بايد ببيني چه شركت هايي اونجا سرويس ميدن
من آسياتك رو پيشنهاد مي كنم.
داتک (www.datak-telecom.com)
سپنتا (www.sepanta.net)
پارس آنلاین (www.parsonline.net)
شاتل (www.shatel.ir)
ندارایانه (www.neda.ir)
موارد دیگر
آسیا تک (www.asiatech.ir)
شهراد (www.shahrad.net)
فن آوا (www.fanava.com )
بايد ببيني چه شركت هايي اونجا سرويس ميدن
من آسياتك رو پيشنهاد مي كنم.
الانم از داتك يه اس ام اس اومد كه تا شنبه خط هاشون اختلال داره ! حالا من نفهميدم منظورشون اينه كه اينترنت اختلال داره يا تلفن هاي شركت !
سلام
مي خواستم ببنيم چه قدر از محدوديت دانلودكم مونده چه جوري بايد بفهمم؟
مطمئننا سرویس ADSL
از دوستان کسی اطلاع داره که تو جردن با پیش شماره 2205، غیر از شاتل، Isp دیگه ای سرویس Adsl ارائه میکنه یا نه؟
الان حدود یک ساله که از سرویس Art3 شاتل استفاده میکنم و راضی هم هستم، ولی فکر میکنم هزینه ای که پرداخت میکنم (ماهی 46000 تومن) در مقایسه با Isp های دیگه، زیاد باشه. نظر شما چیه؟
از آسیا تک هم میتونید بگیرید قیمتاش به نسبت کمتره منتها ممکنه اون کیفیتی که انتظار داشته باشید نداشته باشه asiatech.ir
ممنون ولی کلا 5 تومن فرقشه، تازه همونطور گفتی کیفیت شاتل رو نداره. مثلا داتک 512 رو میده 45 تومن که اگه مفید 60 کیلوبایت هم باشه، می ارزه.
سرعتی که من از شاتل دارم، 256/128 هست، ولی...
شاتل افت پهنای باندش خیلی کمه.
من یک سوال داشتم، من که 128 دارم ،می شه واسه این یکی دو ماهه امتحانا 64 شارژ کنم و بعد دوباره 128 بگیرم؟؟؟ یعنی از نظر فنی امکانش هست یا اینکه فقط همینه که هست؟؟؟؟
واقعا آخر برخورد از طرف یک شرکته..یکی نیست بگه آدم Adsl میگیره که چی کار کنه
منطقه زعفرانیه را باید بگین که کدوم مرکز مخابراتی هستین، اگه مرکز مخابراتی تجریش هستین و شمارتون از گروه شماره 2274 فقط داتک ای دی اس ال می ده
اگه مرکز مخابراتی ولنجک هستین و ازگروه پیش شماره 2242-2241 هست، اکثر شرکتها مثل آسیا تک، داتک، پارس آنلاین و ... هم سرویس می دن
البته من برای زعفرانیه خصوصا مرکز مخابراتی تجریش ای دی اس ال پیشنهاد نمی کنم ، چون همه خطاشون نویز داره و سرعت خیلی پایینه
و کلا داتک را پیشنهاد می دم
Last edited by A r c h i; 07-12-2007 at 16:36.
تو منطقه ی مخابراتی سلمان فارسی (سعادت آباد) Adsl کدوم شرکتو توصیه میکنید؟
بله میشه.منم خودم این کار را کردم.من یک سوال داشتم، من که 128 دارم ،می شه واسه این یکی دو ماهه امتحانا 64 شارژ کنم و بعد دوباره 128 بگیرم؟؟؟ یعنی از نظر فنی امکانش هست یا اینکه فقط همینه که هست؟؟؟؟![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)