تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 312 از 515 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم :
    کنکور خارج کشور رو اگه می شه از جنبه های مختلف با کنکور داخل بررسی کنید. و آیا ارزش بررسی دارند؟ من که فکر می کنم نباید تفاوت زیادی بین داخل و خارج باشه.
    منتظر راهنمایی های سازندتون هستم!
    مطمئنا ارزش بررسی رو داره!
    خرداد ماه زمانیه که شما باید آموخته هاتون رو با برگزاری آزمونهای مشابه کنکور در خونه چک و تکمیل کنید
    حالا سوال اینجاست که از چه منابعی استفاده کنیم؟
    کنکورهای گذشته و یا سوالاتی که موسسات به عنوان سوالات تالیفی ارائه میدن؟
    در مورد سوالات داخل کشور این سوال همیشه بین بچه ها هست که بعضی از سوالات رو قبلا کار کردیم که جواب من اینه که تکرار اونا به هیچ وجه دلیل بر اتلاف وقت نیست و تکرارشون مفید هم هست ( چند دلیل رو تو پست 3104 گفتم)
    اما در مورد سوالات کنکور خارج از کشور : کمتر کسی پیدا میشه که این سوالات رو کار کرده باشه بنابراین این سوالات دست نخورده هستن و حالا این شما هستین که باید تصمیم بگیرین که سوالات طراحان کنکور رو بررسی کنید و یا طراحان غیر کنکور

دقت کنید که من اصلا قصد تخریب گزینه 2 و... رو ندارم در یکی از آخرین برنامه های گزینه جوان که بررسی دینی رو داشته یادمه آقای کریمی در مورد دینی پیش 2-3 سوال رو به عنوان سوالات خیلی مهم که ممکنه تو کنکور 89 بیان مثال زد و دقیقا یکی از اونا تو کنکور اومد
    اما به هر حال به نظر من به طور کلی و وقتی تمام 235 سوال رو در نظر بگیریم کنکورای خارج مهمتر از سوالات تالیفی هستن

2. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه mannan sen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    گلستان

پيش فرض

سلام دوستان
    سال نو همتون مبارک
    امیدوارم که به رشته دلخواهمون برسیم! ان شاا لله
    Last edited by mannan sen; 20-03-2011 at 13:33.

آخر فروم باز shabeashegha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

یه سوال خیلی مهم :
    کنکور خارج کشور رو اگه می شه از جنبه های مختلف با کنکور داخل بررسی کنید. و آیا ارزش بررسی دارند؟ من که فکر می کنم نباید تفاوت زیادی بین داخل و خارج باشه.
    منتظر راهنمایی های سازندتون هستم!
    سطح سختی سوالات خارج از کشور عینا با سطح سختی سوالات داخل یکیه میشه گفت یه منبع کاملا استاندارد که میشه برای سنجش خودتون ازش استفاده کنین . کلا هر سال به خاطر اختلاف ساعت بین ایران و کشورای دیگه (که توی بعضی کشورا حتی به 12 ساعت میرسه) برای رعایت عدالت و یکسان بودن شرایط برای بقیه داوطلبا دو سری سوال برای هر رشته طرح میشه که یکیش برای داخله یکیش برای خارج. پس این سوالا هم استاندارده و هم توسط همون طراحها طرح شده

دقت کنید که من اصلا قصد تخریب گزینه 2 و... رو ندارم در یکی از آخرین برنامه های گزینه جوان که بررسی دینی رو داشته یادمه آقای کریمی در مورد دینی پیش 2-3 سوال رو به عنوان سوالات خیلی مهم که ممکنه تو کنکور 89 بیان مثال زد و دقیقا یکی از اونا تو کنکور اومد
    ولی این که یه جور امتیاز مثبته

5. 3 کاربر از shabeashegha بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ولی این که یه جور امتیاز مثبته
    البته ...
    ولی همون طور که گفتم وقتی به طور کلی به قضیه نگاه کنیم ارزش سوالات خارج خیلی بالاتر از سوالات تالیفیه

7. 2 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بالاخره دوران طلایی عید که این قدر دربارش صحبت میشه فرا رسید یک استراحت کوتاه برای جبران عقب ماندگی ها امیدوارم بیشترین بهره رو ببرین
    نکته ای که امروز به ذهنم رسید درباره تغذیه هست در چند ماه پایانی مادرم به من پسته و ... زیاد میداد ( یعنی عید من از نوع آجیلیش چند ماه ادامه داشت) و الان که فکرشو میکنم می بینم مطمئنا این مورد یکی از عوامل بسیار مهم بود که من با وجود ساعت مطالعه بالا از لحاظ بدنی کم نیارم
    اگه دوستانی هستن که عمدتا به این چیزا اعتقادی ندارن باید بگم که منم مثل اونا بودم و باید اینو بدونن که از لحاظ پزشکی که مسلما تاثیرات این مواد اثبات شدست و تجربه من هم پیش روی شماست انتخاب با خودتون
    پیشنهاد من اینه که روزی 7-8 تا پسته یا بادام رو تناول فرمایید ( البته گردو هم بد نیست) فقط بهتره که پسته و بادوم رو از قبل مغز نکنید همون موقع که می خواستین بخورین بشکنین. بذارید تازه باشن

9. 5 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه veritaaa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    مازندران

پيش فرض

پیشنهاد من اینه که روزی 7-8 تا پسته یا بادام رو تناول فرمایید ( البته گردو هم بد نیست)
    خوبه که رو شما تاثیر خوبی داره ولی تنها تاثیری که رو من داره جوش صورت چون حتی یه دونه هم بخورم داغون میشم.اگه شما هم مثل من باشین میتونین به دارو و شربت متوصل بشین

اگه نباشه جاش خالی می مونه ساش's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

بالاخره دوران طلایی عید که این قدر دربارش صحبت میشه فرا رسید یک استراحت کوتاه برای جبران عقب ماندگی ها امیدوارم بیشترین بهره رو ببرین
    نکته ای که امروز به ذهنم رسید درباره تغذیه هست در چند ماه پایانی مادرم به من پسته و ... زیاد میداد ( یعنی عید من از نوع آجیلیش چند ماه ادامه داشت) و الان که فکرشو میکنم می بینم مطمئنا این مورد یکی از عوامل بسیار مهم بود که من با وجود ساعت مطالعه بالا از لحاظ بدنی کم نیارم
    اگه دوستانی هستن که عمدتا به این چیزا اعتقادی ندارن باید بگم که منم مثل اونا بودم و باید اینو بدونن که از لحاظ پزشکی که مسلما تاثیرات این مواد اثبات شدست و تجربه من هم پیش روی شماست انتخاب با خودتون
    پیشنهاد من اینه که روزی 7-8 تا پسته یا بادام رو تناول فرمایید ( البته گردو هم بد نیست) فقط بهتره که پسته و بادوم رو از قبل مغز نکنید همون موقع که می خواستین بخورین بشکنین. بذارید تازه باشن

7 یا 8 تا همش نه کمه

من که مویز ( نوعی کشمش) روی میزمه و همش دارم ازش می خورم تا قند خونم را بالا نگه داره
    مگر نه 2 یا 3 ساعت که بگذره گشنگی از پا درم می یاره

خوب افراد با هم دیگه فرق دارند یکی را می شناختم که هیچی نمی خورد و 5 یا 6 ساعت یک باره درس می خوند
    من چیز ینخورم نمی تونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه princeofpersia_7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تئاتر رویاها

پيش فرض

این تاپیک رو طی این مدت میخوندم..واقعا مفید بود برام..امیدوارم در عید هم دوستان اینجا رو خلوت نکنند و تجربه هامون در اوقات فراغت با همدیگه به اشتراک بذاریم...هرکس هم برنامه یا نکته ی خوبی به ذهنش میرسید بگه..سال جدید هم مبارک.

داره خودمونی میشه METACORTEX's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    LIVE FROM 0191

پيش فرض

سال جدید رو به همه ی برو بچ فروم تبریک می گم.امیدوارم سال خوبی داشته باشین و همگی موفق باشین.
    فرصت عید رو هم از دست ندین.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دوستان من واسه زبان و عربی و دینی کتاب ندارم و هنوز نخوندمشون کتاب را اینا چی بگیرم ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •