تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 312 از 380 اولاول ... 212262302308309310311312313314315316322362 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,111 به 3,120 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بله. حتی اینسپشن ! حتی شرکت های معتبری که فیلم ها رو دوبله می کنند و می فروشند هم باید فیلم ها رو بخرند!
    مثل اینکه ما فراموش کردیم که تحریم جهانی هستیم.این فیلم ها با واسطه خریداری میشه.و بعضی هاشون به طور مستقیم. که inception جزء فیلم هایی هستش که مستقیم خریداری شده که من خبر نداشتم حتما.مثلا toy story 3 اصلا اجازه ی پخش نداشته.در ضمن اگه یه فیلم خریداری بشه باید تا آخر همه ی نوشته های فیلم پخش بشه.این جزء قانون پخش تلویزیونی.

شما همین فوتبال هایی که تلویزیون ایران نشون میده رو نگاه کن.فوتبالی که حتی در 160 کشور جهان هم پخش میشه و خریداری شده در کشور ما با دزدی از روی شبکه های دیگه مثل skysport قرار میگیره.
    وقتی این کارو میکنند مجبورن که صدای گذارشگر خارجی رو بیارن پایین که صدای تماشاگر ها هم پایین میاد و مجب کاهش لذت تماشای فوتبال میشه.بعضی موقع ها هم که چون شبکه های اونها به طور hd و wide بر روی شبکه های خانگیشون عرضه میشه.ما اینجا با رزولیشن متفاوت میبینیم.یا اینکه گوشه های تصویر رو crop میکنند.که با این کار اگه توپ بره گوشه تصویر دوربین شما مشاهده نمیکنی. همه ی اینها تاثیر داره.
    اون آهنگ anathema رو که احتمال ۹۰ درصد به بالا خریدند. حالا ممکنه اون آهنگ متالیکا چون تو یه برنامه بوده و ... نخریدند.
    اولا که آهنگ های anathema در سبک death doom metal هستش و تهاجم فرهنگی غربی حساب میشه و امکان نداره بخرن.
    دوما اگه این آهنگ خریداری میشد.باید اسمش ذکر میشد.و تا آخر آهنگ پخش میشد.
    سوما که من در آخرین مصاحبه ی برادران کاواناگ که این گروه رو تشکیل دادن و با بچه های ایرانی خودمون سخن گفته بودن .
    بیان کردن که اصلا حتی فکرشم نمی کردن که موسیقیشون در ایران طرفدار داشته باشه.

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مثل اینکه ما فراموش کردیم که تحریم جهانی هستیم.این فیلم ها با واسطه خریداری میشه.و بعضی هاشون به طور مستقیم. که inception جزء فیلم هایی هستش که مستقیم خریداری شده که من خبر نداشتم حتما.
    شما مسئولیت خاصی دارید که می گید حتما؟
    مثلا toy story 3 اصلا اجازه ی پخش نداشته.در ضمن اگه یه فیلم خریداری بشه باید تا آخر همه ی نوشته های فیلم پخش بشه.این جزء قانون پخش تلویزیونی.
    اجازه پخش جهانی یا اجازه پخش تلوزیونی؟
    =========================
    این ۲ تا سوال٬ از روی بازخواست یا ... نبود. به هر حال انگار اطلاعات شما زیاده٬ بیشتر در این مورد راهنمایی کنید ممنون می شوم. منم اگر می گم فیلم ها خریداری میشه با توجه به قسمت هایی از مصاحبه های مسئولان و نوشته های مجله ها و ... بوده٬ وگرنه اطلاعات خاصی ندارم. مثلا به شخصه چون علاقه داشتم٬ زنگ زدم این موسسه های پخش فیلم و پرسیدم٬ گفتند که فیلم ها رو می خرند.

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

چون علاقه داشتم٬ زنگ زدم این موسسه های پخش فیلم و پرسیدم٬ گفتند که فیلم ها رو می خرند.
    خب انتظار داری بیان بگن بهت که نه نمیخریم ،میدزدیم؟

4. 3 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

جسارتا آهنگ های anathema چند سالیست که death doom metal نیست فقط در آلبومهای اولیش اینطور بود که بعدا به الترناتیو راک و در آلبوم آخرشون اتمسفریک راک تغییر کرد و اتفاقا دلیل محبوبیت آنادما مخصوصا در ایران همین تغییر سبکشون بود ..
    راستی تمام حرفهای شما صحیحه و من هم تایید میکنم به این دلیل که ما تحریم هستیم و تحت نظارت بین المللی هم به دلیل انزوای بالامون قرار نداریم فیلمها و فوتبالها به راحتی دزدی میشه و بعد پخش ..

