتوث به صورت پیشفرض لپ تاپ رو از دید دستگاههای دیگه مخفی میکنه و برای اینکه دستگاههای دیگه بتونن پیداش کنن روی آیکن بلوتوث که در کنار ساعت ویندوز قرار داره (بعد از نصب درایور بلوتوث) راست کلیک کنید و گزینه ی open setting رو بزنید
در پنجره ی جدید تیک کنار Allow bluetooth divices to find.. رو بذارید و ok کنید
این هم درایور بلوتوث
Dell Wireless 365 Bluetooth
[COLOR=Silver]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز لپ تاپ من n5010 i5 فروشنده درایور بلوتوس رو فکر کنم اشتباه نصب کرده . این درایوری که شما گزاشتی رو من دانلود کردم ولی وقتی میخوام نصب کنم میگه درایور قبلی رو پاک کن . میخوام اونو پاک کنم میگه disable کن ، کنار ساعت ایکن بلوتوس نیست که غیر فعال کنم . وقتی هم که my bluetooth place رو میزنم کامپیوتر هنگ میکنه . چه کار کنم حالا
هم اکنون 11 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 11 مهمان)