آقا تنها چیزی که نمیذاره من از این گوشی دست بکشم gpsشه
هیچ چیز جذاب دیگه ای نداره :(
آقا تنها چیزی که نمیذاره من از این گوشی دست بکشم gpsشه
هیچ چیز جذاب دیگه ای نداره :(
سلام دوستان
من گوشیم مشکلی که داره اینه که وقتی حتی یه خاموش و روشن ساده بکنی دیگه هروقت اس ام اس بیاد فقط notification light چشمک میزنه و نه روی صفحه میاد new message و نه بالای صفحه علامت پیام جدید میاد و زنگ اس ام اس هم نمیزنه!! یا مثلا بعضی وقتها اس ام اس کسی که واسم میفرسته بهم نمیرسه تا اینکه مثلا برم sent رو کاملا خالی کنم یهو اس ام اس های نرسیده میاد واسم!!
یکی از دوستان گفت از تعداد زیاد اس ام اسهای تو گوشیته(حدود6500تا اس ام اس دارم توش!!)
اگه شمام نظرتون همینه چجوری میشه اس ام اس های تو گوشی رو بریزم تو لپ تاپ؟(میشه اینو کامل توضیح بدید؟)
به عنوان یه سوال دیگه میشه تو گوشی یه کاری کرد که مثلا زبان قسمت contacts انگلیسی باشه و قسمت messaging فارسی باشه و لازم نباشه بین این دو قسمت زبان عوض کنیم؟!
ممنونم
Last edited by salar_aziz; 15-09-2011 at 16:13.
متاسفانه من هم نظر شما رو دارم! ولی تاچ مناسب و سرعت بسیــار خوبی دارهجالبه بدونی که دیــگه تولید نمیشه! ولی مثلا 5800 هــنوز داره تولید میــشه!
در رابطه با اس ام اس ها احتمالا درست گفته! برای خالــی کردن اس ام اس ها به احتمال باید از برنامه OVI استفاده کنید و Back up بگیرید.. باز هم پرس و جو کنیــد تو فرومتا مطمعن بشین
برای اون مشکل زبــان هم نمیــشه کاریش کرد متاسفانه! من هم با 5800 دقیــقا همین مشکل رو دارم! کسی راهی میــدونه بگه ... خوشحال میشیم و استقبال میکنیم.![]()
سلام
ابن بخش فروشگاه که تو منوی اصلی هست چیه و چه چیزایی توش هست .رمز عبور و نام کاربریشو چی باید وارد کنیم .
یه برنامه هم میخوام واسه صحبت کردن با تلفن که از جی پی آر اس استفاده کنه و پول از اینترنت کم بشه . البته یه برنامه پیدا کردم ولی روی این گوشی نصب نشد .
سلام
در این گوشی با صفحه نمایش خازنی راهی برای یادداشت هست؟ یا این امکان فقط در گوشیهای صفحه مقاومتیه؟
قلم برای این تیپ گوشیها در بازار پیدا میشه که بشه باهاش یادداشت کرد؟اگر هست قیمتش چنده؟
بله قلم های متفاوتی برای صفحه های خازنی هستش
قیمت رو دقیقا نمیدونم
یه وقت جو گیر نشی از قطب منفی باتری قلمی به جای قلم استفاده کنی
اولی رو که فروشگاه OVI باید باشه
برای گوشی موبایل ببین اسکایپ برنامه اش رو داره
چون تلفون اینرنتی رو اسکایپ میده
شاید بتونی تو نیمباز یا یاهو مسنجر اینرنتی حرف بزنی
در کل این سرویس ها به درد ایران نمیخوره مثل سرویس های اپل
همیشهباشی
دوست عزیز
این همه در مورد نیمباز و یاهو و اسکایپ گفتم
بعد میگی نرم افزار ؟؟
واضخ تر بگو من که متوجه نشدم چی میگی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)