ممنون اما به دردم نخورد
میدونی من این همه توضیح دادم که اینا رو برم بخونم من به فیس کاری ندارم که من از شما لینک خواستم![]()
ممنون اما به دردم نخورد
میدونی من این همه توضیح دادم که اینا رو برم بخونم من به فیس کاری ندارم که من از شما لینک خواستم![]()
رئیس چایی قهوه نسکافه کاپوچینو چیزی لازم دارید بیارم میل بفرمائید. بنده حقیر رو رو به خاطر گستاخیم عفو کنید. بمیرم که پست به اون کاملی رو زدم که توش همه اون چیزهایی که شما خواستید گنجونده شدهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جالبه که به فیس کاری نداری ولی از مطلبی که توش کلی اطلاعات وجود داره به فیس لینک کردنش نگاه کردی. و بقیه رو ندیدی.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در واقع لینک ها خواستی توی اون پست هم لینک هایی وجود داره که شما لازمش داری. همون پاراگراف اولش هم دقیقا توضیح دادم نحوه وارد کردن لباسش رو درسته؟ آهان متوجه شدم حوصله مبارکتون نکشید بخونید. بمیرم الهی نوشته هام طولانی شده. معذرت می خوام ارباب. دستور داده بودید که یه پچ کامل لازم داری که خود به خود لباس ها و لوگوهای تقلبی رو به حالت اورجینال دربیاره. با عرض پوزش و شرمندگی لینک همین پچ هم توی اون پست لعنتی که شما رو اذیت کرد وجود داره. آموزش خواستید برای وارد کردنشون که همون ابتدای پست هم گستاخی کردم و توضیح دادم. نرم افزار خواسته بودید که نرم افزارش همون کیت سرور هست و من اون رو با کمال بی شرمی گذاشتم توی اون تاپیک تا شما ازش استفاده کنید.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خلاصه اگه چیزدیگه ای خواستید که به دردتون نخوره پای مبارکتون رو بذارید روی چشم این حقیر
سلام به همه دوستان من چند ماهی نبودم.
نمی دونم چه تغیراتی رو روی پچ ها اعمال کردن.
شرمنده فقط دو تا سوال داشتم :
1- ایا مشکل سیو نشدن ترکیب تیم ها حل شده ؟
2- ایا مشکل داوری ( خطا نگرفتن اکثر تکل ها ) حل شده ؟
لطفا اگه حل شده لینک پچ رو لطف بفرمایید.
به به گل پسر فروم... دلم برات تنگ شده بود WB
آره حل شده پچ 1.03 رو نصب کن کرکشم بگیر هر دوتاشو گذاشتم توی پست 9000 تاپیک PES2010
نه داوری به همون شکله
داداش من معذرت میخوام که بد صحبت کردم
علتشم این بود که به دلیل دانود یه پچ معیوب کل سیستمم ریخت بهم و من دیگه نتونستم بازی رو بالا بیارم
از طرفی من کل مطلب رو که نه، اما پاراگراف اول رو که مربوط به وارد کردن لباس بود رو خوندم و اینکه این صفحه ای رو که شما زحمتش رو کشیدین رو سیو کردم تا بعدا بخونم، اما من داخل پوشه کیت سرورم همچین فایلی ندارم یعنی GDB بود فک میکنم، این فایل رو ندارم، و فک کردم که یه نرم افزار مجزاس، از لحاظ آموزش هم که دست گلتون درد نکنه واقعا عالی بود، یه مساله باقی می مونه که اونم همین لباس هاس، منظورم به صورت کامل تمام لباس های تیم ها درون اون پچ باشه، آیا همچین پچی وجود داره؟ اگه هست لینکش رو بی زحمت بذارین تا بنده حقیر دانلود کنم، بنده خاک پای بچه های پی سی ورد هستم، لطفا از بنده رنجیده خاطر نباشین، مخلصم ممنون.
![]()
این تیکه منو متعجب کرد چون امکان نداره کسی از PES 2010 استفاده کنه و اون پست به دردش نخوره.به دردم نخورد
GDB امکنات جدید کیت سرور هست شما کیت سرورت قدیمی هست کیت سرور نهایی که لینکش توی اون صفحه هست این GDB رو داره آموزش کار با GDB هم توی اون صفحه هست. اگه حوصله کار با GDB ندارید و حوصله ویرایش ندارید و فقط قصد دارید بازیتون رو اصلاح کنید بدون اینکه بازیتون به هم ریخته بشه و ویرایش های بی رویه و سلیقه ای روی اون اعمال بشه از پچی که ساختم استفاده کنید من این پچ رو ساختم و قرار دادم و لینک صفحه و پستی که پچ رو قرار دادم باز هم توی همون پست 9000 قرار دادم نوشتم پچ لایسنسر که همون اواخر پست هست.
موفق باشی![]()
خیلی خیلی خیلی ممنون
به قولم عمل کردم و اینکه باید تا شنبه صبر کنم چون دی وی دی های بازی دست دوستم و اون پچی که نصب کردم بازی رو به هم ریخته![]()
به خدا تو همون پست گذاشتم همون شبم گذاشتم یه نگاه بکن از سرور راپید شیر هم واسه آپلود استفاده کردم.
PESEdit.com 2010 Patch 2.5 Released!
New Features:
General Features:
- Fixed Become a Legend mode bug
- no switch needed anymore for BAL and 'default' ML (read above for more info)
- added leagues (Others Europe A, Others Europe B, Others FIFA, 2nd Leagues, 2. Bundesliga)
- 3 new teams (West Bromwich Albion, SM Caen, De Graafschap)
- Updated some national teams (Australia, Japan, South Korea, Uruguay etc.)
- 13 new boots (Puma v1.10i Gold/Black/Red, Umbro Stealth Pro, Nike Tiempo Legend Black/White/Gold, Lotto Zhero Evolution Tre White/Black, Mizuno Wave Ignitus, Mizuno Morelia II, Umbro Speciali White/Black/Yellow, Puma v1.10i Red/White/Black, Nike MV Superfly Black/Yellow, Diadora LX K Pro Black/Yellow, Puma King Black/White, Adidas World Cup)
- 42 new faces (Diego Alves, Grafite, Jendrisek, Sippel, Brouwers, Sukuta-Pasu, Contento, Javier Hernandez, Casillas, Borriello, Orellana, Valdivia, Gago, Marcelo, Montolivo, Riise, Kranjcar, Joao Pereira, Pouplin, Bonucci, Borini, Cassetti, Gilardino, Dzsuszsak, Jelen, Martinez, Maxi Pereira, Quaresma, Rafinha, Shawcross, Suarez, Tiago, Valdez, Zamora, Krasic, Ruben Micael, Balotelli, Song, Kahn, Baggio, Ciani, Javi Martinez, Jonathan Santana)
- Many new kits (Santos, Chelsea 10/11, Portsmouth 10/11, Liverpool 10/11, CSKA Moscow, North Korea, Blackburn 10/11, Besiktas, Fenerbahce, Hajduk Split, Peru, Spain 1998 etc.)
- fixed some smaller issues such as shirt names, player stats and many more
- real names, kits and emblems for all teams
- real player names and updated stats for most players
- added Bundesliga and 2. Bundesliga teams
- added more than 50 national and club teams
- added more than 400 player faces
- added more than 40 new boots and more than 25 new balls
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Diego Alves Face by thgo
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGuinazu Face by Felipe Pflanzerکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدGrafite Face by thgoکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدمنبعکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)