6. 6 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن موسیقی و فوتبال داخلی Gilopa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005

پيش فرض

=========================
    این ۲ تا سوال٬ از روی بازخواست یا ... نبود. به هر حال انگار اطلاعات شما زیاده٬ بیشتر در این مورد راهنمایی کنید ممنون می شوم. منم اگر می گم فیلم ها خریداری میشه با توجه به قسمت هایی از مصاحبه های مسئولان و نوشته های مجله ها و ... بوده٬ وگرنه اطلاعات خاصی ندارم. مثلا به شخصه چون علاقه داشتم٬ زنگ زدم این موسسه های پخش فیلم و پرسیدم٬ گفتند که فیلم ها رو می خرند.
    آقا فقط به شما یه مثال بزنم :
    وقتی فیلم میلیونر زاغه نشین برنده اسکار جهانی و در حین اکران با کیفیت dvd scr و زیر استاندارد جهانی در حالی که نصفه صفحه سیاهه از تلویزیون پخش میشه دیگه خودت تا تهشو بگیر که مثل من و شما از تورنتها که کاملا از لحاظ پلیس بین الملل غیر قانونی هستند دانلود میکنند و سپس تحویل ملت میدند حتی صبر نمیکنند نسخه با کیفیتش تو اینترنت بیاد (این یه قانونه که تلویزیون یه کشور حق پخش فیلمهای بیکیفیت و خارج از استاندارد روز رو نداره . به خاطر ارزشی که برای فیلم و سینما قائل میشند باید فیلما حتما با کیفیت بالا خریداری و از رسانه عمومی پخش بشه )

8. 10 کاربر از Gilopa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال SHADEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

والا من مسئولیت خاصی ندارم اونجا.ولی با کسایی که اونجا هستن هم صحبت بودم.خودشون هم می دونن هیچی اونجا حساب کتاب نداره.
    وقتی فیلم میلیونر زاغه نشین برنده اسکار جهانی و در حین اکران با کیفیت dvd scr و زیر استاندارد جهانی در حالی که نصفه صفحه سیاهه از تلویزیون پخش میشه دیگه خودت تا تهشو بگیر که مثل من و شما از تورنتها که کاملا از لحاظ پلیس بین الملل غیر قانونی هستند دانلود میکنند و سپس تحویل ملت میدند حتی صبر نمیکنند نسخه با کیفیتش تو اینترنت بیاد (این یه قانونه که تلویزیون یه کشور حق پخش فیلمهای بیکیفیت و خارج از استاندارد روز رو نداره . به خاطر ارزشی که برای فیلم و سینما قائل میشند باید فیلما حتما با کیفیت بالا خریداری و از رسانه عمومی پخش بشه )
    خدمتتون عرض کنم که.این روند که بتونید بفهمید خیلی سادست.فقط با کمی فکر بیشتر میسراست.
    ببینید اکثر فیلم های هالیوودی بعد از ساخت در سینما اکران میشه.بعد بر روی blueray و dvd با کیفیت عالی در سایر نقاط جهان عرضه میشه و خیلی راحت شما در کشور های دیگه با مراجعه به مکان های هنری و فرهنگی میتونی این فیلم هارو تهیه کنید.و آلبوم ها و تور های موسیقی هم همینجوری به دست مردم در سایر نقاط جهان میرسه.واسه همین که metallica میره سئول کنسرت میذاره بعدش که میاد میگه این طرفدارای ما دیگه از کجا پیداشون شد.اما در کشور ما به دلیل همون تحریم اینجا عرضه نمیشه.اما شما قهوه تلخ رو در داروخانه هم جدیدا پیدا می کنید.
    درضمن بودجه ی صدا سیمای ایران آنقدر بالا نیست که بتونه اون همه فیلم رو با هم بخره .و پخش کنه.در اینجا شما خودتو بذار جای جناب ضرغامی خب میگی چه کاریه میریم یه دونه از همون dvd یا blueray ها میخریم.بعد میدیم به بچه های دوبلاژ بعدم میره واسه پخش.اونوقت همه برنده میشن(ضرب و المثل آمریکایی)
    مردم ما فکر میکنند تحریم فقط مواد معدنی که ما خودمون خود کفا میشیم.واسه همینه که در ایران یه iphone رو می خرن 1 میلیون و در جهان 400 دلار(این مثال قیمت دقیق نیست فقط نسبت قیمت)
    از روی کیفیت فیلم ها هم کاملا معلومه که جناب gilopa عرض کردن.اصلا از کیفیت فیلم ها هم که بگذریم.وقتی صدا سیما بخواد یه فیلم رو بخره.یعنی وقتی یه فیلم عرضه میشه در سایز های مختلف تصویری تهیه میشه.اگه این فیلمو می خواست بخره باید در خواست accept ratio 4:3 رو بکنه که پایین و بالای صفحه سیاه نشه.
    درضمن من شنیدم صدا سیما اینترنت 16mb داره . که دیگه اصلا نیاز به خرید یه دونه dvd هم نیست.
    جسارتا آهنگ های anathema چند سالیست که death doom metal نیست فقط در آلبومهای اولیش اینطور بود که بعدا به الترناتیو راک و در آلبوم آخرشون اتمسفریک راک تغییر کرد و اتفاقا دلیل محبوبیت آنادما مخصوصا در ایران همین تغییر سبکشون بود ..
    راستی تمام حرفهای شما صحیحه و من هم تایید میکنم به این دلیل که ما تحریم هستیم و تحت نظارت بین المللی هم به دلیل انزوای بالامون قرار نداریم فیلمها و فوتبالها به راحتی دزدی میشه و بعد پخش ..
    بله کاملا درست می فرمایید anathema چون از سرمداران این سبک هست همه با این سبک میشناسنشون.و اون آهنگی که تلویزیون پخش کرد هم در این سبک بود.به خاطر همین عرض کردم.از آلبوم سال 2010 هم فکر کنم در تبلیغ های اداره برق نیز استفاده میشد.

10. 3 کاربر از SHADEL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال shah abas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

من وقتی می گم مصاحبه و ...٬ منظورم مصاحبه های بعد از چنین اتفاقاتی هم بود. مثلا چند سال پیش ماموریت غیرممکن ۳ رو با کیفیت پرده شبکه ۳ نشون داده بود٬بعد که یکی از مسئولان مصاحبه کرده بود٬ گفته بود که از این کار تعجب کرده چون فیلم خریداری شده و چند روز بعدش در شبکه تهران به صورت با کیفیت پخش شده . یا مصاحبه هایی که از ورود به بازارهای جشنوراه هایی مثل کن خبر میده٬ یا مصاحبه هایی که میگه فلان چیز خریداری شده و ...
    خب انتظار داری بیان بگن بهت که نه نمیخریم ،میدزدیم؟
    شما خیلی بدبین هستی. طرف اومده رسما تو برنامه تلوزیونی میگه موردی کپی رایت کتاب رو می خریم و اکثرا خریداری نمیشه٬ حالا این نمی تونه تو تلفن به من بگه؟ چون به شخصه علاقه دارم به کپی رایت در این مورد نسبتا یک تحقیقاتی کردم.
    =======================
    در مورد صحبت های شادل هم من چون یقین ندارم٬ نمی تونم زیاد بحث کنم. چون علاقه دارم بعد این که مشغله درسیم رفع شد٬ یک تحقیق درست و حسابی می کنم!

اگه نباشه جاش خالی می مونه hopee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام
    اينجا تاپيك سريال قهوه تلخه ، يا من اشتباه اومدم؟!

13. 2 کاربر از hopee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    یونان دست راست :d

پيش فرض

سلام
    اينجا تاپيك سريال قهوه تلخه ، يا من اشتباه اومدم؟!
    شما اشتباه اومدی

15. 8 کاربر از legolas 224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن ادبیات Lady parisa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

6 پسر جهانگیر شاه وارد می شود

امیر حسین رستمی در نقش پسر جهانگیر شاه وارد سریال قهوه تلخ می شود.

به گزارش پارس توریسم ،رستمی در گفت وگویی با ماهنامه زندگی ایرانی ضمن اعلام این خبرگفته : از ابتدای تولید سریال قهوه تلخ قرار بود که دراین سریال حضور داشته باشم و شخصیتی که قرار بودنقش او را بازی کنم از نقشهای اصلی کار بود و از قسمت چهارم وارد کار می شد . اگر اشتباه نکنم اسم نقشم هم علاف السلطنه بودکه با نقشی که حالا بازی می کنم متفاوت است .

رستمی درادامه گفته : من در سه قسمت کار بازی کردم وهمین حضور در سه قسمت برای من اتفاق خوبی است .از بین کار گردانهایی که طنز کار می کنند مهران مدیری انتخاب اولم است و اسطوره طنز درایران برای من است.

این بازیگر درادامه گفته :در همین سه قسمت نقشم آنقدر متفاوت وخاص است که مطمئنم جزیی از کار خواهم شد و اصلا بابت کوتاهی نقشم نگرانی ندارم . شک ندارم این نقش آنقدر غافلگیر کننده است که در ذهن همه می ماند .
    Last edited by Lady parisa; 22-05-2011 at 10:12.

17. 2 کاربر از Lady parisa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •