تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 449 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362412 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 4487

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO - || آرشیو شماره 1 ||

آخر فروم باز K1lou's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام
    باگ اصلی هم در همه موارد اینطور نبود! در اکثر موارد این طور نشون میداد. پس یعنی باگ با یکی دوبار خودشو شاید نشون نده.
    حالا هم همینطوره.
    من داخل ویندوز XP تست کردم.
    اگر در نسخه بعدی، هنوز هم این باگ رو مشاهده کردم فیلم می گیرم.

سلام
    در ویندوز XP هم این باگ خودشو نشون داده.
    باگ ها فراوان هستش. سری به بخش Beta Corner فروم کومودو (بخش آنتی ویروس) بزنین. متوجه گلوله باران باگ ها می شید.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    بالاخره آنتی ویروس جوانی هستش و "تقریبا" طبیعی هستش. همه آنتی ویروس ها از اول عالی نبودن.
    ولی این باگ زیاد داره کش دار میشه.
    با سلام و تشکر
    من منظورم اون باگی که شما فیلم گرفتین بود و اون هم در ویندوز 64 بیتی .
    یعنی الان این باگ در ورژن 64 بیتی ویندوز xp فقط وجود دارد یا مثلا در نسخه 32 بیتی ویندوز 7 من هم میتونه وجود داشته باشه
    بعد شما به بخش beta center اشاره کردین یعنی این باگها در نسخه بتا وجود دارن الان کومودو من به نسخه 5.8.21334.2131 ابدیت شد خوب این نسخه نهایی هست یا بتا ؟ چقدر میتونه باگ داشته باشه ؟

حالا یا این تفاسیر چقدر می تونم به کومودو روی سیستمم اعتماد داشته باشم ایا می تونم اطمینان کنم که در صورت عدم اشتباه از طرف خودم سیستمم ویروسی نمیشه ؟
    با تشکر از شما

خوب دوست عزیز
    به نظر من اول یک بک آپ آرشیو رمز دار از Dll فوق بگیر بعد ببرش تو قرنطینه و کامل حذفش
    کن 2 احتمال هست اول اینکه هیچ ارور یا اتفاقی نیوفته که عالی هست و مشکلی نداره
    دوم اینکه یک برنامه یا درایور درست کار نمیکنه و ارور میده اگه اینطور شد باید به ارور توجه کنی
    ببینی این dll متعلق به کدام برنامه است و ایا برنامه فوق کرک شده است یانه ،

اما اون دومی که bolk کردید در واقع دسترسیش به یک Dll در ویندوز رو قطع کردید ولی احتمالا
    هنوز باید بتونه اجرا بشه من دقیقا نمیدونم ساختار این key marker چگونه است ولی دو مطلب
    محتمل است اول اینکه اون کلید رو تولید میکنه و شما کلید تولیدی اون رو وارد نرمافزار میکنید
    که این نوع از کیجن ها بهترین نوع کرک ها تا امروز هستند چون تو سورس برنامه دست نمیبرند
    و برنامه اصلا فرقی با اورجینال نداره اگر اینطوری باشه بهتره تو sand box باز بشه چون اطلا نباید
    به هیچ کجای سیستم دسترسی داشته باشه یا بتونه توشون تغییر بده .
    ولی نوع دوم که میاند توی پوشه ویندوز یا رجیستری یا پوشه خود برنامه تغییراتی میدهند
    که از اونها هم ناگزیر استفاده میشند ولی مطلوب نیستند .

حالا چیزی که من از ظاهر عکس میبینم اون یک کلید تولید کرده که شما باید اونو در برنامه بزنید
    و فعالش کنید پس ظاهرا هیچ مشکلی نیست مگر اینکه برنامه بخواد خوش کلید رو اعمال کنه
    که اگر راه دیگه ای هست که خودتون اینکار رو بکنید بهتر است بازم بستگی زیادی بک ساختار
    اون key marker داره
    با سلام
    علی جان من دیروز این پست رو جواب دادم اما الن می بینم پستم نیست
    در مورد بک اپ . یعنی از فایل dll یک کپی بگیرم و فشرده و رمزدارش کنم و بعد به قرنیطنه کومودو ببرم ؟ بعدش اگه اینطور باشه یک فایل فشرده رو چطور به قرنطینه ببرم ؟

در مورد اون کی جن هم باید بگم اون کی جن باسریالی که تولید می کنه نمی شمه برنامه رو فعال کرد اما وقتی ریجستر رو می زنیم خودش مثل کرکهای دیگه برنامه رو اکتیو می کنه من روی ویروس توتال چکش کردم مشکلی نداشت اما سئوال اینجاست که چرا برنامه ای که توسط کومودو بلاک شده تونسته اینهمه تغییرات ایجاد کنه و اصلا اجرا بشه
    با تشکر
    Last edited by K1lou; 26-10-2011 at 07:22.

2. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با سلام و تشکر
    من منظورم اون باگی که شما فیلم گرفتین بود و اون هم در ویندوز 64 بیتی .
    یعنی الان این باگ در ورژن 64 بیتی ویندوز xp فقط وجود دارد یا مثلا در نسخه 32 بیتی ویندوز 7 من هم میتونه وجود داشته باشه
    بعد شما به بخش beta center اشاره کردین یعنی این باگها در نسخه بتا وجود دارن الان کومودو من به نسخه 5.8.21334.2131 ابدیت شد خوب این نسخه نهایی هست یا بتا ؟ چقدر میتونه باگ داشته باشه ؟

حالا یا این تفاسیر چقدر می تونم به کومودو روی سیستمم اعتماد داشته باشم ایا می تونم اطمینان کنم که در صورت عدم اشتباه از طرف خودم سیستمم ویروسی نمیشه ؟
    با تشکر از شما

با تشکر
    سلام
    منم منظورم همون باگ بود.(Trust Bug)
    بله روی XP هم این باگ خودشو نشون داده. روی 7 32 بیتی تست نکردم ولی احتمالا وجود داره.
    الان کومودو دو تا نسخه فینال داده بیرون که در همه شون باگ وجود داشته ولی کمتر شده.
    در آخرین نسخه ای نوشتن هم من باگ رو ندیدم برطرف شده ولی اون 1% که توضیح دادم هنوز هست.

4. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

سلام
    منم منظورم همون باگ بود.(Trust Bug)
    بله روی XP هم این باگ خودشو نشون داده. روی 7 32 بیتی تست نکردم ولی احتمالا وجود داره.
    الان کومودو دو تا نسخه فینال داده بیرون که در همه شون باگ وجود داشته ولی کمتر شده.
    در آخرین نسخه ای نوشتن هم من باگ رو ندیدم برطرف شده ولی اون 1% که توضیح دادم هنوز هست.
    با سلام
    اقا الان این باگ مربوط به کومودو نسخه 64 بیتی هست و یا نسخه 32 بیتی و ارتباطی به ویندوز که نداره درسته ؟و یا ویندوز مورد استفاده هم نقش داره ؟
    الان این نسخه من 5.8.21334.2131 جزو اون نسخه های فینال هست که فرمودین جدیدا منتشر شده ؟
    لطف می کنید لینک دو تا نسخ رو بزارید
    با تشکر از شما . امیدوارم بتونید به جای مهران و دکتر تایپیک کومودو مثل قبل پربار کنید

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

با سلام
    اقا الان این باگ مربوط به کومودو نسخه 64 بیتی هست و یا نسخه 32 بیتی و ارتباطی به ویندوز که نداره درسته ؟و یا ویندوز مورد استفاده هم نقش داره ؟
    الان این نسخه من 5.8.21334.2131 جزو اون نسخه های فینال هست که فرمودین جدیدا منتشر شده ؟
    لطف می کنید لینک دو تا نسخ رو بزارید
    با تشکر از شما . امیدوارم بتونید به جای مهران و دکتر تایپیک کومودو مثل قبل پربار کنید
    سلام مجدد.
    ببینین باگ ممکنه حالت های مختلفی داشته باشه. باید در ویندوز 7 32 بیتی تست بشه. تستش خطری هم نداره.
    بله اون آخرین نسخه هست.
    من منتظر نسخه بعدی هستم تا ببینم باگ رفع شده یا نه.
    ممنون، امیدوارم دوباره دکتر رو ببینم و همینطور مهران. تا جایی که بتونم کمک می کنم.
    جایشان خالیست.

7. 2 کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Sabzevar

پيش فرض

چرا من نمی تونم لینک دانلود همین نسخه اخر رو پیدا کنم روی این سیستم که همیشه به اینترنت وصل هستم خودش از نسخه قبلی به اخرین نسخه ابگرید شد
    مثلا به صفحه اصلی دانلود کومودو رفتم اما توی توضیحات relase note ورژن این ورژن جدید نیست

با انتخاب free down به صفحه دانلود رفتم اما یک توضیح داشت که همونطور که می بینید این نسخه 5.8.213334.2131 توش نیست
    میشه راهنمایی کنید تا برای سیستم دیگه همین اخرین نسخه رو دانلود کنم چون فکر می کنم ابدیتهاش به هم نمی خوره قبلا با نسخه قبلی 211 مگ حجم فایل دانلود بود امروز با این نسخه جدید چک می کنم می بینم حدود 97 مگ هست حتما به هم نمی خورن دیگه

9. این کاربر از K1lou بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

چرا من نمی تونم لینک دانلود همین نسخه اخر رو پیدا کنم روی این سیستم که همیشه به اینترنت وصل هستم خودش از نسخه قبلی به اخرین نسخه ابگرید شد
    مثلا به صفحه اصلی دانلود کومودو رفتم اما توی توضیحات relase note ورژن این ورژن جدید نیست

با انتخاب free down به صفحه دانلود رفتم اما یک توضیح داشت که همونطور که می بینید این نسخه 5.8.213334.2131 توش نیست
    میشه راهنمایی کنید تا برای سیستم دیگه همین اخرین نسخه رو دانلود کنم چون فکر می کنم ابدیتهاش به هم نمی خوره قبلا با نسخه قبلی 211 مگ حجم فایل دانلود بود امروز با این نسخه جدید چک می کنم می بینم حدود 97 مگ هست حتما به هم نمی خورن دیگه

سایت کومودو یکم عقبه. از فروم کومودو قسمت News می تونید Release note های نسخه های جدید رو ببینید.
    ولی لینک دانلودی که قرار داره در سایت کومودو برای آخرین نسخه هست.
    آپدیت ها که من تا این لحظه و با آخرین نسخه، سازگاری داره. آپدیت هایی که من ریختم برای نسخه های 5.4 هستش فکر کنم.

11. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها mahyarSAMSUNG's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    تهران - درقرمزـه

پيش فرض

این دیگه چه انتی ویروسه ؟ نصب کردم به غلط کردن انداختم ... بابی لون ... آی دی ام و ... رو ویروس میشناخت ... کرک ها رو ویروس میشناخت ... حتی این نرم افزارها رو توی comodo به عنوان تراست تعیین کرددم ولی باز نمیزاشت باز بشن ... الان کسپر دارم اینطوری نیست ... برای هربرنامه سوال میکنه که تراست رو میزنم دیگه مشکلی پیش نمیاد

13. این کاربر از mahyarSAMSUNG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2005

پيش فرض

من یک کیجن رو اجرا کردم توی محیط سند باکس و از طریق این پست
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    وقتی میرم به درایو C:\VritualRoot ...در اینجا دو تا پوشه وجود داره که یکی ربط داره به محل همون نرم افزاری که برای خود نرم افزار میخواستم کرک کنم و یکی هم پوشه user\ali\application data
    به نظرتون ویروسه جاسوسی میخواسته کنه؟
    نظرتون چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

با سلام
    اگه میشه آخرین ورژنی که هیچ باگی ندارد را معرفی کنید

پروفشنال reza_3722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

میگم توجه کردین comodo تو این ورژن آخری (5.8.213334.2131) به استقبال سال 2012 رفته؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •